Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jestem u fryzjera aaaaaa ale frajda
Ja idę do pracy prawdopodobnie od połowy czerwca, ale tylko na okres letni. Nie mam pojęcia jak oboje z Tymim to przetrwamy, no ale sama chcialam..
Też jestem na etapie szukania lampy i te UV Led to podobno gowno, lepsze te zwykle UV. Niby lepiej utwardzaja i można wymienić lampy w każdym momencie
Mamusia_synusia lubi tę wiadomość
-
Wiecie co bratowa ma z Allegro zestaw do hybryby z Semilac wszystko i bardzo sobie chwali. Z tym ze jak mi zrobi to max tydzień mam , może to jak któraś pisała ze o te skórki chodzi ...
nie wyobrażam sobie powrotu do pracy , nie chce wracać do swojej , wysiedzieć dupogodziny bleee. Kurczę jeszcze ze dwa lata temu dałabym wiele żeby tam pracować a teraz wszystko się zmienia przez te dzieciaczki i to ze Twoje najpiękniejsze ... i naj naj to tez prawda a nie do końca w to wierzyłam
A ja siędzie pod soluxem i grzeję kości na rehabilitacji -
nick nieaktualnyWiecie co nie radzę sobie z Polką Wróciłyśmy ze spaceru i hiseria jakich mało. Wrzask, płacz, krzyk jakby się conajmniej gdzieś przywaliła konkretnie. Nakroiłam szynki i sera żółtego to może ze 4 kostki zjadła resztą sobie właśnie podrzuca jak jakimś konfetti...
No i gryźć zaczęła na potęgę, nie wiem ile będą ją zęby jeszcze męczyć Wczoraj daliśmy nurofenu na noc i niewiele pomogło -
Mąż pojechal na dwa dni na szkolenie do poznania i jestem z malym sama <beczy> choc dosc kochany jest i grzeczny jak dotad, oby tak zostalo
powiem Wam ze z powrotem do pracy to jest ciezko sie przestawic, ja chodze dwa razy w tygodniu i taaaaak mi sie nie chce, tzn rownoczesnie sie chce bo sie chce wyjsc z domu ale i nie chce