Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
madzia2526 wrote:Ja też widziałam sam pęcherzyk w 5 tygodniu, pewnie dużo też zależy czy jesteśmy na początku 5 czy już bliżej 6
zobaczysz jeszcze się doczekamy. Daj znać co będzie jutro 
Czy wam też ciągle chce się jeść?
Ja w 4 tyg i 2 dniu też widziałam pęcherzyk. Lekarz mi mówił, że zarodek pojawia się około 5 tygodnia i 2 dnia, ale mimo tego na usg jeszcze nie jest widoczny. A coś Ci lekarz mówił?
-
nick nieaktualny
-
Konwalijka to witaj w klubie....
moje brudzenia zawsze znikają równie szybko jak się pojawiły.
Moja jutrzejsza wizyta będzie dla mnie bardzo ważna...
albo da mi kopa na resztę ciąży albo zabierze wszystko.
Skierka dużo zdrówka dla Was
Skierka lubi tę wiadomość

ek + 09.05.2014 (9tc)

-
Och, Ola w końcu śpi... Mąż dziś został na budowie dłużej i byłam sama do usypiania, a młoda jak na złość nie chciała zasnąć. Myślałam, że już umrę z głodu

Monkey mocne kciuki za jutro! Ja wierzę, że jutrzejsza wizyta będzie pozytywna
o której idziesz?
Skierka jeszcze raz zdrówka dla was i oby przeszło wam jak najszybciej!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 21:29
Monkey, Skierka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, chciałam się tylko pochwalić, że serduszko naszego dziecka wali jak dzwon

Jak wrócę do Norwegii postaram się Was nadrobić (o ile to możliwe
) Pozdrawiam!
Monkey, miszkaaa, konwalijka, zosiaaa, Max, Bianka*, czekolada lubią tę wiadomość
-
Monkey moja ostatnio uznała, że jest dużą dziewczynką i będzie zasypiać sama... Trwało to jeden wieczór
po prostu ktoś musi siedzieć przy niej jak zasypia. Mam nadzieję, że do lutego się jej odmieni 
O 12.30 będę jeszcze w pracy, postaram się zaglądać
Sylka super, gratulacje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 22:07
-
Hej dziewczyny my już po wizycie...serducho bije Kropkowi niesamowicie 160 uderzeń na minutę
Ciąża tak jak przypuszczałam młodsza bo jest 5 tydzień 5 dzień a Nasza Malizna ma 2,5 mm ale to pulsujące serduszko...łzy w oczach
Mąż jest pod takim wrażeniem, że mówi że nie zaśnie bo sam nie wierzy w to co widział 
Termin wychodzi na 19.02 więc wolną chwilą wklejaj mnie Monkey...a jutro trzymam za Ciebie MOCNO kciuki i wierzę, że wszystko będzie DOBRZE !
Skierka sytuacja ekstremalna współczuję i życzę zdrówka dla Ciebie i całej rodzinki !
Teraz pozostaje cierpliwie czekać do 15.07
Powodzenia dla pozoztsałych wizytyjących :*
miszkaaa, Anabel, Skierka, gezanew, zosiaaa, renieczka, Max, Bianka*, pati87, czekolada lubią tę wiadomość
-
Ilka, Miszkaaa, Renieczka, Konwalijka, Monkey, Zosiu, Gorgeous, Cynamonowa, Niezapominajko, Pianistko i każdej, której nie wymieniłam dziękuję dziś za dobre słówko
Byłam tu dziś z Wami, czytałam, ale sił brakło na pisanie. Gratuluję wszystkich udanych wizyt i za jutrzejsze mocno już zaciskam kciuki! Mam za sobą paskudny dzień i jak nigdy o tej porze, kładę się spać. Mam nadzieję,że jutro poczuje się lepiej.
Śpijcie dobrze kochane
konwalijka lubi tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]

-
nick nieaktualnyMusisz się wyspać i wygrzac. Jutro wstaniesz i będzie o wiele lepiejSkierka wrote:Ilka, Miszkaaa, Renieczka, Konwalijka, Monkey, Zosiu, Gorgeous, Cynamonowa, Niezapominajko, Pianistko i każdej, której nie wymieniłam dziękuję dziś za dobre słówko
Byłam tu dziś z Wami, czytałam, ale sił brakło na pisanie. Gratuluję wszystkich udanych wizyt i za jutrzejsze mocno już zaciskam kciuki! Mam za sobą paskudny dzień i jak nigdy o tej porze, kładę się spać. Mam nadzieję,że jutro poczuje się lepiej.
Śpijcie dobrze kochane

Za 18godzin mam wizytę
a teraz idę spać. Dobranoc dziewczyny!
Skierka lubi tę wiadomość