Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
I jak tam Jagódka, co się okazało?
My jeszcze na basenie nie byliśmy, nie umiem pływać i nie lubię tej chlorowanej wody. Poza tym ostatnio Gabrysia nie lubi nawet zwykłej wody, ciężko jej podczas mycia usiedzieć a wcześniej się kładła, chlapała itp, także kąpiele odbywają się błyskawicznie. No i u nas lekka gorączka od zębów bo jeden dziad się próbuje przebić. -
Kupiłam ten niekapek 360 stopni Lovi i w naszym przypadku póki co okazał się mega niewypałem Bartuś nie chce z niego pić i odpycha go rączkami - chyba myśli że podtykam mu pod nos jakiś zamknięty kubek
Mamy chłopców czy możecie polecić jakąs fajną czapkę z daszkiem na wiosnę/lato?
-
Heh myślę że też jakbym miała dziewczynkę to szalałabym bardziej z ciuszkami niż przy chłopcu
Ale i tak trochę przystopowałam bo teraz rośnie powoli i od dluższego czasu nosi rozmiar 86/92, a ja mu porobiłam już zakupy na 104..
W tym 5 10 15 fajne czapy, ale rozmiary już przebrane
W ogóle mam stamtąd dwie czapki z tamtego roku.. obie rozmiar 50/52 i jedna już za mała a druga jeszcze trochę za szeroka
A na ali zamówię taką:
https://m.aliexpress.com/s/item/32588068954.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&productId=32588068954&productSubject=hat-2016-Kids-Boys-Girls-Cute-Cartoon-Dog-Hat-Sun-Hat-Baseball-Cap-baby-photography-props&spm=2114.13010608.0.0.4sPTvm#autostay -
NO to tak jak mówimy. Mamy dziewczynek mają przerąbane pensja to mało
Ja też na lato z siateczką wzięłam. Ale mój ma rozm 50. Jak ma z tyłu regulację to zmniejszysz, bo jedną z 5 10 15 zięłam 52 i też nosi. Czasami ściąga abym go za to ochrzaniała i się smieje, a zaraz potem zapomina i łazi pół dnia.
podobno ja byłam taka, że bez kapelusika z domu nie wyszłam. Od małego lubiłamMamusia_synusia lubi tę wiadomość
-
Jagódka dostała antybiotyk... lekki, ale pania doktor nie chciała ryzykować na święta, że się pogorszy...
Z innej beczki, mamusie dziewczynek polecam te koszulki na ali. Przyjemna bawełan i fajna cena. tylko ttrzba sprawdzać, bo jednego dnia jest niecałe 2 dolary, a następnego drugie tyle. Minnie to prasowanka taka nalejka, ale i tak są fajne i szybciutko dotarły (niespełna 2 tygodnie)
https://pl.aliexpress.com/item/Lovely-Summer-Baby-kids-girl-Minnie-Tank-tops-toddler-children-girls-Vest-vetement-fille-Undershirt-Camisole/32794294770.html?spm=2114.13010608.0.0.Hao2Bk
Aniołek 24.11. 2014. Pamiętam...