Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA ja leżę - chyba jest lepiej niż wczoraj - ale nie mam siły na nic
Dziś to bardziej boli mnie pochwa i okolice, podobno to standard - dużo krwi tam obecnie przepływa...
Ile bierzecie magnezu - wczoraj zakupiłam b6.
Zamierzam brać nospę co 5 h (czyli 4 w ciągu dnia - lekarz pozwolił na 6) i do tego dorzuciłabym magnez.
Zazdroszczę urlopującym się i cieszącym się w zdrowiu i pewności ciążą
W zeszłym roku nie miałam wakacji z uwagi na remont, a teraz łóżkowo... ale dla maleństwa wszystko zrobię.
-
nick nieaktualnyNiestety, diagnoza się potwierdziła. Puste jajo plodowe
Pęcherzyk ma już 3,7 cm i nic w nim nie ma oprócz szczątkowego pęcherzyka żółtkowego. Mam przyjść za tydzień, żeby mieć 100% pewności i kieruje mnie do szpitala. Wieczorem mam jeszcze drugą wizytę w klinice, ale to już formalność.
Ciężko mi strasznie
Tak więc życzę wszystkim szczęśliwego rozwiązania a ja się żegnam z lutówkami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 11:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
renieczka strasznie mi przykro, ale pamiętaj że to może być dobry objaw że twój organizm nie pozwala na rozwinięcie się ze względu na uszkodzenia zarodka, a na pewno następnym razem wszystko będzie dobrze!! Tak mi moją stratę wytłumaczył lekarz i zapewniał, że następna ciąża będzie zdrowa...w to wierzę i ja i Tobie tego życzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 12:01
-
nick nieaktualnyRico nano jest podobny do Expandera ale jakoś bardzo mi się nie podoba:)Iriss wrote:Ufff gorąco zaczyna się robić, dobrze że nie mam potrzeby (jak na razie) wychodzić z domu, jedyne co to pranie na balkon, bo będzie schło expresowo

Oglądałam dziś znów tego Expandera i natknęłam się na wózek 3w1 Riko Nano i muszę powiedzieć, że też bardzo przypadł mi do gustu hmmm
Już bym chciała powiedzieć rodzicom, no ale zapowiedziałam że dopiero po prenatalnych więc do tego czasu trzeba będzie ściemniać dalej
(tzn oprócz mojej mamy). -
nick nieaktualnyRico Nano i Expander to wózki tego samego producenta, expander to młodszy brat nano... dlatego sa do siebie bardzo podobne...
Mój werdykt już za 3 dni... wiem, że zlecą szybko bo w końcu weekend zawsze szybko leci... strasznie sie martwię co będzie na wizycie, ale staram sie jak najmniej o tym mysleć... -
Roxa, ja tez zaczynam coraz intensywniej myslec o poniedzialkowej wizycie..ale bedzie dobrze! Musi!
Ja jeszcze nie rozgladam sie za wozkami,ubrankami i innymi gadzetami,bo sie boje.
Iriss u mnie tez taka pogoda,ze sie nic nie chce..mam nawet troche wyrzuty sumienia,ale co w koncu my mozemy bezkarnie leniuchowac:P !
lelewela lubi tę wiadomość

-
miszkaaa wrote:Dzień dobry.
Ja tez trzymam kciuki za wizytujące dzisiaj
Ja niestety dzisiaj zaczęłam swoja przygodę z mdłościami
zaliczyłam pierwszego porannego pawia.
Miłego dnia
Ja też miałam pierwszego chyba w 5 tyg i 6 dniu
miszkaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia no mam nadzieje ze w poniedzialek u wszystkich same dobre wiesci...
Ja za ubrankami tez nie, a wózki to już od dawna ogladałam... w sumie pierwszy raz przegladalam w necie chyba z rok temu... bo cały czas miewam dylematy czy jak juz bedzie tak daleko to szukać wózka tutaj czy kupić w pl... -
Ja w pierwszej ciazy prawie od razu ogladalam wozki,lozeczka i inne,ale teraz sie wstrzymuje.
No to Ty faktycznie musisz zrobic wczesniej wywiad gdzie sie lepiej oplaca kupic.
wszystkie w pon.przyniesiemy dobre wiesci,takie jak dziewczyny wczesniej:)).
Co do mdłości to ja od 2-3dni mam spokoj.. nie wiem czy nie za szybko odpuscily.. no ale nic tylko sie cieszyc;)

-
nick nieaktualnyU mnie to pierwsza od dwóch lat wypatrywana ciąża, więc już ogladałam...
Co do opłacalności to w sumie wielkiej różnicy nie ma póki co z tego co widzę, ale mało co mi sie tutaj podoba... można tutaj też dostać riko nano czy tutak grandera na ebay ale tych akurat wózków cena tutaj jest praktycznie taka sama za wózek co w pl za wózek z fotelikiem samochodowym itp... no ale moze mi sie jeszcze coś i tutaj spodoba... a jak nie to kupimy w pl...
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH