Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Monkey Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokój to mało powiedziane ;)

Kciukam dziewczyny za nasze wizyty!!!!

2020.png
    ek + 09.05.2014 (9tc)
    d69cj44jvg72mq3b.png
    d69ct5od9nlrlrcq.png
  • czekolada Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Również trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! :-)

Dziewczyny dbajcie o siebie :-)

ja w nocy miałam dziwne sny aż ze stresu mnie brzuch zaczął boleć :-(

Jakub <3
    f2wli09klx6li47m.png
    f2w3rjjgfdv6rpfo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia dziewczyny na wizytach! :D ja do swojej odliczam godziny;D jeszcze tylko 7 :D zapisałam się wczoraj na rzęsy bo jakoś mi się zatesknilo :p nic mi się nie chce jeść w ogóle nie czuję głodu:( ciekawe. Zaraz wepchne w siebie bułeczke :p

• lelewela Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj tak ja miałam taki mętlik w głowie i taka burzę myśli, że wogóle spać nie mogłam, kręciłam się i o dziwo bardzo wcześnie dziś wstałam bo się już męczyłam.

iv09l6d8dhueo2ma.png
  • pati87 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    Powodzenia dziewczyny na wizytach! :D ja do swojej odliczam godziny;D jeszcze tylko 7 :D zapisałam się wczoraj na rzęsy bo jakoś mi się zatesknilo :p nic mi się nie chce jeść w ogóle nie czuję głodu:( ciekawe. Zaraz wepchne w siebie bułeczke :p

zawsze sie lepiej poczujesz jak bedziesz ladniej wygladala z rana, no i jaka wygoda :)
    a jaka metoda bedziesz miala robione rzesy?

ja jakos dalam rade zjesc bulke z serem zoltym i ogorkiem kiszonym :)

ja tez odliczam godziny, zostalo 5 godzin i 38 minut..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 10:33

iv09df9hp0ju3od9.png
    28.09.2015 mój kochany aniołek Ksawierek 20tc [*]
    polimorfizm C.677C/T heterozygota MTHFR

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pati87 wrote:
    zawsze sie lepiej poczujesz jak bedziesz ladniej wygladala z rana, no i jaka wygoda :)
    a jaka metoda bedziesz miala robione rzesy?

ja jakos dalam rade zjesc bulke z serem zoltym i ogorkiem kiszonym :)

ja tez odliczam godziny, zostalo 5 godzin i 38 minut..
    Ja to już z lenistwa, swojego czasu sama sobie zakładałam rzesy metodą Quick Look, teraz zapisałam się na 1:1. Gdyby dało się 1:1 założyć samemu to bym już zakładała sobie ;p Ogólnie ja jestem kosmetyczką z wykształcenia, nie pracuję w zawodzie ale wszystkie potrzebne kursy dodatkowe posiadam :D

• Max Ekspertka

Wysłany: 25 czerwca 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada24 wrote:
    Jak byłam w 4 tyg 3 dni na usg był pecherzyk 6 mm teraz czekam do 29 czerwca na posluchanie serduszka :)

To duży pęcherzyk miałaś. Ja w 4 tyg i 2 dniu miałam w najszerszym miejscu 3 mm... Ciekawe od czego to zależne. Ale lekarz nie mówił nic, żeby coś miałoby być nie tak, wiec postaram sir tym nie martwić.

Madzia- ja będę informować najwcześniej na początku II trymestru jak bede juz po prenetalnych badaniach.

15.06 - 128,3
    17.06 - 370,6

xnw4csqv9cg1u5ee.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie rodzina sama się dowie, nikomu mówić nie będę samo się rozniesie:) Jeszcze tylko mojej mamy bratu i jego żonie powiem. Niedlugo jak się spotkamy :D a reszta rodziny... Ja nie utrzymuje z nimi kontaktu więc po co :D

