Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnesia wrote:w 5 tygodniu widziałaś już zarodek a ja tylko pusty pęcherzyk
kurcze coraz bardziej stresuję się jutra:(
Ja też widziałam sam pęcherzyk w 5 tygodniu, pewnie dużo też zależy czy jesteśmy na początku 5 czy już bliżej 6
zobaczysz jeszcze się doczekamy. Daj znać co będzie jutro 
Czy wam też ciągle chce się jeść?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 19:25

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJutro będę 29dpomadzia2526 wrote:Ja też widziałam sam pęcherzyk w 5 tygodniu, pewnie dużo też zależy czy jesteśmy na początku 5 czy już bliżej 6
zobaczysz jeszcze się doczekamy. Daj znać co będzie jutro 
Czy wam też ciągle chce się jeść?

Tak ciąglę bym jadła ale mi się nie dogodzi nie wiem co bym jadła:D -
nick nieaktualnySkierka wrote:Wirusa mam w domu
Dzieci chore i mnie dopadło
Nie mam na szczęście temperatury, ale mi to wystarczy,żeby panicznie się bać...
Ty się kuruj i uważaj na siebie, bo z gorączką w ciąży nie ma żartów
Ty tez sie kuruj, mi na szczescie ta goraczka spadla do 37,5 to juz inaczej niz 39
tylko zaczyna sie wieczor i moze znow przyjsc
Skierka lubi tę wiadomość
-
W Polsce byłam ostatnio rok temu, a teraz pewnie pojadę ok 2017Anabel wrote:Myślałam że bywasz w PL, teraz na pewno zlecą wszystkie badania
Za tow Norwegii masz piękne widoki, byłam 2 lata temu, zakochałam się we fiordach i te domy urządzone na biało-szaro
Super
także prawie wcale nie jeżdże do Polski...
Zrobię cytologię i zobaczymy co mi ginekolog powie w czwartek
-
Skierka duuużo zdrówka Tobie i domownikom!

Cały dzień mnie mdliło, a po 16 naszła ochota na pizzę... i mąż pojechał do pizzerii. Teraz pękam z przejedzenia... Co ta ciąża robi z człowiekiem - wcześniej unikałam takiego jedzenia jak ognia.
Skierka, Mila920 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gorgeous wrote:Skierka duuużo zdrówka Tobie i domownikom!

Cały dzień mnie mdliło, a po 16 naszła ochota na pizzę... i mąż pojechał do pizzerii. Teraz pękam z przejedzenia... Co ta ciąża robi z człowiekiem - wcześniej unikałam takiego jedzenia jak ognia.
Bardzo dziękuję
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]

-
skierka, jusiakpp wracajcie szybko do zdrowia!

madzia dla mnie jedzenie mogłoby nie istnieć, jem bo muszę, a zawsze byłam łasuchem. Ciekawe kiedy mi się odmieni
Za to byłam dzisiaj z psem u weterynarza i myślałam, że umrę od tych zapachów, nie żeby mnie mdliło, ale tak mi śmierdziało psami, środkami do dezynfekcji i jakby lekami. No nie do wytrzymania! do tej pory mi to nie przeszkadzało
Skierka lubi tę wiadomość
-
gorgeous wrote:Skierka duuużo zdrówka Tobie i domownikom!

No właśnie mnie też martwi to jak jem... Zawsze zdrowo, dużo warzywek i owoców a teraz jafłabym tylko pizzę, hot dogi, hamburgery i chipsy
a nigdy nie lubiłam chipsów.
-
nick nieaktualnyHej Lutówki

Nie udzielam się za bardzo, bo chodzę do pracy i śpię po... Non stop śpię
Chorym życzę zdrówka, dbajcie szczególnie o siebie.
No i oczywiście trzymam kciuki za kolejne badania, wizyty
Monkey wpisz mnie proszę na pierwszej stronie na 18.02.2016 tak mi wychodzi z OM i niech tak będzie
I tak pewnie to się będzie zmieniać.
Pozdrawiam cieplutko, choć za oknem zimno
Skierka, Monkey lubią tę wiadomość
-
Mam to samo.. tylko, że ja napady jedzenia mam dopiero późnym popołudniem i wieczorem, bo wcześniej zdycham i nie mogę nic przełknąć, a to jeszcze gorsze, bo czuje jak rosne w oczach
pizza, frytki, kebaby, ogólnie chamskie jedzenie ciągle mi w głowie siedzi, oczywiście staram się nie jeść tego gówna, ale czasem nie jestem w stanie się oprzeć
o puszce pepsi nie wspomne...i przynaje się do dwóch wypitych puszek :p

-
dziewczyny podpiszecie petycję przeciwko łamaniu praw na porodówkach?
Czy to coś da? nie wiadomo, ale kliknąć można
https://secure.avaaz.org/pl/petition/Ewa_Kopacz_Premier_Bartosz_Arlukowicz_Minister_Zdrowia_Stop_lamaniu_prawa_na_porodowkach/?nNdJxibWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 20:13
-
nick nieaktualnypati87 wrote:ja w pierwszej ciazy brzuszek lekki taki jak teraz wieczorem mialam dopiero widoczny pod koniec 5miesiaca, a taki wyrazny ciazowy brzuszek mialam miesiac pozniej,
teraz od ponad tygodnia mam wiekszy brzuszek po jedzeniu mimo ze malo jem przez wzdecia pewnie
a ktory dpo jestes? fajnie ze serduszko juz slyszalas
Jestem w 33 dniu po ovu.
Dzis dopadly mnie mdlosci... o zgrozo....
-
miszkaaa wrote:dziewczyny podpiszecie petycję przeciwko łamaniu praw na porodówkach?
Czy to coś da? nie wiadomo, ale kliknąć można
https://secure.avaaz.org/pl/petition/Ewa_Kopacz_Premier_Bartosz_Arlukowicz_Minister_Zdrowia_Stop_lamaniu_prawa_na_porodowkach/?nNdJxib
Podpisana, a nóż widelec może akurat coś da
miszkaaa lubi tę wiadomość