Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a mogłybyście rzucuć też hasło na swojej grupie FB, ze kupiłabym ubranka w razmiarach 68-74? - (Ciach ciarachciach w messengerze na priv)
Moje blizniaki sa o rok młodsze od waszych skarbó. Wstrzela sie wiec idealnie w rozmiar i sezon Jesteście idealna grupą odbiorców -
Ofco heh jak by to było za rok to spoko. Teraz trzymam dla drugiego Synusia
Agula aaaaaa jakie super wiadomości! Kciuki zaciśnięte bardzo, bardzo mocno! :* no i zakładaj kontoni dawaj do nas na fb. Czekamy -
Jak zaloze to sie odezwe dzieki dziewczyny bede sie modlic, zeby wszystko bylo ok i kreski ciemnialy. Na bete skocze dopiero po weekendzie, bo nie mam z kim Malego zostawic, a nie chce go ciagac po labo. Maz jeszcze nie wie, ale chyba wieczorem mu powiem, bo nie wytrzymam, choc chcialam w sobote jak juz test bylby wyrazniejszySynek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Agulineczka gratki i kciuki mooooocno zaciśnięte
Lexi a wiesz ze ja czasem mysle o Tobie w pracy, zwłaszcza jak widzę koleżankę w drugiej ciazy i ktora ma termin tez na sierpień i sobie mysle o Lexi tez bedzie miała juz taki brzuszek i tez bedzie drugi chłopak w krótkim odstępie czasu. Teraz ta koleżankę troche nie fajnie potraktowano w pracy. Bo prawie wszystkim podwyższono stanowiska ale większości bez dodatkowej kasy a jej nie dali, pomimo ze jest naprawdę wydajnym pracownikiem, teraz w ciazy chodzi na nadgodziny, stara sie dziewczyna, termin ma na sierpień a chce chodzić do końca czerwca do pracy a kierownik jej powiedział ze wróciła w październiku i za niedługo znowu idzie i to byłoby nie fair zeby dostała
-
Dana no niefajnie. Ja pamietam ze bylam na zwolnieniu a i tak dostalam awans i podwyżkę bo spelnialam warunki. Ale jak to mówią nikt Ci medalu za pracę w ciąży nie da a i często i tak bedziesz w plecy.
-
O Dana Ty już w pracy! A kto się dzieckiem zajmuje? Jak w ogóle udało Ci się przeorganizować dzień? Wyrabiasz ze wszystkim?
Pytam bo ja też już niedługo (połowa maja) wracam do pracy i ciekawa jestem jak to będzie. Kiepsko widzę np.gotowanie obiadu.. teraz nie zawsze mogę go przy Małym zrobić, jedynie jak śpi. Chyba będę gotować po nocach. No a gdzie czas np. na fitness. Ale moze im mniej czasu się ma tym lepiej się nim gospodaruje?!
Agnesu u mnie też wciąż cyc niestety w nocy musi być. I nawet nie zawsze z niego pije, tylko sobie ssie dla uspokojenia.. daje mu smoczek ale wypluwa go z obrzydzeniem i rzuca na drugi koniec pokoju..
-
Już kilka dziewczyn wróciło do pracy. Szczerze was podziwiam!
U nas też cyc w nocy to podstawa, z jednej strony fajnie, bo się wystawia i jest, nie trzeba po butlę latać Ale najlepiej, żeby w ogóle się nie budziła i przesypiała calutką noc Chociaż w sumie i tak nie narzekam bo gdy nie mamy wychodzących zębów, to do północy budzi się jakieś trzy razy (mi to nie przeszkadza bo wtedy i tak jeszcze nie śpię) a po północy budzi się zazwyczaj raz i śpi do tej 7, czasem 8.
A próbowalyście w nocy zamiast cyca jak się obudzi, od razu podłączać do butelki z wodą albo herbatką? Bo ja chyba zacznę próby