Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Lexi najlepsze ze on zjada i chce jeszcze. Już tak myślę że może dziąsła go bolą a on ból zajada i myśli ze mu to ulgę przyniesie. Dzisiaj w dzień zjadł mleko 210ml o 7 a po 8 już pokazywał na chrupki , jeczal chodził. Po 9 dostał nieduża kromkę chleba i do tego 2 parówki podatki i zjadł wszystko i popil prawie całym niekapkiem wody z sokiem.i o 10:50 znowu jeczal i jeczal. Dziadek jadł to i on chciał, ja jadłam i też ode mnie zjadł.
Poszedł spać o 11:20. Ale jeczal i jeczal i tylko ny, ny , ny zacz gadać a nigdy tak nie mówił. A co najlepsze on w ogóle siedzi na tyłku tylko chodzi . Przed cały dzień może 10 min siedzi na tyłku.Kubuś
-
Tusia No jak taki mały już je "podatki" to co się dziwić że wszystko be kocham te autokorekty huehue
A wiecie co? Piątek ! Juuupi! A. Nie. Czekajcie. Przecież jesteśmy matkami, cofamWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2017, 12:17
Lexi150, Mamusia_synusia, tysiaa93, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
A mnie ciężki weekend czeka, dzisiaj ok 21 przyjadą znajomi i zostają do niedzieli. Jutro jedziemy na roczek mojego chrześniaka, znajomi w tym czasie jadą poodwiedzac swoją rodzine. Ale wieczorem to juz u nas wiec piątek i sobotę czeka mnie nocne siedzenie, jedzenie tylko szkoda ze nie picie.
Przywaliłam sobie dzisiaj w oko. Chciałam nadmuchać stary balon Michałowi i pękł a ńie był duży i tak felerne ze ta guma przetarła mi po otwartym oku. Oko czerwone i pod okiem lekko sine, a jak Wam to pisze to mi sie obraz rozmazuje.
Kri hehe chyba jescze długo nie będziemy sie cieszyć weekendami
-
mam pytanie tak wygląda pokój mojego małego, dziś przyszła mi folia tablicowa z ali i chce mu ją nakleić i wyciąć z niej chyba góry i pytanie gdzie czy wg Was lepiej
1. po prawej przy drzwiach tam gdzie pstryczek do światła
2. na ścianie za drzwiami
idzie mi jeszcze naklejka z mapą świata i też ja chce tam gdzieś upchnąć i wstępnie myślałam żeby naklejkę dać za drzwi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2017, 17:58
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
D chyba lepiej po prawej bo rozumiem że ma sobie później kredą pisać po tej naklejce? Jeśli tak to lepiej bo przynajmniej przy otwartych drzwiach zawsze możesz mieć na niego oko a za drzwiami to już musisz zamykać.
A masz jakieś foto kącika do spania? Bo się właśnie zastanawiam czy Igorowi takiego nie zrobić. -
D84 a ja myślałam ze dałaś zdjecia na 13 miesiecy haha
Z jednej strony lepiej za drzwiami, bo nie bedzie widac malunków z wszytsko mieszkania. A z drugiej to by musiał mieć zamknięte drzwi zeby rysować i byś nie widziała co on robi w pokoju, No chyba ze byś z ńim cały czas siedziała
-
A tak poza tym to normalnie szok ile Borys ma włosów! o_O
My z naszym chcemy się wybrać w przyszłym tyg do fryzjera co by troszkę podcięli. Bo jak ściągamy mu gdzieś czapkę to wygląda jak Chopin -
Moniaa wrote:A właśnie szara myszko a Ty co tak spamujesz moje miastowe forum? Co i rusz mi się wyświetla ze polecasz ubranka. To Twoja firma?
Monia to firma mojej przyjaciółki ale ja jej pomagam, prowadze fb i troszke zainwestowalam Spamujemy w grupach bo choc to czasochłonne to dobra reklama i darmowa Jakby co to zapraszamy www.babelu.pl
Dziś darmowa dostawa na wszystkie spodnie z kodem: babeluMoniaa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny juz druga noc bez karmienia w ogole! Nie chcial za bardzo butli jak sie obudzil, ale dalam mu lyzeczka troche wody w kuchni, troche go zajelam "idzie piesek, idzie!" - to zawsze dziala hahah i jak sprobowal to juz wypil cala i spal dalej
Strasznie sie ciesze, oby tak dalej, dosc bez bolu by to odstawienie sie udalo, wszystko bylo stopniowo i naturalnie w swoim czasieMoniaa lubi tę wiadomość
-
Lexi ale avatar popełniłaś już na Ali zakupy kompletów dla braci? Ja bym chyba nie wytrzymała.
Chciałam już kupić kuzynowi i Miszy, ale nie wiem czy rodzice jego by sobie życzyli. Z resztą kuzyn ostatnio pała do niego szczerą nienawiścią. U was też tak jest między kuzynostwem czy tylko mój trędowaty?
Tusia ty też avatar zmieniłaś. Muszę się przyzwyczaić -
D kurde nie wiem co ci doradzić, ale chyba po prawej, bo tak jak piszą dziewczyny - będzie ci się zamykał i co? A na mapę świata się tylko patrzy to można nawet gdzieś wyżej ją dać. Nie?
A niech wszyscy patrzą na Picassa - ja bym była dumna Ja już zbieram te obrazki co on nabazgroli. Niemąż za mną wyrzuca, bo mówi, że zaczniemy zbierać jak już zaczną "coś przedstawiać".Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2017, 14:32
-
Lexi dzieki! choc jeszcze moze byc bunt ale jest nadzieja bo dzis mały spi u moich rodzicow bo my idziemy na impreze firmowa premiere kodiaka do meza do pracy ale najchetniej poszlabym spac
-
mój już bazgra na tablicówce w kuchni ale tam go muszę trzymać na blacie - jak ryczy to tylko to mu poprawia humor.
Lexi jak się obudzi to zrobię fotkę. Teraz jak się budzi to już sam wychodzi z pokoju i przychodzi do nas oczywiście w dzień, bo w nocy przez te 12 pobudek to śpię koło niego bo mi się chodzić nie chce.
A co do włosów to jak się uda to w weekend mu maszynką do golenia ścinamy.17/2/2016 B
11/3/2018 I