X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2017, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj, forum nam zdechło.

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 2 maja 2017, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam dzisiaj betę dla swojego spokoju, chcialam sprawdzic czy ladnie rośnie, bo pierwsza wizyta dopiero na koniec maja. Wynik: 5835 :)

No i moj synek zaczal chodzic, troche mu to zajelo ;) Myslalam, ze na roczek bedzie chodzil, bo szybko zaczął raczkować.

A Ty Tysiu nie piszesz na fb z dziewczynami?

Tusiaa, Lexi150, Biedroneczka29, Mila920 lubią tę wiadomość

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2017, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agu jestem na fb ale dziewczyny tyle piszą, że nigdy nie jestem na bieżąco :D A tutaj z sentymentu zawsze zajrzę :P

Śliczna beta, i gratuluję kroczków. Nieważne kiedy, ważne że poszedł ;) Teraz się zacznie ganianie go :D

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • agnesu Koleżanka

Wysłany: 3 maja 2017, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagoda też już samodzielnie otoczki stawia. Ale jest ostrożna oj ostrożna...

3i49cwa1blwk27c7.png

Aniołek 24.11. 2014. Pamiętam...
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 3 maja 2017, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysia ja też codziennie zaglądam, ale nikt nic nie pisze :(

atdc6iyei0o27of5.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2017, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też zaglądam ale nie ogarniam pomału bo tu fb, z sierpniówkami też mamy fb i jeszcze forum ;) a mózg jak kalafior :P

Agula cudowne wiadomości. Bardzo Wam kibicuję!

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2017, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy tylko moje plecy cierpią, bo Michałek jeszcze nie chodzi

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • agnesu Koleżanka

Wysłany: 3 maja 2017, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dana, Jagoda też w sumie nie chodzi. Dziadkowie chcą to na niej wymusić, ale ona, jak nie czuje podparcia to od razu na kolan i raczkuje. Dzisiaj bawila sie sama, ja siedziałam obok, przyraczkowala do stołu, wstała, odwróciła się i ... poszła do swoich zabawek! Czyli nie można jej do niczego przymuszać.'

3i49cwa1blwk27c7.png

• Steffka Znajoma

Wysłany: 5 maja 2017, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój Bartuś wczoraj miał mieć swój debiut w żłobku ale niestety ma katar i go nie posłaliśmy :/ Mam nadzieję że do poniedziałku przejdzie, bo został mu tylko tydzień na adaptację. A mi tydzień "siedzenia" w domu... z jednej strony sie ciesze, ale i troche smutek, żal że tak szybko czas ucieka, i stres bo zmiany w pracy i niewiadomo co mnie czeka.

Mój już od jakiegoś czasu umie chodzić ale każde dziecko dojrzewa do pewnych decyzji w swoim tempie ;)
    A teraz ma nową zabawę: kręci się w kółko jak szalony bączek, chichrając się i potykając.. im bardziej mu sie zabrania, tym bardziej go to bawi.

• Steffka Znajoma

Wysłany: 5 maja 2017, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I mam wrażenie że mojemu dziecku zaczęly ostatnio wypadać włosy.. może tak mi się tylko wydaje bo są coraz dłuższe i je wyraźniej widać?! Ale jest podobnie jak wtedy, gdy tracił swoje pierwsze ciemne włoski, z którymi się urodził. Teraz jest średniociemnym blondynem ;) może znowu zmienia ich kolor..

• agulineczka Autorytet

Wysłany: 5 maja 2017, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agnesu wrote:
    Dana, Jagoda też w sumie nie chodzi. Dziadkowie chcą to na niej wymusić, ale ona, jak nie czuje podparcia to od razu na kolan i raczkuje. Dzisiaj bawila sie sama, ja siedziałam obok, przyraczkowala do stołu, wstała, odwróciła się i ... poszła do swoich zabawek! Czyli nie można jej do niczego przymuszać.'

U nas dokladnie to samo. Chodzenie to za duzo powiedziane ;) Wolabym zeby juz chodzil calkowicie bo czasami jak jestesmy na dworze to chce raczkowac, beton, bloto,zimna ziemia niewazne,a ja teraz wolalabym nie dzwigac tych ponad 10kg

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 7 maja 2017, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello, tez zaglądam, ale logowanie na belly to ostatnio droga przez męki :)

Moje plecy tez cierpią, Florka chodzi, ake trzeba ją wnieść na 5 piętro, ciagle ucieka gdzieś, wiec musze ją gonić i przestawiać tam gdzie mozna, a ona i tak swoje i ciągnie tak gdzie nie mozna...wiec po samotnym spacerze nogi i plecy włażą do tyłka. Wcziraj u nas padało było takie błoto w ktore wlazła, a ze łaziła wszędzie byle nie po scieżce to mowię dość i wsadziłam do wozka to złapała za brudne buty i rozsmarowała rekami to błoto po buzi :/

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • agnesu Koleżanka

Wysłany: 7 maja 2017, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia to niezłe te spacery. U mnie w wózku też nie chce siedzieć.

Czy Wasze dzieci też tylko mama i mama? Ja już wysiadam. Z nikim nie chce być tylko że mną... jak jestem obok to i na ręce do kogoś pojdzie, pobawi się. Jak tylko odejdę to wielki płacz... poza tym zlośnica z niej niesamowita. Krzyczy drapie i bije jak coś idzie nie po jej myśli... masakra

3i49cwa1blwk27c7.png

• dana222 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2017, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesu odkąd wróciłam do pracy to Michałek stał sie takim przytulnisiem. I jak kiedyś bez problemu mogłam go sprzedać komuś na ręce to teraz nie bardzo, tylko mama i mama. Ale zauważyłam ze tez cześciej przytula sie do męża, zwłaszcza jak mnie jeszcze nie ma a on wraca z pracy. A złości tez ma, spróbowałabys mu nie dac tego co on chce albo czasem to ja juz nie wiem co on chce a on wtedy płacze i zazwyczaj z liścia mi daje

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2017, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwaga uwaga, Michas wczoraj zrobił pierwsze 4 kroczki. Niestety nie widziałam tego bo byłam w pracy ale podobno przeszedł od kanapy do dziadka ktory siedział na fotelu. Brawo on!!!

agnesu, Tusiaa, Mila920 lubią tę wiadomość

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 11 maja 2017, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesu poki co ja moge odetchnąc bo moje dziecko chyba mnie nie lubi :D ehheh a tak serio nie musze byc zawsze tylko ja. Ostatnio jak mąz przyjezdza z pracy na weekend to mogłabym nie istniec dla mojego dziecka :D

Mój tez jest złośnik. Jak mu cos zabiore np pilota z reki strasznie piszczy, krzyczy :/ W ogóle nieraz sobie tupka w miejscu ze złoscia, ewentualnie czyms rzuca np zabawkami to co ma pod reka. Idzie oszalec z nim. Te krzyki , piski :/

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • agnesu Koleżanka

Wysłany: 11 maja 2017, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosną nam te dzieci, mają już charakterek ;)

Stefka, a jak tam Bartuś? Już chodzi do żłobka?

3i49cwa1blwk27c7.png

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2017, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesu u mnie jest to samo tylko mama,mama i jeszcze raz mama.Jak ja jestem na widoku malej to tylko chee ze mna,zaczyna mnie to czasami wkurzac bo idac np do restauracji powiedzi chwile w krzeselku a pozniej u mnie na kolanach do taty zeby poszła to mogę pomarzyc o tym:/

Agulineczka cudownie <3

Moja zaczela chodzić dzien przed 14 miesiącami,ale jak narazie jest bardzo ostrozna i woli wiecej zs rączkę jak sama.

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • agnesu Koleżanka

Wysłany: 11 maja 2017, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko u mnie jest to samo z tym chodzeniem. Od jakiś 3 tygodni umie sama,ale woli z rękę. A to mama i mama to non stop. W poprzedni weekend byliśmy na komuni i mojego chrzesniaka, to takie popisy dawała, że szok. Nie mogłam nawet do kivelka wyjść... A jak nie krzyczała mama, to głośno domagała się jedzenia albo pokazywała jak się złości... zlośnica pierwszego sortu hihihi. Powiem wam, ze z ulgą powitałam żłobek...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2017, 19:49

3i49cwa1blwk27c7.png

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2017, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tam, jak tam dziewczyny? W końcu lato przyszło :)

Jak zaciążone się czują? :)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
‹‹ 2663 2664 2665 2666 2667 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