Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Agnesia wrote:Powodzenia dziewczyny na wizytach!
ja do swojej odliczam godziny;D jeszcze tylko 7
zapisałam się wczoraj na rzęsy bo jakoś mi się zatesknilo :p nic mi się nie chce jeść w ogóle nie czuję głodu:( ciekawe. Zaraz wepchne w siebie bułeczke :p
zawsze sie lepiej poczujesz jak bedziesz ladniej wygladala z rana, no i jaka wygoda
a jaka metoda bedziesz miala robione rzesy?
ja jakos dalam rade zjesc bulke z serem zoltym i ogorkiem kiszonym
ja tez odliczam godziny, zostalo 5 godzin i 38 minut..Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 10:33
-
nick nieaktualnyJa to już z lenistwa, swojego czasu sama sobie zakładałam rzesy metodą Quick Look, teraz zapisałam się na 1:1. Gdyby dało się 1:1 założyć samemu to bym już zakładała sobie ;p Ogólnie ja jestem kosmetyczką z wykształcenia, nie pracuję w zawodzie ale wszystkie potrzebne kursy dodatkowe posiadampati87 wrote:zawsze sie lepiej poczujesz jak bedziesz ladniej wygladala z rana, no i jaka wygoda

a jaka metoda bedziesz miala robione rzesy?
ja jakos dalam rade zjesc bulke z serem zoltym i ogorkiem kiszonym
ja tez odliczam godziny, zostalo 5 godzin i 38 minut..
-
kada24 wrote:Jak byłam w 4 tyg 3 dni na usg był pecherzyk 6 mm teraz czekam do 29 czerwca na posluchanie serduszka

To duży pęcherzyk miałaś. Ja w 4 tyg i 2 dniu miałam w najszerszym miejscu 3 mm... Ciekawe od czego to zależne. Ale lekarz nie mówił nic, żeby coś miałoby być nie tak, wiec postaram sir tym nie martwić.
Madzia- ja będę informować najwcześniej na początku II trymestru jak bede juz po prenetalnych badaniach. -
nick nieaktualny
-
Agnesia wrote:Ja to już z lenistwa, swojego czasu sama sobie zakładałam rzesy metodą Quick Look, teraz zapisałam się na 1:1. Gdyby dało się 1:1 założyć samemu to bym już zakładała sobie ;p Ogólnie ja jestem kosmetyczką z wykształcenia, nie pracuję w zawodzie ale wszystkie potrzebne kursy dodatkowe posiadam

