Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
dana mi nawet jak fryzjer prostuje a jest choć ciut wilgoci w powietrzu to mi się zaczynają krecić z przodu
od kilku di mojemu nie da się zmienić pampera wieczorem czy nocą. W trakcie zmiany zaczyna się taki ryk i wrzask że masakra i potem 30 min uspokajaia. Obraża się na mnie i tylko za malżem lata i ręce do niego wyciąga.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Bo dzieci wszystkiego muszą spróbować, dotknąć itd takie jest moje zdanie . Ja to nawet pokazywalam ze kubek z kawą jest ziaaa gorący i dotknął paluszkiem kubka, że gorące i już nie rusza jak dziadzio pije kawę to podchodzi i mówi ziaa ziaa i macha głowa ze nie wolno
Idę dzisiaj znowu na wycisk.. a taka piękna pogoda, gril mi się dzisiaj marzył..no ale jak będę tak ciągle odkładać to nigdy się nie wylaszcze
-
nick nieaktualnyD u nas też dantejskie sceny przy zmianie pieluchy. Wczoraj jak ją do kąpieli rozbierałam to wyrwała pampersa spod tyłka i cała dwójeczka z niego wypadła Przewijak, mała i ściana ucierpiała. Ogólnie u nas jest ryk jak chcę go zapiać, nie wiem co jej tak przeszkadza
Tusiaa lubi tę wiadomość
-
Mila ile razy mój dotknął bardzo gorącej kuchenki, piekarnika. bYło widac ze go oparzyło troszke . No ale zacisnał pare razy paluszki a i tak podchodzi i rece pcha
Mamusia u nas tez nieraz takie akcje przy zmianie pampersa. Drze sie , wyrywa jakbym mu nie wiadomo co chciała zrobicWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 11:51
Kubuś
-
Jak zwykle na czasie nie jestem ale teraz będę hehe Tylko mam pytanie, żeby nie było, że niepowiadomiona jestem: któraś zaszła w ciążę? W czwartek w końcu ruszyłam tyłek na szczepienie i na szczęście wszystko po nim dobrze, tfu tfu, duzo czasu spędzamy na dworzu i tak to leci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 13:25
-
Tusia mój też taki. Spróbuje coś, nie smakuje a i tak dzioba otwiera. Identyko z piaskiem było. Moze stwierdza ze za którymś razem w koncu zmieni smak. Haha
Tysia ja zaszlamtysiaa93, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurcze odkąd jest dyskusja na fb to tutaj cisza ja tez z tych, ktore wolalyby rozmowy tutaj bo tam tyle tego ze nawet nie probuję nadrabiac ale z drugiej strony tam jest wieksza prywatnosc
Dzisiaj ciagle w trasie, odwiedziny u rodzinki, potem plac zabaw i pizza, a co tam dieta czy cos hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:31
-
heh a co mój zrobił przed kąpielą, latał na golasa i malował sobie kreda po tej naklejce tablicowej. Kreda była niebieska i się zlał na kredę i powstała niebieska kałuża hahhaa
Mamusia_synusia, dana222, vayn, Moniaa, Lexi150 lubią tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I