Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jeju dziewczyny gdzie Wy się podziałyście?
Witam Was serdecznie! Pierwszy raz się odzywam, lecz zaglądam tu od czasu do czasu od dawna, a na pewno od lutego 2016, kiedy to urodził się mój synek. Wielokrotnie byłyście dla mnie źródłem inspiracji, uspokojenia okołonoworodkowych lęków i wiedzy o dzieciach, świecie i internecie (ech to przeklęte alliexpress)
Nie odzywałam się jak dotąd.. trochę z braku czasu, trochę przez nieśmiałość, a poza tym wydawało mi się że nic odkrywczego nie mam do napisania..
Na co liczę umieszczając ten wpis? Nie śmiem prosić o dodanie mnie do Waszej grupy na fb, bo przecież jestem dla Was zupełnie obcą osobą. Mogę Wam tylko podziękować za wszystko, czego tutaj się dowiedziałam i życzyć powodzenia i cierpliwości w wychowywaniu dzieciMila920 lubi tę wiadomość
-
Stefka szkoda, ze nie odezwałas sie wczesniej...moze napisz cos o sobie i swoim Maluchu, nigdy nie jest za późno zeby dołączyć, juz kiedys pisałyśmy ze każda mama jest tu mile widziana...
-
No cześć Stefka. Co tak późno? przecież jak nas podczytujesz to wiesz o czym my tu piszemy, więc raczej nie ma mowy o nieśmiałości albo pisaniu czegoś odkrywczego walimy śmiało co nam leży na wątrobie
Zatem nadrabiaj i smaruj i Ty
Ej a gdzie E-ness? I Evans? Meldować się laseczki bo dawno Was nie było