• pati87 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    Ja to już z lenistwa, swojego czasu sama sobie zakładałam rzesy metodą Quick Look, teraz zapisałam się na 1:1. Gdyby dało się 1:1 założyć samemu to bym już zakładała sobie ;p Ogólnie ja jestem kosmetyczką z wykształcenia, nie pracuję w zawodzie ale wszystkie potrzebne kursy dodatkowe posiadam :D

moze jeszcze kiedys bedziesz pracowala w zawodzie,

ja kiedys tez 1:1 robilam a teraz robie 8D bo mam malo swoich rzes z natury i sa cienkie, (na odzywce realash wychodowalam sobie niezle dlugie i podkrecano rzesy wtedy kolezanki myslaly ze nadal je przedluzam, ale odzywki nie mozna stosowac w czasie ciazy, wiec po 2 miesiacah od przerwy w stosowaniu rzesy mi wrocily do starego stanu wiec je znowu przedluzam)
    poza tym 8D mi sie lepiej nosi bo te rzesy sa lzejsze, bardziej miekkie i elastyczne,

iv09df9hp0ju3od9.png

• Styczniowa27 Przyjaciółka

Wysłany: 25 czerwca 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co na wzdęcia :( strasznie mnie męczą :(

zem3x1hpjl5mhe34.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Styczniowa27 wrote:
    Dziewczyny co na wzdęcia :( strasznie mnie męczą :(
    Herbata z kopru włoskiego litr dziennie nawet mozna:) a jak bardzo męczą to espumisan jest bezpieczny w ciazy:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pati87 wrote:
    moze jeszcze kiedys bedziesz pracowala w zawodzie,

ja kiedys tez 1:1 robilam a teraz robie 8D bo mam malo swoich rzes z natury i sa cienkie, (na odzywce realash wychodowalam sobie niezle dlugie i podkrecano rzesy wtedy kolezanki myslaly ze nadal je przedluzam, ale odzywki nie mozna stosowac w czasie ciazy, wiec po 2 miesiacah od przerwy w stosowaniu rzesy mi wrocily do starego stanu wiec je znowu przedluzam)
    poza tym 8D mi sie lepiej nosi bo te rzesy sa lzejsze, bardziej miekkie i elastyczne,
    Chyba nie chce pracować w zawodzie :) mam za słaby kręgosłup ;p
    No każdy lubi co innego mi 8D się nie podobają. Za to moja koleżanka nie wyobraża sobie życia bez wachlarza rzęs w 8D. Wolę delikatne i naturalnie wyglądające :D

• Styczniowa27 Przyjaciółka

Wysłany: 25 czerwca 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    Herbata z kopru włoskiego litr dziennie nawet mozna:) a jak bardzo męczą to espumisan jest bezpieczny w ciazy:)

Dzięki bo wyglądam jak balon :(

zem3x1hpjl5mhe34.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Styczniowa27 wrote:
    Dzięki bo wyglądam jak balon :(
    Też tak miałam. Teraz dodatkowo activia :D i już nie mam problemu :D

• miszkaaa Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:

Polecam! Dobre tez na zaparcia :)

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • A.W. Przyjaciółka

Wysłany: 25 czerwca 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynamonowa wrote:
    Ja się melduję z pracy. Wczoraj wieczorem tak mi się nic nie chciało, że masakra.

Dziś znów pobudka ok 4:30 (pierwsza była o 3:30 ale chwała bogu przysnęłam jeszcze) przyznam, że mój organizm coraz gorzej to niedosypianie znosi :/ Nie ważne czy położę się o 21,22,23 albo później i tak najpóźniej 4:30 nie śpię. Teraz mnie łapie już kryzys i najchętniej bym się położyła, ale jestem w pracy więc nie mogę. W pracy moja produktywność jest wątpliwa, robię niezbędne minimum, bo nie mam siły i weny na więcej. Bez sensu...

Trzymam kciuki ze wszystkie wizytujące dziś :)

Dobrego dnia dziewczyny! :)

A myślała że tylko ja tak mam... O 21 to już nawet mam problem żeby na stojąco wziąć prysznic bo nie mam siły... Wcześnie zasypiam a o 4 się budze i nie ma mowy o dalszym spaniu... A potem jestem wykończona :(

Jeszcze 8 dni do wizyty, chyba ze stresu nie wytrzymam do tej pory!

