Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje siostry wmawiały mi ze przy niskiej wadze nie da sie zajść w ciąże, twierdziły ze mając wagę 48-50 kg będę mieć problemy. Sama tak myślałam, bo przy kontrolnych badaniach wyszło mi ze mam podniesiona prolaktynę. Mam tez swoje lata, bo 30 zaliczyłam. Jak sie okazało, nie sprawdziło sie.
Taru
https://www.maluchy.pl/ci-71245.png -
Super!!! Ale lepiej śpij trochę bo maluszek potrzebuje wyspanej mamusiMila920 wrote:https://bellybestfriend.pl/cms/File/usg_gallery/e9882f1f64e3c09c5ab85a750e8a9455.jpg - działa?:p
Zdjęcie i tak nie oddaje tego co widziałam na monitorze
doktor powiedzial, że to moje piękne dziecko
nie zasne dziś..
))
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa startuje z 58 kg na 159 cm mam podobne wrażenie że wszystko co zjem gdzieś się traci bo za chwilę znowu chcę mi się jeść.
Mam pytanie urosnął albo widać wam już brzuch ja np kupiłam sobie sukienkę w maju było wszystko ok a teraz taka opona wychodzi...albo w rurkach zapomnę się ale brzuch mi widać gdzie nigdy tak nie miałam i jest mi ciasno a spodnie rozmiar mniejsze zawsze były za duze. Po 13lipca jak wszystko bd dobrze jadę na zakupy po leginsy i sukienki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCynamonowa wrote:Justikf trzymam kciuki, żeby to nic groźnego nie było :* Jak czytalysmy już tutaj nie raz plamienie wcale nie musi oznaczać, że cos złego dzieje się z fasolką. Daj znać po wizycie.
Oby - to są naprawdę bardzo śladowe ilości... Gdyby nie moje doświadczenia to może bym się nie przejęła... -
Justikf dobrze ze dziś masz wizytę to będziesz spokojniejsza, będzie dobrze:-)
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Moja juz jutro i juz przebierać nogami;-)
Miłego dniaCóreczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
Moje zmęczenie sięga zenitu, wczoraj miałam takiego kryzysu ze sobie popłakałam ukradkiem, a ja z tych co nad sobą się nie rozczulają

Jeszcze ten remont,wrrrrrr od 3 lat wakacje kręcą się wokół remontu, nawet persperspektywa posiadania pięknej kuchni nie nastraja mnie pozytywnie
No to sobie ponarzekalam
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
e-ness a narzekaj! Takie nasze prawo teraz

U mnie ostatnio jakiś spadek formy. Obroty mi strasznie spadły i wszystko robię dwa razy wolniej.
Dziś zaczynam pakowanie bo w piątek wyjeżdżamy do Austrii.
Mam nadzieję, że jakoś dam radę ze wszystkim

ek + 09.05.2014 (9tc)

-
Monkey to piękny urlop przed Tobą

Oby pakowanie gładko poszło.
Mnie też czeka pakowanie ale z mniej przyjemnym finiszem,
nie lubię pakowania, a poniewaz uwazam ze nikt tak dobrze nie pakuje jak ja,to mecze się choć mąż chętnie pomoże.
nick nieaktualny
-
zosiaaa wrote:Hej
Justikf trzymam kciuki!
I za resztę wizyt też
My zaraz idziemy na plażę
Odpoczywajcie i bawcie się dobrze
Mam nadzieje ze za 2 tyg będę w lepszej formie,bo nie wiem jak to będzie z naszym urlopem, ja w hotelu a m z dziećmi w basenach;-)
zosiaaa lubi tę wiadomość
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH