Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Boziu to ja się cieszę, że w żłobku jest fajnie. Bo ja ze swoim dużo siedzę i widzę, że się uczy codziennie nowych rzeczy. Właśnie teraz jak kręcą się koła, bo śpiewamy Koła Autobusu I martwiłam się, że będę mieć mniej czasu to mniej ktoś z nim popracuje.
Ja wiem, że można mleko po roku, bo czytałam wytyczne WHO. No to dlaczego pediatrzy mówią inaczej?
Ja doskonale pamiętam jak kuzynka z niespełna dwuletnią córką z Kanady do nas przyleciała i mała była głodna. To wzięła takie normalne jakieś słodkie płatki Nesquiki czy co i zalała je mlekiem z lodówki. Moja mama zdębiała, ja się nie znałam, a u nich tak się robi. -
Ja mleka krowiego do picia nie podaje, moj w ogole na mleczne produkty chyba uczulony, bo co jakis czas ma takie czerwone, suche policzki i plamki na ciele - najczesciej w zgieciu lokci i nozkach. Wiem, ze potrzebuje wapnia, a nie chce mm i tak sie zastanawiam czy podawac mi te jogurty/serki mimo tych plamek czy co robic.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Cześć dziewczyny też jestem lutówką 2016 ale udzielałam się na marcowkach. Mam nadzieje ze sie nie obrazicie ale mam pytanie do Lexi : Po pierwsze gratuluje drugiego synka :)a po drugie powiedz jak teraz przechodzisz ciążę ? Męczą Cie skurcze ?
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Aleksandrazz Tobie również gratuluję! Synuś czy córcia?
W pierwszej ciąży meczyly mnie od 18tc i było kiepsko. 3 razy ladowalam w szpitalu na kroplowkach. Teraz nauczone doświadczeniem z moją lekarka od poczatku lecimy z luteiną, magnezem i nospą w razie potrzeby i póki co ok. Zdarzają się ale nie sa dokuczliwe.
-
Dzięki , nie wiem jeszcze mam nadzieje że się dowiem za dwa tyg na polówkowych :d No mnie też w tamtej ciąży męczyły , teraz luteina 100 dwa razy dziennie , spasmolina , meteospasmyl magnez i dalej mnie tak samo męczą. No nic mam nadzieje ze uda sie bez szpitala bo szyjka na razie trzyma. Może znowu urodzimy w ten sam dzień :d
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
A no widzisz nawet nie zwróciłam uwagi że nasze dzieciaki z tego samego dnia
Oby Maluchy siedziały do terminu. U mnie szyjka też póki co wporzo. Podobno kolejne ciąże są silniejsze także będzie dobrze