Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPrawie każdy lekarz nie jest za lykaniem witamin w pierwszym trymestrze. Mamy dostarczać witaminy przez jedzenie. Nawet na wielu suplementach dla ciężarnych jest zalecenie żeby stosować od 2trymestru ciążyczarna_ma wrote:Z tym sie zgodze i tez mi sie tak wydaje, ale ja moge dopiero 13ego spytac dokładnie lekarza na wizycie...
Aaa to ozywiste kwas caly czas
, a powiedz mi Iriss jakie bierzesz witaminy?? oprocz Kwasu ??, bo ja mam Femibion, a pytalam lekarke swoja jakie sa najlepsze ale ona jest jakas dziwna, twierdzi ze ona nie jest zwolenniczka witamin, sam kwas foliowy mam brac...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 12:59
-
nick nieaktualny
-
pati87 wrote:mam nadzieje ze mi czas szybko zleci do wizyty do 16.10
specjalnie na dzis umowilam sie na paznokcie na 13, zawsze czas szybciej plynie
Hahaha ja też wczoraj byłam na paznokciach przed wizytą zawsze to te 2h mniej myślenia:)
Dziękuję Monkey za wpakowanie mnie na listę
pati87 lubi tę wiadomość
-
A ja dzisiaj kupiłam witaminy Nycoplus gravid, w Polsce ich nie ma ale spodobały mi się

Od wczoraj pobolewa mnie brzuch jak na @... Ale raczej leciutko.. może dzidziuś rośnie i coś się rozciąga? Sama nie wiem... ale nie jest to ból z rodzaju "panika" tylko zauważalny...
Monkey, trzymam kciuki i czekam na relacje !
czarna_ma lubi tę wiadomość
-
Pianistka wrote:A ja dzisiaj kupiłam witaminy Nycoplus gravid, w Polsce ich nie ma ale spodobały mi się

Od wczoraj pobolewa mnie brzuch jak na @... Ale raczej leciutko.. może dzidziuś rośnie i coś się rozciąga? Sama nie wiem... ale nie jest to ból z rodzaju "panika" tylko zauważalny...
Monkey, trzymam kciuki i czekam na relacje !
Ja mam tak od tygodnia, a z tego co wiem to niby dobre objawy,gdyz Dzidzia rośnie
-
No właśnie czytałam że ok 8 tygodnia może rozpocząć się takie pobolewanie spowodowane rozciąganiem i nie jest to nic niepokojącego dopóki ból nie jest silniejszy niż ten przy @. A u mnie rozpoczęło się to wczoraj, więc się zgadza...

Dzisiaj jechałam z mamą i policja nas złapała
1600
auć
-
Dziewczyny znalazłam w aptece cos takiego na mdłości
http://www.aptekagemini.pl/category/dla-mamy-i-kobiety-w-ciazy-zdrowie-mdlosci-i-nudnosci-w-ciazy
Moze Wam pomoże
Ja właśnie zjadłam pizze w pracy
jeszcze godzinka i do domu
MiSia :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurcze były te opaski swojego czasu w Rossmannie, mogłam kupić za śmieszne pieniądzeIriss wrote:Na mnei PreVomit i Mamarin (tu go nie ma) nie działa
, tak jak imbir
Od dzis testuję:
http://www.aptekagemini.pl/seaband-opaska-przeciw-mdlosciom-dla-doroslych.html
Czytałam też na naszym forum opinie, więc to moja ostatnia deska ratunku. Dziś czuję się całkiem ok, ale opinia będzie za kilka dni
narazie nie potrzebuje ale czekam na Twoją opinie bo coraz bardziej mi się wydaje że i mnie mdłości nie ominą
domiii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo już tylko 2 godziny, ale tam gdzie idę zawsze są jakieś opóźnienia ;p Zobaczę jak to będzie;pIriss wrote:JA widziałam jeszcze Avioopaski trochę tańsze, ale wzięłam te
. Jak się sprawdzą, to wezmę sobie jeszcze jedne (jedne do domu, drugie do pracy) bo jednak ten materiał będzie się brudził 
Monkey czekamy
może faktycznie już połowę dziecięcego wykupiła 
Agnesia już niebawem nasze wizyty