moze jeszcze kiedys bedziesz pracowala w zawodzie,
ja kiedys tez 1:1 robilam a teraz robie 8D bo mam malo swoich rzes z natury i sa cienkie, (na odzywce realash wychodowalam sobie niezle dlugie i podkrecano rzesy wtedy kolezanki myslaly ze nadal je przedluzam, ale odzywki nie mozna stosowac w czasie ciazy, wiec po 2 miesiacah od przerwy w stosowaniu rzesy mi wrocily do starego stanu wiec je znowu przedluzam)
poza tym 8D mi sie lepiej nosi bo te rzesy sa lzejsze, bardziej miekkie i elastyczne, -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChyba nie chce pracować w zawodziepati87 wrote:moze jeszcze kiedys bedziesz pracowala w zawodzie,
ja kiedys tez 1:1 robilam a teraz robie 8D bo mam malo swoich rzes z natury i sa cienkie, (na odzywce realash wychodowalam sobie niezle dlugie i podkrecano rzesy wtedy kolezanki myslaly ze nadal je przedluzam, ale odzywki nie mozna stosowac w czasie ciazy, wiec po 2 miesiacah od przerwy w stosowaniu rzesy mi wrocily do starego stanu wiec je znowu przedluzam)
poza tym 8D mi sie lepiej nosi bo te rzesy sa lzejsze, bardziej miekkie i elastyczne,
mam za słaby kręgosłup ;p
No każdy lubi co innego mi 8D się nie podobają. Za to moja koleżanka nie wyobraża sobie życia bez wachlarza rzęs w 8D. Wolę delikatne i naturalnie wyglądające
-
nick nieaktualny
-
Cynamonowa wrote:Ja się melduję z pracy. Wczoraj wieczorem tak mi się nic nie chciało, że masakra.
Dziś znów pobudka ok 4:30 (pierwsza była o 3:30 ale chwała bogu przysnęłam jeszcze) przyznam, że mój organizm coraz gorzej to niedosypianie znosi
Nie ważne czy położę się o 21,22,23 albo później i tak najpóźniej 4:30 nie śpię. Teraz mnie łapie już kryzys i najchętniej bym się położyła, ale jestem w pracy więc nie mogę. W pracy moja produktywność jest wątpliwa, robię niezbędne minimum, bo nie mam siły i weny na więcej. Bez sensu...
Trzymam kciuki ze wszystkie wizytujące dziś
Dobrego dnia dziewczyny!
A myślała że tylko ja tak mam... O 21 to już nawet mam problem żeby na stojąco wziąć prysznic bo nie mam siły... Wcześnie zasypiam a o 4 się budze i nie ma mowy o dalszym spaniu... A potem jestem wykończona
Jeszcze 8 dni do wizyty, chyba ze stresu nie wytrzymam do tej pory!
A co do rzęs przedłużam 1:1 i nie wyobrażam sobie życia bez nich
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 11:40
-
Agnesia wrote:Chyba nie chce pracować w zawodzie
mam za słaby kręgosłup ;p
No każdy lubi co innego mi 8D się nie podobają. Za to moja koleżanka nie wyobraża sobie życia bez wachlarza rzęs w 8D. Wolę delikatne i naturalnie wyglądające
moje wlasnie naturalnie wygladaja ze wzgledu na to ze mam malo swoich rzes, powiem szczerze ze po odzywce realash i 2 warstwach tuszu mialam grubsze rzesy a w kacikach oczu to i dluzsze bo jak mi wypadla z kacika rzesa to mierzylam ja i miala 14-15mm,
teraz ze wzgledu na moje cienkie i krotkie rzesy, mam bardzo cieniutkie doklejone rzesy w rozmiarze 10-13mm, wiec nieprawda jest ze rzesy zageszczane wygladaja sztucznie, wszystko zalezy od grubosci i dlugosci tych rzes, u mnie efekt spektakularny dala odzywka realash
Agnesia widze ze pianistka ma ciebie w znajomych
ja tez cie zaraz zaprosze do znajomych i zobaczysz moje zdjecie profilowe na ktorym mialam naturalne rzesy na realash ale i tak miesiac po zakonczeniu stosowania zdjecie bylo robione- takze miesiac wczesniej efekt byl jeszcze lepszy,przerwalam stosowanie ze wzgledu na
planowanie dziecka, po 2 miesiacach niestety juz te rzesy na odzywce mi powypadaly bo jak widomo rzesy zyja okolo 60-90 dni
a na zdjeciu w tle mialam rzesy 1:1, roznica jest ogromna wedlug mnie, dlatego wiem ze kiedys wroce do realashWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 11:47
-
Kurcze ja kiedyś przedłużałam metodą 1:1, ale.. nie porozumiałam się z Pania kosmetyczką i chociaż prosiłam o NATURALNE rzęsy (moje są dość długie, w miare gęste, ale strasznie proste) a owa Pani zrobiła mi coś co przeszkadzało mi przy mruganiu
wyglądałam bardzo nienaturalnie, może i ładnie, ale to nie było dla mnie zdecydowanie
poza tym były bardzo twarde, jaką więc polecacie metode? 1:1 tylko u innej kosmetyczki? czy jakąś inna metode? żeby były naturalne i w miare miękkie, bo tamta rzęsa jak sie czasem zawineła to masakra

-
Kochane dziękuję,że o mnie pamiętacie

Ja jakby deczko lepiej, ale sił zero dosłownie. Do tego męża poważnie wzięło (on nigdy nie choruje). Miał tak wysoką gorączkę w nocy i ból niby w krzyżu (choć ja myślę,że to może nerki), że się strasznie boję...Pojechał do pracy, ale ma zamknąć warsztat wcześniej. Nie wiem już sama co za zaraza krąży po domu
Powodzenia wszystkim wizytującym! Postaram się zerkać, co u Was.Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]

-
ja 1:1 i 8D robie/lam u tej samej kosmetyczki, moja kosmetyczka mi mowila ze do 8D uzywa rzes sporo cienszych (maja tez inny sklad, ale jaki to nie pytalam)Mila920 wrote:Kurcze ja kiedyś przedłużałam metodą 1:1, ale.. nie porozumiałam się z Pania kosmetyczką i chociaż prosiłam o NATURALNE rzęsy (moje są dość długie, w miare gęste, ale strasznie proste) a owa Pani zrobiła mi coś co przeszkadzało mi przy mruganiu
wyglądałam bardzo nienaturalnie, może i ładnie, ale to nie było dla mnie zdecydowanie
poza tym były bardzo twarde, jaką więc polecacie metode? 1:1 tylko u innej kosmetyczki? czy jakąś inna metode? żeby były naturalne i w miare miękkie, bo tamta rzęsa jak sie czasem zawineła to masakra
powiem ze przy 1:1 czulam rzesy na sobie, a jak je dotykalam byly jakies sztywniejsze
8D nie czuje wogole rzes, jak dotkne sa miekkie i elastyczne jak naturalne,
poza tym musisz sobie dlugosc wybrac,
ja w obu metodach rzesy mialam od 10 do 13, 10 w wewnetrznych kacikach,potem 11 i 12 a 13 na zewnetrznych