Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnylelewela wrote:pati87 aaaaaaaaa i teraz chce mi się szczawiowej

justikf jak twój brzuch? u dołu cię boli?
Nawet nie potrafiłam określić gdzie boli. Od brzucha do pleców u mnie nie wiele to i nawet krzyże bolały.
A ja wcześnie zasypiam to i wcześnie wstaję. Liczę dziś na lepszy dzień - jeśli będzie powtórka z bóli brzucha to wracam do nospy. Przy porannej toalecie było troszkę plamienia - bardzo płynnego, wręcz rozwodnionego ale uznałam, że może na wkładce wygląda ono jak brązowe, ale dziś konsystencja jest raczej kawy z mlekiem, beżowa (jak widać uruchomiłam domowe laboratorium). Póki co wyjątkowo się tym nie przejęłam - owszem wolałabym mieć czysto - i z dobrodziejstwem wzięłabym od Was wszystkie mdłości i wymioty.
Chociaż muszę się przyznać, że dziś chyba właśnie pierwszy raz mnie mdli ... Nie wiem.
Dobrego dnia. Sukcesów na badaniach - samych dobrych wieści dziś.
-
Dzień dobry wszystkim

Odliczam już godziny do wizyty, zapisana jestem na 11:00 przy czy tam zawsze jest opóźnienie więc później wejdę. Już się nie mogę doczekać,żeby zobaczyć fasolkę
Przyda mi się coś pozytywnego dziś, bo wczoraj moja babcia trafiła do szpitala. Dziś po 9 ma być wiadomo co jej dokładnie dolega i czy będzie miała operację
W takim wieku kazda operacja to jakies zagrozenie. Wczoraj ciocia która z nią mieszka zadzwoniła czy możemy przyjść i pomóc jej zanim pogotowie zabierze babcię, a jakoże nie widomo czy to cos zakaźne no i ja nie moge dźwigać, więc powiedzieliśmy im o ciąży, choć planowałam, że najpierw dowiedzą się nasi rodzice
Wiem, że to głupie, że się tym martwię, ale mam nadzieję, że moi rodzice nie dowiedzą się od nich o dziecku, chcieliśmy zeby dowiedzieli się od nas a nie od osób trzecich 
Powodzenia na wizytach!
A.W. trzymam kciuki, o której wizytujesz? -
Oj Cynamonowa bardzo współczucie, mam nadzieję że z babcią wszystko będzie ok.
Ja mam wizytę o 10:50 ale jakoś idę spokojnie, byłam przecież we wtorek prywatnie i wszystko było dobrze a dzisiaj nawet pewnie USG mi nie zrobi, ale liczę na skierowanie na badania
A dziś u mnie przełom : wstałam bez mdłości i nawet głodna byłam a co najlepsze zjadłam pół słodkiej bułki
kupilam wczoraj te opaski sea band i w nich spalam - nie wiem czy to ich zasługą czy po prostu dziś lepszy dzień 
Cynamonowa trzymam kciuki za wizytę
i oczywiście za wszystkie wizytującego dzisiaj
-
Zaciskam kciuki za wszystkie wizyty!
U nas też dziś cieplutko
w pracy jestem tylko do 2 a potem lecę upiększać się do fryzjera. Mam nadzieję, że dobrze zniosę zapach farby. wczoraj położna u mnie była i założyłyśmy kartę ciąży no i w końcu wiem, kiedy mam badania genetyczne - usg i testy z krwi 22 lipca.
Miłego dnia
[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link] -
nick nieaktualnyJa dziś się spodziewam 30stopni. A na jutro synoptycy zapowiadają do 37
powiedzieli nawet ze może zostać pobity rekord sprzed kilkunastu lat gdzie temp wyniosła jakoś 42 czy ileś stopni. Ale jutro się pochlodze w morzu;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 08:22
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agnesia zazdroszcze
ją w weekend uczelnia i sesja
drugi weekend z rzędu a następny będzie taki sam 
Czy kupowałyście już coś dla dziecka? Wczoraj chciałam kupić coś symbolicznego ale nie mogłam... To taka abstrakcja dla mnie, jakbym bez widocznego brzuszna nie mogła nic kupić
miałam wrażenie, że wszyscy się patrzą na mnie :p
-
Hej
Tu już wczoraj było gorąco, a dziś będzie prawdziwy upał. Ale na szczęście na plaży tego tak mocno nie czuć, szczególnie, że ja większość czasu pod parasolem
Trzymam kciuki za wizyty!
Agnesia no w morzu to można się schłodzić, bo zimne strasznie
-
Cześć wszystkim
Muszę przyznać, ze jestem w szoku dziś, bo nie mam mdłości, aż mi dziwnie
ale tez przez chwilę się przejęłam, ze to może źle. Ale za to kuje mnie brzuch u dołu dosyć intensywnie. Mam nadzieję, ze to macica się rozciąga i o niczym innym to nie świadczy.
Cynamonowa, współczuje sytuacji z babcią i trzymam kciuki.
Dziewczyny powodzenia na wizytach
A co prog. to ja biorę luteine ale w dawce 200 mg na dobę.
Jak ja wam zazdroszczę tego morza
Acha i 10 tydz. dziś zaczynamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 09:47
-
Witajcie dziewczyny

Ja troszkę mam tu zaległości, ale nie daję rady ogarnąć wszystkiego
Czuję się lepiej, domownicy również, tylko znowu urwanie głowy z innymi sprawami. Postaram się poprawić.
Gratuluję wszystkim udanych wizyt wczorajszych i kciuki trzymam za dzisiejsze!
Cynamonowa zdróweczka dla babci! Oby wyszła z tego jak najszybciej. Trzymaj się kochana
Miłego dnia dziewczyny. Ja się biorę znowu za tort....ehhh....Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]

-
hej hej dziewczyny
tez witam sie i weekendzik mnie nie ma
leniuchuje z znajomymi...
Dziewczyny dajcie znać jak po wizytach, trzymam mocno kciuki za Wszystkie
będzie wszystko ok kochane zobaczycie 
Ja dzisiaj byłam robić wszystkie badania i jak mnie w laboratorium zszokowali bo bylam pewna ze 300 zł wydam ze jak chodze prywatnie to badania tez bede musiala robic. A tutaj gin mi dal na refundacje badania
az chyba dzisiaj kupie cos bobasowi
hihihi
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH