Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Evans my mamy tylko 4 żeby i też byłoby najlepiej żeby było zmiksowane bo on nie gryzie tylko łyka ale teraz przrz żłobek bardzo intensywnie ćwiczymy. Wczoraj pomidorowa z ryżem tylko dwa razy się zakrztusil więc sukces. Ale jabłek i bananoe nie daje bo się pirzadnie zakrztusil aż fioletowy był. Więc nie chcę ryzykować.
Evans lubi tę wiadomość
-
Moj synek jest 10.8 kg I 82 cm , z tym jego jedzeniem bylam u kilku lekarzy juz , gastrolog dzieciecy zleci duuuzo badan , czekam na wyniki, bylam w akcie rozpaczy w hemeopaty , ale nie podalam ich leku , mam tea skierowanie do logopedy, ze moze zle jezyczek skalada albo cos , jest tez opinia ze wyrosnie okolo 2 lat , to opinia gastrologa , jesli badania byloby ok , u mojego syna wystepuje jeszcze takie cos : nie moze plakac zbyt dlugo , bo zwymiotuje, nie moze szalec zbyt dlugo bo zwymiotuje , ma delikatne podniebienie, pielegniarce bardzo latwo wymaz z gardla wziasc , bo tylko dotknie, a on juz gotowy . W przedszkolu nazekali na poczatku teraz nauczyli sie , ze Maximilian jest delikatny I juz , a ja bym chciala zeby zaczal jesc kawalki, mysle tea , ze to poczesci lenistwo , bo chrupki chrupie ooo
-
Mi sie wydaje ze on z tego wyrosnie, proponuj mu co jakis czas i w koncu zalapie. Wiem ze to moze byc frustrujące ale co poradzic. Mnie denerwowalo to ze Gabrysia jest niejadkiem ale juz sie przyzwyczailam, zje ile chce i juz, ladnie przybiera, jest zdrowa, energiczna wiec widocznie niczego jej nie brakuje i tyle wlasnie potrzebuje.
Piaskownica zakupiona
Florcia chyba najlzszejsza z towarzystwaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2017, 16:11
Zosia_wop lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Ja standardowo po nocach Was czytam. Ostatnio zasypiam na kanapie przed tv ok 22. Budzę się ok 1-2 w nocy. Tzn mąż mnie budzi że czas do wyrka. On pada a ja wyspana. I tak jak teraz jest 3 a ja nie śpię. Czytam co u Was.gdzie Wy na tym fb się zakamuflowalyscie ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2017, 03:02
-
Evans ja szczepię. I za każdym razem mam mnóstwo obaw
Co do usypiania to moja zasypia sama przy butli. Chociaż ostatnio jest problem i bunt bo chce z nami siedzieć i się bawić i czasami chodzi spać nawet o 23.
Co do picia to w ruchu jest zwykła słomka i bidon z gumową slomka. Kubek 360 nie przypasowal.doidy ok. Czasami niekapek. Mleko z butelki. Sama pije. Ostatnio sama też je. Chyba że zmiksowane to ja karmie ale wtedy są awantury i szybko się nudzi i jeść nie chce. Probuje jesc zupy sama.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2017, 03:05
-
Musisz miec ktoras z nas w znajomych na fb i ktoras musi cie dodac do grupy. Jestesmy utajnione, nie da sie nas znalezc Wyslalam ci zaproszenie do przyjaciolek tutaj na belly zeby napisac priv
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2017, 10:27