Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny może się uda zawsze coś można popisać . No ale ciężko rozdzielić co pisać tu a co na fb fakt tu był porządek a tam trochę Haos ale myślę że się przyzwyczaimy
Stefa - szkoda że się w serkiem nie odezwalas ale zawsze możesz nadrobić . Może i zaczniemy tutaj znowu troszkę pisać. Odpowiadać na pytania czy na posty innych dziewczyn podczytujacychKubuś
-
Rownież popieram! Moze jeszcze jakies inne nieśmiałe mamy, ktore podczytują chciałyby dołączyć, wtedy zawsze byłoby o czym popisać wiadomo początki są ciężkie i trzeba sie rozkręcić wątek chwilowo zamarł, ale mozna go znow rozkręcić
-
Ja tez właśnie mysle nad piaskownica żółwiem zamykana. Mieliśmy drewniana piaskownice na placu dla mojego bratanka zrobiona przez dziadka. Niestety dziadek nie jest stolarzem i przez klapę zamykająca piaskownice przeciekał deszcz, wiec w tym roku ja zlikwidował. Na zajączka moze kupimy piaskownice
-
Cześć dziewczyny no to i ja sie ujawnię w sumie jestem tutaj od początku, od pierwszych dwóch kresek. Może nie będę pisała ile mam lat, bo zostanę tu nawet nie babcią, a prababcią. Mam wyczekaną córeczkę Jagódkę urodzoną 12 lutego. Drugiego dziecka nie bedzie ze względu na moją traumę poporodową.... Jagódka teraz jest w żłobku, adaptuje się od 1,5 tygodnia i dziś zostaje do 10 30. Ogólnie jest fajnym, pogodnym dzieckiem, ale.... noce nadal pozostawiają wiele do życzenia. Dzisiaj np miałyśmy 2 godz. nocną przerwę. Myślę, że zęby jej dokuczają no i nadal jesteśmy kp. Pokazuje już swój charakterek uparciuch mały. Nie chce sama chodzić, za rękę i przy meblach jak najbardziej, a sama nie... Mam nadzieję, że znajdę trochę czasu, aby pisać
częściejSteffka lubi tę wiadomość
Aniołek 24.11. 2014. Pamiętam...