Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamusia ty to masz raj. Ćwiczenia kosmetyczki, masaże, sprzątaczka i do tego jeszcze włosów na nogach nie będziesz mieć. Ehhh. zazdraszczam.
Tusia ja rzadko prowadzę, więc ci nie powiem. Ale mamy takie najzwyklejsze na przyssawkę, dostaliśmy to ci nie powiem za ile i skąd.
Dla mojego nocnik to tez obecnie "baza" zabawowa. Włazi do niego obiema nogami albo siada przodem do oparcia i autem po nim jeździ -
Dzięki Tusia za fotki. Składa się Twój wózek normalnie, faktycznie nie zajmuje mało miejsca, ale zobacz co się dzieję, jak próbuję złożyć w ten sposób mój..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2017, 12:56
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Ja takie lusterko dostałam gratis jak kupowałam pierwszy fotelik. Póki co jeszcze go nie używałam, ale ja sama z małodym rzadko jeżdzę, jak już to na zakupy i tyle. W dalsze trasy tylko mój mąż, a ja siedzę z tyłu z synem.
Mi się marzy trójka dzieci. Nie chciałabym dużej różnicy wieku, takie własnie 2 lata między pierwszym a drugim, no a może trzecie ciut później.
Póki co nie za dobrze mi idzie zachodzenie w ciążę więc zobaczymy jak to wyjdzie Jestem gotowa na drugie i nie mogę się doczekać kiedy znowu z brzuszkiem będę chodzić. A czas biegnie i nie jestem już taka młoda, jak niektóre z Was tutajWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2017, 14:34
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Agula ja tu prababcia jestem Chciałam właśnie tak jak ty. 2 pierwsze dzieciaki dość szybko a potem jeszcze wyskrobka na pocieszenie Ale życie mi zweryfikowało. I teraz trochę czuję bardziej presję wieku niż chęć. I mnie to wkurza! Ale zobaczymy. Na razie chociaż na rok chcę do pracy wrócić.
-
Agulineczka zaintrygował mnie Twój model wózka i z ciekawosci poszperałam w necie. Masz racje ze lepiej Twój wózek złozyc osobno. az dziwne troche wyczyatałm:
"Siedzisko można złożyć razem ze stelażem w ustawieniu przodem lub tyłem do kierunku jazdy. Jednak składa się on do bardzo dużych rozmiarów".
Troche bezsensu ze nie dopracowali ten wózek ze składaniem spacerówki razem ze stelażem ufff.. dobvrze ze go nie kupiłam bo tez sie zastanawiałam a no i wydaje mi sie że to ptroche przez ten kosz twardy i zamykany . ja mam otwarty i z wiotkiego materiału.
Baga ja tez sie młoda wcale nie czuje ja mam prawie 28 lat a wydaje mi sie ze to mega duzo ze pierwsze dziecko późno no ale przed slubem nie chciałam i od razu bezposrednio po slubie .Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2017, 12:41
Kubuś
-
No ja czuję i dużą chęć i presję wieku i niechęć powrotu do pracy Czyli wszystkie czynniki przemawiają za drugą dzidzią Nie chce, żeby syn był jedynakiem, tym bardziej jak widzę jak bardzo cieszy się na widok innych dzieci.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2017, 14:34
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
aaa i zapomniałam dopisac , że na szczepieniu nie zwazyli ani nie zmierzyli mojego dziecka... no i ma siniaka małegow miejscu szczepionki. No i przez pierwsza niecała godzinę siedział grzecznie na rekach. a poźniej zaczał latac po tej przychodni i zaczepiał dziewczynke 7msc łapał za raczke i chciał jej cacy po buzi robic do starszych chodzacych nie podchodził
ale żem se dzisiaj nabiła postówWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2017, 12:40
Kubuś
-
Baga a Twój holland jak się składa?
Tusia no dziwi mnie to bardzo...No chyba, że ja o czymś nie wiem. Mi się Torino bardzo podobał pod względem wzornictwa, wyglądu, lekkości prowadzenia, amortyzacji, torby na zakupy. Nadal go sobie chwalę. Ale pasy w spacerówce + własnie składanie spacerówki to tragedia. Tęsknie za gondolą...Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Hej. U mnie brat, siostra i na tok po roku. Siostra starsza o 2 lata i nie mamy super kontaktu tzn zawsze było tak, ze ja jak to młodsza tez chciałam miec juz rzeczy jak dla starszej i ona sie wkurzała za to i wiecznie jazdy były i do teraz jest dystans. Najlepiej z młodsza siostra wbrew pozorom sie dogaduje, tylko ona na inny charakter nie jest zaborcza, nie jest modelówą jak starsza i nie lubi szpanować.
Zostały mi 2,5tyg do powrotu do pracy ;( jak byłam pozytywnie nastawiona tak teraz przykro mi, ze zostawię swojego bobasa i bede ją widzieć duzo mniej niz teraz. Az smutno na sercu. Ale taka kolej rzeczy, co zrobisz... -
nick nieaktualnyTusia no właśnie kupony mi przysłali tydzień temu i ja cała szczęśliwa bo się obkupię w panki. Napisałam maila, ale co z tego kazali sobie zadzwonić na infolinię także mam ich gdzieś. Kupiłam u konkurencji bo znowu na feedo.pl te giant boxy po 109zł i za szt wychodzi mniej niż w tesco.
Ja oglądałąm jak zdjąc tapicerkę z fotelika na youtube Fajnie to tam pokazane, w moim britaxie to łatwizna w porównaniu do axkidów gdzie trzeba się trochę nagimnastykować -
nick nieaktualny
-
Mamusia a robiłaś laserem już jakieś inne części ciała? Boli to? na ile to starcza?
Otworzyli koło mnie nowego fryzjera i pazury i póki co maja niskie ceny hybryde za 50zl to pójdę sobie chyba zrobić za tydzień. Jak mi się spodoba to sobie może kupię zestaw ale to jak wrócę do roboty.
Ja zawsze chciałam mieć 3 dzieci i to 2 do 30tki i jedno przed 40. Teraz mam 32,5 i jedno heheh i 2 chce do 35 i koniec. Boję się mieć później dzieci.
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Baga,tak sobie mysle ze jak bedziesz dawac nocnik do zabawy to tak go Misza bedzie traktowal wklady mam do tych majtaskow 4 sztuki ale przy duzym siku to i majtki trzeba zmienic,wiec nie wiem czy jest sens zamawiac ich wiecej niz majtek. Z pieluch wielo zrezygnowalam bo o ile ja pałam entuzjazmem to moj Luby powiedzial ze on i tak pampersy bedzie kupowal i zebym nie wydziwiala teraz po 14 mcach... Zla jestem ale skoro on bedzie caly maj jej kladl pampersy to nie bede jej macic w glowie raz sucho raz mokro...
A co do hubrydy i jej odlazenia... Hybryda odlazi tylko jak jest zle polozlona (zalane sa skorki pod ktore dostaje sie powietrze) albo jak sie dłubie przy niej )