Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • lelewela Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taru wrote:
    Przykre jest to ze najcześciej szpile kobietom bezdzietnym, wsadzają inne kobiety, matki.

zgadzam się z tym

Konwalijka trzymaj sie kochana, a co do szpitala to brak słów.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 11:52

konwalijka lubi tę wiadomość

iv09l6d8dhueo2ma.png
  • Kasia02 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iriss wrote:
    to znaczy? Czytałam że często wcześniej popierają krew a usg między 11-14tc

Ja mam badanie 11t3d i w tym jednym dniu robią wszystko, ale to jak pisałam zależy od placówki pewnie :)

chodzi mi o to czy nie wystarczyło by zrobic np. samego usg genetycznego.. Czy lepiej, żeby miec pełen "obraz"zrobic jedno i drugie?

Konwalijka bardzo mi przykro:(, trzymaj się! już niebawem na pewno się uda:)

relgj44jj7raepwj.png
    w5wq8ribfp4w977l.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalijka ja zaczęłam się starać po pierwszej miesiaczce po zabiegu. Jestem pewna że wkrótce znowu zostaniesz mamą! Pisz do nas gdy będziesz miała ochotę. Trzymaj się :*

konwalijka lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też was jeszcze raz na jakiś czas pobolewa brzuszek?

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff, to nie jestem sama :) Mi mówił ze z tym tylozgieciem macicy może mnie brzuch pobolewac bardziej niż kobietki z normalnym ułożeniem macicy. Jak zwykle mam przesrane :P

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam tak tylko jak się obudzę, w dodatku dziąsła mi przez noc trochę krwawią i budzę się z paskudnym smakiem w buzi :P Raz na jakiś czas żuję sobie landrynki mietowe albo mietową gumę i smaki są po tym lepsze :)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to ciekawostka, nie miałam pojęcia :D

U mnie na obiad wczorajsze gołąbki :D

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Kasia02 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysiaa patrz mam już suwaczek :P

tysiaa93, miszkaaa lubią tę wiadomość

relgj44jj7raepwj.png
    w5wq8ribfp4w977l.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalijka niedługo aniołek wróci do Ciebie. Dobrze że Twoj stan psychiczny jest dobry, nie można się poddawać. Tule i czekam na dobre wieści!!
    Mój Artur dziś robi na obiadek rybę w panierce piwnej młode ziemniaczki pieczone i kapustę kiszoną:D najbardziej nie mogę się doczekać kapusty! :D
    Idę później do galerii kupić sobie jakieś spodenki w C&A na dziale ciążowym się obkupie bo mam wielki brzuchol (ale to normalne bo też mam dużo nadprogramowych kilogramów a nawet brzucha teraz wciagnac sie nie da)

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia02 wrote:
    Tysiaa patrz mam już suwaczek :P
    No w końcu! :D Elegancki :)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Kasia02 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki :):), chyba wybierałam inne tło, ale mnie oszukało :D, hahaha chociaż to też może byc ;).
    a z tym Twoim tyłozgięciem współczuję, ale to chyba nie jest nic bardzo groźnego?

relgj44jj7raepwj.png
    w5wq8ribfp4w977l.png
  • e-ness Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalijka strasznie mi przykro :( trzymaj sie i spełniaj marzenia

Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
    córeczka luty 2013, córeczka luty 2016

Moja Wielka Rodzina 2+4+kot
  • Kasia02 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale te suwaczki oszukują... już kiedyś o tym rozmawiałyście.. Mi pokazuje, że dziecko ma 6 mm, jak w pon. miało już 11.. :)

relgj44jj7raepwj.png
    w5wq8ribfp4w977l.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno nie, chyba tyłozgięcie macicy ma około 10-15 % kobiet :) Może bardziej boleć jak macica się rozrasta i czasem trochę trudniej zajść w ciążę bo plemniki nie dolatują :P I niektóre pozycje seksualne sprawiają dyskomfort i ból :P Wolę o tym za dużo nie czytać bo zaraz coś niepokojącego wynajdę :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 13:38

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • e-ness Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja testy pappa mam za darmo ale ja nie wierze ze one cos dają, no nic zobacze po usg .
    Zastanawiam sie nad nifty test , czy cos o nim słyszałyście od zanjomych/kolezanek, tak z pierwszej reki

Doti87 lubi tę wiadomość

Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
    córeczka luty 2013, córeczka luty 2016

Moja Wielka Rodzina 2+4+kot
  • Kasia02 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Podobno nie, chyba tyłozgięcie macicy ma około 10-15 % kobiet :) Może bardziej boleć jak macica się rozrasta i czasem trochę trudniej zajść w ciążę bo plemniki nie dolatują :P I niektóre pozycje seksualne sprawiają dyskomfort i ból :P Wolę o tym za dużo nie czytać bo zaraz coś niepokojącego wynajdę :D

nie czytaj masz rację, bo to nic dobrego nie przyniesie, a tylko się będziesz stresowac !

relgj44jj7raepwj.png
    w5wq8ribfp4w977l.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia02 wrote:
    nie czytaj masz rację, bo to nic dobrego nie przyniesie, a tylko się będziesz stresowac !
    Po prostu dopytam o to gina na następnej wizycie, to będzie na pewno lepsze niż czytanie internetófff :D

Z pierwszej ręki o teście Nifty nic nie słyszałam. Tyle tylko, że jest drogi :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 13:43

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Kasia02 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    internett to złłoooooooooo :P, sama się przekonałam .. eh, ale już jestem mądrzejsza i nie czytam, bo mam podwójne skłonności do samonakręcania ;P

relgj44jj7raepwj.png
    w5wq8ribfp4w977l.png
  • Kasia02 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e-ness wrote:
    ja testy pappa mam za darmo ale ja nie wierze ze one cos dają, no nic zobacze po usg .
    Zastanawiam sie nad nifty test , czy cos o nim słyszałyście od zanjomych/kolezanek, tak z pierwszej reki

ja też nic nie słyszałam

relgj44jj7raepwj.png
    w5wq8ribfp4w977l.png
  • Cynamonowa Ekspertka

Wysłany: 9 lipca 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia02 wrote:
    Myślicie, że jak już robi to raczej komplet czyli pappa +usg?

Ja będę robiła komplet. Dziewczyny w jakim mieście cena za usg+pappa to 370 zł, w Warszawie taniej niż 500-550 zł nie widziałam :/

My jesteśmy umówieni na 11 sierpnia, to będzie 12+3d. Czas oczekiwania na wyniki ok 10 dni.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 13:56

qb3ckqi1kauxi3zl.png
‹‹ 383 384 385 386 387 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: