Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tusia chyba będziesz kupować lampę uv, widziałaś dzisiaj na fb? https://pl.aliexpress.com/item/SUNmini-6W-LED-UV-Nail-Dryer-Curing-Lamp-Light-Portable-for-Gel-Based-Polishes-Manicure-2/32775140460.html?shortkey=vyIfaIzQ&addresstype=600
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2017, 22:02
-
Matka pracująca pozdrawia mamy na urlopie:)
Mikołaj juz zdrowy, kuzynka fajnie się nim zajmuje.
Pracuje od 7 do 13. Potem gotowanie obiadu, spacer, zabawa, kąpiel, usypianie, sprzątanie i padamy z mezem jak muchy do lóżka;) organizm musi przywyknąć do nowej sytuacji. W pracy ok, powoli się wdrażam w nowe obowiązki. Tak przeżywałam jak to będzie i wszystko się poukładało.
Mikołaj pozdrawia forumowe koleżanki, kolegów i ciocieMamusia_synusia, d84, dana222, Lexi150, vayn, Tusiaa, Zosia_wop lubią tę wiadomość
-
O Roberta to fajnie, jakbym pracowała do 13 to bym ze szczęścia padła. Ja niestety kończę o 16 i jeszcze godzinę idę do domu, wiec bede o 17 i kiedy czas na zabawę z dzieckiem, ugotowane obiadu, juz nie wspominając o ogarnięciu domu, boje sie tego
Te zaświadczenie o karmieniu ile jest ważne?
Dawno sie L ńie odzywała, No chyba ze cos przegapiłam
-
Dana zaświadczenie różnie zależy od pracodawcy czy w ogóle to określił, u mnie w pracy np długo nie było określonych ram czasowych, a jak odchodziłam to kazali mi zmienić w regulaminie pracy na pół roku.
I wiesz że możesz zawnioskować żeby przerwy na karmienie Ci zsumować i wówczas możesz 1h wcześniej wychodzić z pracy.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
a ja zakupiłam zestaw semilac miałam nie kupowac tego mostka ale kolezanka ma od pazdziernika i sobie chwali wiec zaryzykowałam Moze juz w piatek zrobie swoje pierwsze paznokcie o ile mi przyjdzie kureier
D - brawo dla Boryska. Teraz to zacznie latac poczatki ciezkie
Mój ma faze otwierania wszystkich szuflad w duzym pokoju wczesniej ich zbytnio nie zauwazał a teraz katastrofa nie dosc ze jest wieeelka szuflada a poźniej mała i sa spiete razem i tak otwiera raz sobie palce przyciął ale i tak tam idzie. Buty fruwaja po całym przedpokoju.
Co do jedzenia. Mój chodzi i tylko ny,ny,ny,ny i wyciaga rece albo po chrupki albo po krakersy solone a dałam mu deser w słoiku to cos nie chciał jesc Jadłby i jadłby i ciezko go odciagnac. Musze mu jakas zabawke kupic zeby go zainteresowała , moze cos drewnianegod84 lubi tę wiadomość
Kubuś
-
Ja to jestem zajebista. napisałam posta 2 godz i patrze teraz ze nie wysłąłam
no i fakt , dziewczyn coraz mniej sie odzywa a szkoda wy tu pewnie juz smacznie spicie a ja bułke z ogórkiem kiszonym wpierdzielam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2017, 22:59
Kubuś
-
Ja sie tez kolatalam w nicy do 00:30.. Wyjatkowo jakos spac nie moglam..obejrzalam online dwa odcinki "drugiej szansy", i prawie dwa masterszefa juniora :-pi padlam :-p gotujace dzieci mnie uspily:-p dzis wstalam nawet wyspana o dziwo:) u nas dzis zimno,zero slonca..Jagoda lata z Fifi i wydzieraja sobie wzajemnie pudelko po rutinoscorbinie <nilosc ogromna> Lubego mama wczoraj miala chemie kolejna.. Ehh... Tez wam powiem,ze kabaret w tym centrum onkologii.. Tak ciezko chorzy ludzie od 7-10 czekaja na lekarza, a po wizycie jeszcze 2-3 godziny na podanie chemii... A jak sie przyjedzie pozniej (bo przeciez lekarz od 10 dopiero)to jak dra ryje,jacy niezadowoleni.. Masakra.. Teraz to jeszcze mozna bylo ze swoimi badaniami przyjechac i wizyta i chemia jednego dnia a teraz jeszcze wycudowali ze wizyta i badania jednego dnia a na chemie nastepnego trzeba przyjechac.. A niektorzy i z sopotu do wawy jezdza...granda powiem Wam...
-
u nas w nocy lament jak nie wiem co ok 24-1 się przesilał bo nie dał sobie dobrze założyć pampera i go przebieram w pół mroku na łóżeczku i ryk jak nie wiem co, aż małż przyszedł ubraliśmy go z wielkim trudem i ten nicpoń się na mnie obraził jak śmiałam go przebrać nie chciał ze mną spać, być u mnie na rękach tylko biegał za małżem masakra heh
średnia aura dzis u nas więc może spacering do galerii17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Tuli taka służba medyczna u nas, przykre że ludzie nie dość ze chorzy to jeszcze musza znosić "panów" lekarzy i wielkie kolejki. Im sie w dupach poprzewracało od tych pieniędzy, ake jak ze składka sie spóźnisz to jaka heca...żal.pl
Co do dzieci Tuli to moja siostra tez ma męża, który z poprzednia zoną ma córkę juz prawie pełnoletnia i dwoje dzieci z moją siostrą, ona chciała syna i córkę, wyszli jej dwa synowie i mowi, że jesli kolejne na 100% byłaby corka to by męża namówiła
W ogole co do wieku to u mnie większość znajonych rodzi po 30stce, a ich partnerzy czesto są juz dobrze po 40stce i teraz chyba jest to normalny trend. Nawet patrząc na koleżanki z klasy czy studiów to większość jeszcze nie dzieciata, a i nawet partnerów nie mają.
Chyba pisaliście o depilacji laserowej, ja przed ciaxą byłam 2 razy na bikini+pachy i juz wiecej noe zdążyłam bo pojawiły sie 2 kreseczki. Dwa razy to niestety za mało, muszs sie wybrac jak skończę karmic jeszcze raz
Kto kolejny wraca do pracy? Chybs ja po świętach, a po mnie?