X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 31 marca 2017, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozwalacie sie bawic w piasku juz? Ja jakos mam obiekcje boje sie ze bedzie brac do buzi

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 31 marca 2017, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D i dlatego ja też dzisiaj pospamowałam ;) aczkolwiek fb ma taki regulamin że mogą wykorzystywać zdjęcia, tylko nie wiem jak z tymi w priv

Bebilon kosztuje 50 zł z tą zniżką 20% i 10% rabat z karty :)
    Jeszcze kupiłam chusteczki mokre velvet pure 2+2, płyny i szampony Mixa, no i pampery 5 za 36 zł (tylko szkoda, że już białych nie było). Super zakupy :) chyba jutro jeszcze poprawię to zrobię tanie zapasy ;)

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 31 marca 2017, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez nie pozwalam do piasku choc bardzo go ciagnie juz jak widzi ze siedzieci bawia

zosiu darujemy sobie to mdm, poczekamy ze dwa lata az wiecej uzbieramy zeby jak cos minimalna kwote tego kredytu wziac ;)

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 31 marca 2017, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laski odwiozlam malego do mamy bo rano jade do pracy a ostatnio noce rozne, zaproponowala ta wiec go chetnie oddalam, maz wroci nad ranem ze szkolenia wiec mam wolna chate haha i co robie? sprzqatam i kupilam sobie chipsy <hahaha>

Lexi150 lubi tę wiadomość

f2wlj48apsehglf6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2017, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pozwoliłam się pobawić w piasku, zawsze coś innego :P Ja byłąm od stawiania babek a Pola od ich deptania. Nie próbowała piasku, no ale myśmy ją nauczyli że jemy tylko to co w miseczce albo na talerzyku. Nic innego nie weźmie do buzi

Wysłany: 31 marca 2017, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waśnie ja miesiąc temu w pepco kupiłam zarąbisty zestaw do piaskownicy chyba za 15 zł :)
    Dzisiaj robiliśmy test piasku i nie jest zbyt fajny bo brudzi rączki ;) więc podejrzewam, że dopiero przekona się jak inne dzieci będą się bawić w piaskownicy. Ale też małą piaskownicę chyba zrobię mu w ogródku :)

Zosia piach i tak będzie jedzony ;) kwestia czasu

• Bagabaga Autorytet

Wysłany: 31 marca 2017, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My sami robiliśmy. Tzn nie ja :) Brat z niemężem. Obok jeszcze miejsce na dwie huśtawki i zamiennie hamak można powiesić.

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 31 marca 2017, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My piaskownicy jeszcze nie mamy, ale pewnie pozwolę się pobawić. A w swojej to na pewno, bo piasek pewnie ten dezynfekowany kupimy.

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 31 marca 2017, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila dawaj jeszcze fotę z nowym kolorkiem jak u staruszki :P

szara myszka, Mamusia_synusia, vayn lubią tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2017, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie pozwalam ale moje dziecko wszystko do buzi. Dziś też juz piasku na placu zabaw próbował. On ma caly czas manie zbierania paprochow i jedzenia. I za chiny ludowe nie mogę go oduczyć.

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2017, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrzuciłam foto. Ale nie jestem jeszcze taka staruszka jakbym chciała :-( może w te wakacje się uda :-D

Tymi już zasnął. Dziś był taki grzeczny na zakupach ze jestem w szoku. Nawet dał mamie kupić dwa przepiękne biustonosze :-) moje cycki w końcu mają wygodnie! :-D bo po kp i jak schudłam teraz te 5 kg to się wąska w pasie zrobiłam :-D

Szara myszko nie wiesz co? Dzwoń po kumpele i otwieraj wino - KONIECZNIE :-D

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 31 marca 2017, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila no masakra, dzwonilam do jedynych dwoch ktore nie wyjechaly z naszego miasta i obie ze swoimi chlopakami :D ale do jednym sie wpraszam i ide niedlugo hehe :D
    noby czlowiek chce tej samotnosci czasem ale jak juz jest to tez zle :D

f2wlj48apsehglf6.png
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2017, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wchodzę na fb a tam 510 wiadomości, szalone jesteście. Chciałam Was tam nadrobić ale fb mi sie zawiesza jak próbuje

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png

Wysłany: 31 marca 2017, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi mój jadł paprochy przez ok. tydzień, ale odkrył fajniejszą zabawę, "oddaj mamie". Teraz ciągle wrzeszczy żeby wziąć mu z rączki, nawet jak nic nie ma ;)

Dana mi na fb pokazuje zawsze 1 wiadomość ;)

Wysłany: 31 marca 2017, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapomniałam się pochwalić bo mąż mnie wyśmiał :/
    Kupiłam dla małego na święta strój kurczaczka ;D jest boski <3 oczywiście, że mu założę! To jego pierwsze święta na kumato, bo przecież w zeszłym roku przespał ;)

Wysłany: 31 marca 2017, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzialyście dzisiaj na fb recenzję conversów z cyrkoniami z ali? Są boskie <3
    https://pl.aliexpress.com/item/shipping-Free-High-quality-classic-crystal-white-canvas-shoes-casual-shoes-women-flat-shoes/32799513523.html?shortkey=ERrEJzAf&addresstype=600

• Mila920 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2017, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny robiła sobie któraś z Was prostowanie keratynowe? Bo tak się zastanawiam mocno nad nim.. miałabym spokój z włosami przez wakacje. No i to podobno działa tak jakbyś non stop odżywkę miala na sobie, no i same się odżywiają bo ich nie katujesz. Tylko, ze ja rzadko chodzę w prostych, wolę w takim nieladzie tylko ten nielad muszę zrobić(bo on tylko wygląda jak nie ruszamy) a tu podobno czeszesz i magia :-D

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 31 marca 2017, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila koleżanka to robiła i powiem Ci ,ze szału nie było . Więcej nie poszła a kasy sporo ja kosztowało

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 31 marca 2017, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miła pierwszy czas wyglądają i czujesz ze są tłuste ale dla próby możesz zrobić czesanie keratynowe jest tańsze efekt krótszy ale zobaczysz. No i przy grubych włosach to długo klapniete są.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2017, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusia mi tez pokazuje jako jedna ale wyświetliła sie i informacja jak weszłam na konwersacje ze jest tego 510, moj iPad nie daje rady i wiesza sie przy tym

Mam 2 kolezanki co zrobiły sobie prostowanie kreatyna i były mega zadowolone, juz w sumie długo to kontynuują. Ja tam wole moje loki choć czasem mam ochotę na proste włosy i chciałabym prostownice ktora by to szybko zrobiła, a moja chyba z starości nie daje rady. Polecacie jakaś super prostownice?

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
‹‹ 2647 2648 2649 2650 2651 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