Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Taru wrote:Przykre jest to ze najcześciej szpile kobietom bezdzietnym, wsadzają inne kobiety, matki.
zgadzam się z tym
Konwalijka trzymaj sie kochana, a co do szpitala to brak słów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 11:52
konwalijka lubi tę wiadomość
-
Iriss wrote:to znaczy? Czytałam że często wcześniej popierają krew a usg między 11-14tc
Ja mam badanie 11t3d i w tym jednym dniu robią wszystko, ale to jak pisałam zależy od placówki pewnie
chodzi mi o to czy nie wystarczyło by zrobic np. samego usg genetycznego.. Czy lepiej, żeby miec pełen "obraz"zrobic jedno i drugie?
Konwalijka bardzo mi przykro:(, trzymaj się! już niebawem na pewno się uda:)

-
nick nieaktualnyKonwalijka niedługo aniołek wróci do Ciebie. Dobrze że Twoj stan psychiczny jest dobry, nie można się poddawać. Tule i czekam na dobre wieści!!
Mój Artur dziś robi na obiadek rybę w panierce piwnej młode ziemniaczki pieczone i kapustę kiszoną
najbardziej nie mogę się doczekać kapusty! 
Idę później do galerii kupić sobie jakieś spodenki w C&A na dziale ciążowym się obkupie bo mam wielki brzuchol (ale to normalne bo też mam dużo nadprogramowych kilogramów a nawet brzucha teraz wciagnac sie nie da) -
Podobno nie, chyba tyłozgięcie macicy ma około 10-15 % kobiet
Może bardziej boleć jak macica się rozrasta i czasem trochę trudniej zajść w ciążę bo plemniki nie dolatują
I niektóre pozycje seksualne sprawiają dyskomfort i ból
Wolę o tym za dużo nie czytać bo zaraz coś niepokojącego wynajdę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 13:38
-
ja testy pappa mam za darmo ale ja nie wierze ze one cos dają, no nic zobacze po usg .
Zastanawiam sie nad nifty test , czy cos o nim słyszałyście od zanjomych/kolezanek, tak z pierwszej reki
Doti87 lubi tę wiadomość
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
tysiaa93 wrote:Podobno nie, chyba tyłozgięcie macicy ma około 10-15 % kobiet
Może bardziej boleć jak macica się rozrasta i czasem trochę trudniej zajść w ciążę bo plemniki nie dolatują
I niektóre pozycje seksualne sprawiają dyskomfort i ból
Wolę o tym za dużo nie czytać bo zaraz coś niepokojącego wynajdę 
nie czytaj masz rację, bo to nic dobrego nie przyniesie, a tylko się będziesz stresowac !

-
Po prostu dopytam o to gina na następnej wizycie, to będzie na pewno lepsze niż czytanie internetófffKasia02 wrote:nie czytaj masz rację, bo to nic dobrego nie przyniesie, a tylko się będziesz stresowac !

Z pierwszej ręki o teście Nifty nic nie słyszałam. Tyle tylko, że jest drogi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 13:43
-
Kasia02 wrote:Myślicie, że jak już robi to raczej komplet czyli pappa +usg?
Ja będę robiła komplet. Dziewczyny w jakim mieście cena za usg+pappa to 370 zł, w Warszawie taniej niż 500-550 zł nie widziałam
My jesteśmy umówieni na 11 sierpnia, to będzie 12+3d. Czas oczekiwania na wyniki ok 10 dni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 13:56
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

.
trzymaj sie i spełniaj marzenia