Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
D i dlatego ja też dzisiaj pospamowałam aczkolwiek fb ma taki regulamin że mogą wykorzystywać zdjęcia, tylko nie wiem jak z tymi w priv
Bebilon kosztuje 50 zł z tą zniżką 20% i 10% rabat z karty
Jeszcze kupiłam chusteczki mokre velvet pure 2+2, płyny i szampony Mixa, no i pampery 5 za 36 zł (tylko szkoda, że już białych nie było). Super zakupy chyba jutro jeszcze poprawię to zrobię tanie zapasy -
ja tez nie pozwalam do piasku choc bardzo go ciagnie juz jak widzi ze siedzieci bawia
zosiu darujemy sobie to mdm, poczekamy ze dwa lata az wiecej uzbieramy zeby jak cos minimalna kwote tego kredytu wziac -
laski odwiozlam malego do mamy bo rano jade do pracy a ostatnio noce rozne, zaproponowala ta wiec go chetnie oddalam, maz wroci nad ranem ze szkolenia wiec mam wolna chate haha i co robie? sprzqatam i kupilam sobie chipsy <hahaha>
Lexi150 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Waśnie ja miesiąc temu w pepco kupiłam zarąbisty zestaw do piaskownicy chyba za 15 zł
Dzisiaj robiliśmy test piasku i nie jest zbyt fajny bo brudzi rączki więc podejrzewam, że dopiero przekona się jak inne dzieci będą się bawić w piaskownicy. Ale też małą piaskownicę chyba zrobię mu w ogródku
Zosia piach i tak będzie jedzony kwestia czasu -
Wrzuciłam foto. Ale nie jestem jeszcze taka staruszka jakbym chciała może w te wakacje się uda
Tymi już zasnął. Dziś był taki grzeczny na zakupach ze jestem w szoku. Nawet dał mamie kupić dwa przepiękne biustonosze moje cycki w końcu mają wygodnie! bo po kp i jak schudłam teraz te 5 kg to się wąska w pasie zrobiłam
Szara myszko nie wiesz co? Dzwoń po kumpele i otwieraj wino - KONIECZNIE
-
Mila no masakra, dzwonilam do jedynych dwoch ktore nie wyjechaly z naszego miasta i obie ze swoimi chlopakami ale do jednym sie wpraszam i ide niedlugo hehe
noby czlowiek chce tej samotnosci czasem ale jak juz jest to tez zle -
Widzialyście dzisiaj na fb recenzję conversów z cyrkoniami z ali? Są boskie
https://pl.aliexpress.com/item/shipping-Free-High-quality-classic-crystal-white-canvas-shoes-casual-shoes-women-flat-shoes/32799513523.html?shortkey=ERrEJzAf&addresstype=600 -
Dziewczyny robiła sobie któraś z Was prostowanie keratynowe? Bo tak się zastanawiam mocno nad nim.. miałabym spokój z włosami przez wakacje. No i to podobno działa tak jakbyś non stop odżywkę miala na sobie, no i same się odżywiają bo ich nie katujesz. Tylko, ze ja rzadko chodzę w prostych, wolę w takim nieladzie tylko ten nielad muszę zrobić(bo on tylko wygląda jak nie ruszamy) a tu podobno czeszesz i magia
-
Mamusia mi tez pokazuje jako jedna ale wyświetliła sie i informacja jak weszłam na konwersacje ze jest tego 510, moj iPad nie daje rady i wiesza sie przy tym
Mam 2 kolezanki co zrobiły sobie prostowanie kreatyna i były mega zadowolone, juz w sumie długo to kontynuują. Ja tam wole moje loki choć czasem mam ochotę na proste włosy i chciałabym prostownice ktora by to szybko zrobiła, a moja chyba z starości nie daje rady. Polecacie jakaś super prostownice?