A co do rzęs przedłużam 1:1 i nie wyobrażam sobie życia bez nich :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 11:40

hchyyx8dalykvedv.png

23.06.15 beta-HCG 4895,0
    25.06.15 beta-HCG 9643,0 :)
  • pati87 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    Chyba nie chce pracować w zawodzie :) mam za słaby kręgosłup ;p
    No każdy lubi co innego mi 8D się nie podobają. Za to moja koleżanka nie wyobraża sobie życia bez wachlarza rzęs w 8D. Wolę delikatne i naturalnie wyglądające :D

moje wlasnie naturalnie wygladaja ze wzgledu na to ze mam malo swoich rzes, powiem szczerze ze po odzywce realash i 2 warstwach tuszu mialam grubsze rzesy a w kacikach oczu to i dluzsze bo jak mi wypadla z kacika rzesa to mierzylam ja i miala 14-15mm,

teraz ze wzgledu na moje cienkie i krotkie rzesy, mam bardzo cieniutkie doklejone rzesy w rozmiarze 10-13mm, wiec nieprawda jest ze rzesy zageszczane wygladaja sztucznie, wszystko zalezy od grubosci i dlugosci tych rzes, u mnie efekt spektakularny dala odzywka realash

Agnesia widze ze pianistka ma ciebie w znajomych :) ja tez cie zaraz zaprosze do znajomych i zobaczysz moje zdjecie profilowe na ktorym mialam naturalne rzesy na realash ale i tak miesiac po zakonczeniu stosowania zdjecie bylo robione- takze miesiac wczesniej efekt byl jeszcze lepszy,przerwalam stosowanie ze wzgledu na
    planowanie dziecka, po 2 miesiacach niestety juz te rzesy na odzywce mi powypadaly bo jak widomo rzesy zyja okolo 60-90 dni

a na zdjeciu w tle mialam rzesy 1:1, roznica jest ogromna wedlug mnie, dlatego wiem ze kiedys wroce do realash

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 11:47

iv09df9hp0ju3od9.png

• Mila920 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze ja kiedyś przedłużałam metodą 1:1, ale.. nie porozumiałam się z Pania kosmetyczką i chociaż prosiłam o NATURALNE rzęsy (moje są dość długie, w miare gęste, ale strasznie proste) a owa Pani zrobiła mi coś co przeszkadzało mi przy mruganiu ;-) wyglądałam bardzo nienaturalnie, może i ładnie, ale to nie było dla mnie zdecydowanie :-) poza tym były bardzo twarde, jaką więc polecacie metode? 1:1 tylko u innej kosmetyczki? czy jakąś inna metode? żeby były naturalne i w miare miękkie, bo tamta rzęsa jak sie czasem zawineła to masakra

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • Skierka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane dziękuję,że o mnie pamiętacie <3

Ja jakby deczko lepiej, ale sił zero dosłownie. Do tego męża poważnie wzięło (on nigdy nie choruje). Miał tak wysoką gorączkę w nocy i ból niby w krzyżu (choć ja myślę,że to może nerki), że się strasznie boję...Pojechał do pracy, ale ma zamknąć warsztat wcześniej. Nie wiem już sama co za zaraza krąży po domu :(

Powodzenia wszystkim wizytującym! Postaram się zerkać, co u Was.

Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
    Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
    yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • pati87 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila920 wrote:
    Kurcze ja kiedyś przedłużałam metodą 1:1, ale.. nie porozumiałam się z Pania kosmetyczką i chociaż prosiłam o NATURALNE rzęsy (moje są dość długie, w miare gęste, ale strasznie proste) a owa Pani zrobiła mi coś co przeszkadzało mi przy mruganiu ;-) wyglądałam bardzo nienaturalnie, może i ładnie, ale to nie było dla mnie zdecydowanie :-) poza tym były bardzo twarde, jaką więc polecacie metode? 1:1 tylko u innej kosmetyczki? czy jakąś inna metode? żeby były naturalne i w miare miękkie, bo tamta rzęsa jak sie czasem zawineła to masakra
    ja 1:1 i 8D robie/lam u tej samej kosmetyczki, moja kosmetyczka mi mowila ze do 8D uzywa rzes sporo cienszych (maja tez inny sklad, ale jaki to nie pytalam)

powiem ze przy 1:1 czulam rzesy na sobie, a jak je dotykalam byly jakies sztywniejsze
    8D nie czuje wogole rzes, jak dotkne sa miekkie i elastyczne jak naturalne,

poza tym musisz sobie dlugosc wybrac,
    ja w obu metodach rzesy mialam od 10 do 13, 10 w wewnetrznych kacikach,potem 11 i 12 a 13 na zewnetrznych

iv09df9hp0ju3od9.png

‹‹ 263 264 265 266 267 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