Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Baga to Zosia a nie ja Ale przyznam, że mi też się zdarzy "krzywdę" zrobić
Mamusia super wyglądasz, jak wrzucałaś zdjęcie z roczku to grubsza byłaś Chudniesz w oczach a ja grubnę
Były u mnie dzisiaj przyjaciółki jeszcze z liceum i Gabrysia mogła się wyszaleć Ona na początku jest wstydliwa i boi się podejść a potem hulaj duszaMamusia_synusia lubi tę wiadomość
-
A jak wasze dzieci mierzyli na bilansie? Maryśkę postawili przy scianie ... pach marką i 78 wyszło. A jak ją centymetrów krawieckie mierzyłam jak kiedyś pielęgniarka mi pokazywała to z 2 miechy temu z 84 miała hahahha ale teraz potraktowali moje dziecko jak normalnego dorosłego haha no i jeszcze paru gram brakuje do 10 kg.
A urodziła się 59cm wiec tez długawa
Ubrania na 80 juz za małe. Na 86 nakładam i są ok. Choć i niektóre na 92 są dobre.
Psss chociaż lidlowe getery na 74/80 jeszcze podwijam z 4cm hahaha tam to nie wiem co za rozmiarowka hahah
A właśnie co do lidla to teraz te lidlowe musi w 4-pakach za 6 zetów ... obkupiłam dzieciaka -
Monia , myszka i moje miastowe forum spamuje
Mamusia niezła z Ciebie laseczka
Co za noc znowu płakał. Ja już nie wiem . Łóżeczko parzylo w dupsko. Znowu dałam viburcol bo ileż można słuchać jeczenia, darcia.
W dzień też jeczy i jeczy, wymusza płaczem i piskiem. Uszy wiedna. A co najgorsze ze zjadł o 7 rano a on idzie do kuchni i pokazuje na chrupki, lodówkę próbował otworzyć i jak ktoś je to tylko patrzy żeby i on dostał. Nie wiem czy to głod czy co . Może więcej potrzebuje niż 210mlWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2017, 08:11
Moniaa, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość
Kubuś
-
Mamusia widać że czas na fryzjera i zakupy znajdujesz - zazdroszczę laleczka z Ciebie i też zauważyłam że schudlas, super wyglądasz i ksieciunio w okularach jeszcze bardziej super
U nas jednym słowem koszmar. 4 nam wychodzą z obu stron i moje dziecko zamieniło się w terroryste..wiem że cierpi ale chyba też wykorzystuje dobre serce mami.. szczerze to aż tak źle jeszcze nie było. Awanturuje się ciągle, płacze, gryzie.. strach pampersa zmienić bo taki lament ze pół wsi słyszy.. no i pobudki mamy codziennie 5-5:30.. a zasypianie w dzień to masakra plecy to już mnie tak bolą ze jem przeciwbólowe jak tictaki no to się pozalilam.. a no i oczywiście stary mnie wkurwia.. jak zwykle jak ja jestem na wykończeniu to on ma to gdzieś.
A teraz się chwalę! W środę byliśmy na szczepieniu i nawet nie zaplakal, nie wiedziałam ze to w ogole możliwe mój odważny, mały mężczyzna
Biedroneczka wyrazy współczucia, dobrze ze mogliście pojechać do PL pozegnac się z ukochanym dziadkiem. Trzymaj się kochanaMamusia_synusia, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
u nas tez noc kiepska i jeszcze się 2 razy przesiurał, co się mu od ładnych kilku miesięcy nie zdarza no chyba z pół roku jak nic.
Miałam jakiś polecony - awizo w skrzynce i myśle kurna coś z roboty, albo jakiś US itp. Idę na pocztę a to heheh paczka z ali hahhaha17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Mila na takie rzeczy trzeba znaleźć czas, to jest nasze święte prawo! mam też już wykupiony pakiet depilacji laserowej
Dziecko ma też tatusia.... ja umawiam się z psiapsiółą na shopping w sobotę rano wstaję, daję małemu butlę i ognia chłopaki zostają w domu a mama będzie jak wróci jeszcze mam już zaklepane 2 wychodne nocne rewanż
Mąż nie protestuje, bo nawet nie miałby jak hihihihi
U nas noc masakra. Spał od 20.30 do 23 i zabawa. Uchachany po pachy. Później pokładał się i popłakiwał. Bolał brzuszek i dowalały ząbki. O 2.30 już wymiękłam, dałam panadol i przestał jojczyć. Spał normalnie do 8.30 -
Tusia nasz też tak ma. Ledwo zje a wystarczy że ktoś zacznie buzią ruszać to od razu pyszczka otwiera. Czasami coś poskubie a najczęściej zwyczajnie wypluwa bo jest najedzony. No ale to chyba taka ciekawość że musi spróbować co kto je