Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ale o ile moja matematyka mnie nie zawodzi, to od środy nie minęło 48 godzinmisiaa wrote:Dziewczyny beta ze środy 5224,0 i z dzisiaj 8358,0 Myślicie że jest w porządku? Nie za mała dzisiaj? Podobno po 48godzinach powinna sie podwoić? ;(
domiii, misiaa lubią tę wiadomość
-
no wiem, tutaj niestety do połowu na rzece lub w jeziorze również, ale kartę można kupić za parę groszy na stacji benzynowej na dobęAgnesia wrote:też lubię
ale w PL trzeba mieć jakieś głupie zezwolenie;p haha
Ale połów z morza jest bez zezwolenia
także łowimy na morzu
-
misiaa wrote:Dziewczyny beta ze środy 5224,0 i z dzisiaj 8358,0 Myślicie że jest w porządku? Nie za mała dzisiaj? Podobno po 48godzinach powinna sie podwoić? ;(
Ale od środy minęły dopiero 24 godziny więc się nie przejmuj
ją robiłam we wtorek (prawie 5000) i dzisiaj, ale nie mam jeszcze wyniku.
misiaa lubi tę wiadomość
-
misiaa wrote:ciąża 3 tydzień 5.8 - 71.2
ciąża 4 tydzień 9.5 - 750
ciąża 5 tydzień 217 - 7138
ciążą 6 tydzień 158 - 31795
ciążą 7 tydzień 3697 - 163563
Przecież wszystko mieści się w normie
jeśli chcesz, to tutaj na belly jest kalkulator przyrostu bety... wpisałam Twoje wyniki i zobacz co wyszło: HCG podwaja się co 1 dni 11 godzin (35 godzin).
Średni dwudniowy przyrost to 13372 mlU/ml (156%) (w normie).
Przyrost hormonu HCG jest w normie. Uzyskany wynik z dużym prawdopodobieństwem świadczym o tym, że Twoja ciąża rozwija się prawidłowo.
jest dobrze
misiaa lubi tę wiadomość
-
Pianistka wrote:Przecież wszystko mieści się w normie
jeśli chcesz, to tutaj na belly jest kalkulator przyrostu bety... wpisałam Twoje wyniki i zobacz co wyszło: HCG podwaja się co 1 dni 11 godzin (35 godzin).
Średni dwudniowy przyrost to 13372 mlU/ml (156%) (w normie).
Przyrost hormonu HCG jest w normie. Uzyskany wynik z dużym prawdopodobieństwem świadczym o tym, że Twoja ciąża rozwija się prawidłowo.
jest dobrze
O dziękuje Ci kochana że i sprawdziłaś bo ja nie mam pakietu premium i mi się chyba nie da sprawdzić
Oj to cieszę się, uspokoiłaś mnie
Pianistka lubi tę wiadomość
-
Wiem co przeżywasz bo ja nie mogłam zrobić bety więc robiłam 150 tych testów z wyświetlaczem które podają tydzień ciąży i wariowałam gdy nie było 3+...misiaa wrote:O dziękuje Ci kochana że i sprawdziłaś bo ja nie mam pakietu premium i mi się chyba nie da sprawdzić
Oj to cieszę się, uspokoiłaś mnie 
a dzisiaj zaczynam 9 tydzień
misiaa, MiSia :) lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny

Nie mogę się doczekać relacji dzisiejszych wizytujących
Ja wczoraj potowarzyszyłam P. w pracy. Ponieważ pracował niedaleko Auchan w Piasecznie poprosił mnie żebym skoczyła po coś do picia do marketu. Chyba zapomniał jak to jest wysłać babę samą po zakupy
Wróciłam z piciem dla niego i z prześlicznym białym body niemowlęcym z rysunkiem kotka na przodzie w kolorze łososiowym? pomarańczowym? pomarańczowo-różowym? Później Wam pokażę, same ocenicie jaki to kolor
ale po prostu nie mogłam się powstrzymać jak je zobaczyłam
Pianistka, misiaa, Max, MiSia :) lubią tę wiadomość
-
Pianistka wrote:Wiem co przeżywasz bo ja nie mogłam zrobić bety więc robiłam 150 tych testów z wyświetlaczem które podają tydzień ciąży i wariowałam gdy nie było 3+...
a dzisiaj zaczynam 9 tydzień 
Ja miałam iśc do lekarza po weekendzie ale stwierdziłam że poczekam jeszcze ten tydzień i pójdę koło 6/8 lipca jak już będzie serduszko widoczne, pod warunkiem że beta ładnie przyrośnie. Tylko jak zobaczyłam dzisiejszy wynik to szczerze zwątpiłam czy tak ładnie przyrosła. A jestem już doświadczona o ciąże która się niestety nie rozwijała więc od razu pojawiła się panika
-
Ja straciłam 4 ciąże w 5-6 tygodniu więc u mnie od razu była panika że beta nie będzie rosła albo ciąża napewno obumrze... do tej pory panikuję ale staram się ogarnąć bo robiłam już 2 USG pierwsze w 6t+1d i było serduszko, drugie w 7t+4d i serduszko biło jeszcze mocniej i dzieciątko urosło prawidłowo... więc powinnam wyluzować ale jednak...
misiaa lubi tę wiadomość