Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
na skierowaniu na badania było napisane ze to sa kontrolne i do pracy przy komputerze powyżej 4h, lekarka powiedziała ze jak sa kontrolne to właśnie ginekolog musi napisac ze juz nie występuje przyczyna przez ktora byłam tak długo na L4. Bez sensu, bo kiedy to było. Ale ogolńie na tych badaniach dziwnie bylo. Kiedyś byłam gdzie indziej ale tam to zlikwidowali i musiałam przynieść mocz, oddać krew, oczy mi badano na maszynie. A tu tylko ciśnienie zmierzyli i przeczytałam drobny druk, a i jeszcze zasłaniałam jedno oko i czytałam literki
-
dziewczyny kupowalyscie moze kiedys cos na www.pauzza.pl ??
nie lubie jak trzeba oplacac zwrot a tu tak jest wiec sie waham przed zakupami, jak myslicie jaka bedzie jakosc tych rzeczy? -
MYszko ja nie zamawiałam nic ale chyba dane ciuchy co tak patrzę ? A brechta bo jakiś sklep mi na fb wyskoczył i taka ładna bluzka za 49 zł cieniowana taka i se myśle ze kupię . Ale mnie tknęło o spr na Ali i znalazłam taka w 5 min za 5 dolcow Haha o taka Zobacz, co znalazłem w AliExpress
http://s.aliexpress.com/uqeuMJVnWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2017, 16:03
-
dziś mamy rekord spamowania heheh wszystkie dzieciaki extra widać że wiosna im służy no u Mili deszcz
Jasiu zuch, ja to po przychodni jak mi zastrzyki w tyłek dawali to ganiałam z gołą du** po poczekalni między innymi pacjentami hahhaha
My w ross tylko 4 4paki chusteczek i 4 małe opakowania, jutro skoczę może jeszcze do drugiego gdzie jest większy wybór.
Ja od dziś będę foty wrzucać na fb bo kasować nie trzeba i nikt niepowołany ich nie zobaczy17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Kri wrote:MYszko ja nie zamawiałam nic ale chyba dane ciuchy co tak patrzę ? A brechta bo jakiś sklep mi na fb wyskoczył i taka ładna bluzka za 49 zł cieniowana taka i se myśle ze kupię . Ale mnie tknęło o spr na Ali i znalazłam taka w 5 min za 5 dolcow Haha o taka Zobacz, co znalazłem w AliExpress
http://s.aliexpress.com/uqeuMJVn
Kri wlasnie caly czas mam opor bo jakos mi to ali pachnie, ale probowalam jakos szukac tych ubran na ali ale nie znalzlam, choc pewnie nie umiem szukac:D -
Tez sie odkupiłam w rossmanie głownie w pampersy, no i zamiast żelu do mycia wzielam płyn do kapieli. Fajnie, że mają online zakupy z odbiorem w sklepie, nie musiałam isc i taszczyć sie z tym, tylko mąż podjechał i przyniósł
-
nick nieaktualny
-
Myszko miałam wczesniej pisać, że jesli masz mieszkanie przepisane na siebie to dopłaty mdm juz nie dostaniesz. Średnio przy 200tys jest 20-25tys dopłaty
szara myszka lubi tę wiadomość