Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Widzę, że większość sama próbuje usypiać Moja ma 3 smoczki w łóżeczku i jak zasypia to jeden w buzi i po jednym w każdej dłoni
My też już po szczepieniu priorixem i też nie płakała tylko się zdenerwowała na plaster. Idziemy trybem na NFZ tylko. Odpuściłam pneumo, meningo i rota. Trochę sie boję, bo Jagoda żłobkowa, ale tak zdecydowałam po wielkich namysłach...
Moja mała wyrośnie na małą melomankę chyba. W arce włącza sobie muzykę i ewidentnie wybiera "Nad pięknym modrym Dunajem" heheheheeh. My dzisiaj siedzimy w domu, pogoda iscie kwietniowa plecieniowa. Dopiero lał deszcz, w oddali było słychać burzę, a teraz słońce. Ogólnie jest nieprzyjemnie i wietrznie...
Aniołek 24.11. 2014. Pamiętam...
-
nick nieaktualnyA moja usypia albo obok nas, albo na tej poduszce ciążowej. Ta poduszka już tak śmierdzi, no ale jak ją piorę to jest ryk. Pola uwielbia zapach chyba skiśniętego mleka i resztek jedzenia. Na wyjazdy też "poduszka wąż" jedzie z nami
Agnesu a będziesz szczepić na ospę wietrzną? Dzieci żłobkowe mają to szczepienie za darmo -
Wiem, wiem o tym szczepieniu. Jeszcze zastanowię się, ale chyba się na to zdecyduję.
Biedroneczko, moja mała nie toleruje taty przy usypianiu... jest taki ryk, że hej. Przyzwyczaiła się do mnie i tyle. Bo mój mąż z tych mało pomocnych raczej.... też długa historia
-
Agnes mój tez woli te koszyki naciskać i bardzo lubi obecna reklamę Orange z piosenka Beatlesów. Kiedyś nucilam ja sobie "ol ju nid i law pa para rara" a on nagle (zupełnie do melodi) "pa pa papapa". Teraz śpiewamy razem. No i Elmo's Song "lala la la" tez śpiewa. Mamy w domu dużo instrumentów. Uwielbia z harmonijką łazić i brzęczeć albo mi daje żebym grała:) a w piątek był przy pianinie.
I taką miał minę:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 19:25
vayn, Steffka, Lexi150, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
Baga, cudny jest Twój mały natura chyba zrobiła mu psikusa kiedyś mężowi pokazywałam zdjęcie Miszy i powiedział, że piękna dziewczynka! Za to o mojej córce często mówią, że to chłopiec ( bo taka podobna do taty).
Jagoda jest reklamożercą... bajek nie chce oglądać, za to rekamy uwielbia. Unas też na topie jest Orange i ta melodia czasem mam wyrzuty sumienia, że ogląda te reklamy, ale myślę sobie, że wszystko z umiarem.
-
nick nieaktualny
-
Super Baga! Może rośnie uzdolniony muzyk.. Nie chce nic mówić, ale z wyglądu ma zadatki na bożyszcze nastolatek! No i fryzura niczym Szopen
Jeju jak zazdroszcze tym z Was, które dają dziecku butle i wsadzają je do łóżeczka. Moj nie zakumał że z butli może sam pić -
nick nieaktualny
-
I też zastanawiałam się nad tą szczepionką przeciwko ospie, ale ona podobno nie daje gwarancji, że sie ospy nie będzie miało i nie zawsze przechodzi się po niej chorobę łagodniej, a poza tym po 10 latach trzeba powtorzyć więc CHYBA się nie zdecydujemy
-
Moj na noc wypija butlę, kładzie się na swoją podusie i zasypia. Oczywiście dydyus w buzi musi być. A w ciagu dnia dydek, podusia i śpioch. Bez lulania, glaskania i śpiewania. Ogólnie do spania to zlote dziecko oby drugie takie było.
-
I nas włosy już długie. Kucyk na czubku jest.
Moja Jagoda odrzuciła butelkę i wszystkie niekapki. Jak miała 11 miesięcy to nauczyła się pić z bidonu i z doidy
W sumie dlatego my jeszcze kp, bo pić z butli nie chciała
-
Witam nowe dziewczyny
Mój Jaśko uwielbia muzykę i od razu się buja, a czasami nawet muzyki nie potrzebuje, bo bez niej sobie tańczy. Ja podobno nie umiałam jeszcze chodzić, a tyłkiem kręciłam na wszystkie strony, o czym cała rodzina nadal gada hahaha
Ja to marzę o drugiej cesarce, bo jak już raz mnie w jednym miejscu rozcięli to niech ponownie tną w tym samym -
My zasypiamy w fotelu, przytulamy się, opowiadam mu bajkę, później trochę śpiewam i cicham, czasem trwa to 10 minut a czasem godzinę Ale ja uwielbiam te Przytulanki. Teraz np juz dawno zasnął a mi szkoda go odkładać hehe taki słodki jest jak śpi
Dziś mamy dzień głodówki.. rano zjadł okolo 150 mm pozniej jogurt, obiadek niecały sloik, pół JEDNEGO! racucha tego z alaantkowego blw, z 3 biszkopty i teraz na noc uwaga moze 120 mm.. Bo ręce mi opadają. Oczywiście próbowałam mu podać sto innych rzeczy ale nie ma szans
Obcielam dzis dla prezesa grzyweczke i koło uszu, moja mam kupiła mu maszynkę jak jeszcze w ciąży bylam, super jest