Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyteż chce iść ok 10sierpnia właśnie:D jak najpóźniej żeby prawdopodobieństwo poznania płci było największe:DBianka* wrote:Z pierwszej ręki też nic nie słyszałam
Według info, jest równie wiarygodny jak amniopunkcja, ale nieinwazyjny, przez co bezpieczny dla maluszka 
Ja mam nadzieję z niego nie skorzystać
Ale jeśli (tfu, tfu) coś by na genetycznych było nie tak, to właśnie na niego się zdecyduję...
A i mam już termin prenatalnych
USG+Pappa 10 sierpień, godz.15:00, to będziemój 13t1d, więc liczę już na płeć 
-
nick nieaktualny
-
Cynamonowa wrote:Ja będę robiła komplet. Dziewczyny w jakim mieście cena za usg+pappa to 370 zł, w Warszawie taniej niż 500-550 zł nie widziałam

My jesteśmy umówieni na 11 sierpnia, to będzie 12+3d. Czas oczekiwania na wyniki ok 10 dni.
Cynamonowa, chyba nie mamy wyjścia .. trzeba będzie zapłacic..eh ta stolica drożyzna i tyle;/
Domyślam się, że pewnie nie masz teraz głowy, ale przypominam się na przyszłośc o tą listę lekarzy, którą dostałaś od gin.

-
Hej Dziewczyny! Dawno mnie tu nie było, ale czasami zaglądam i podczytuje Was i bardzo Wam wszystkim gratuluję, niestety u mnie się nie udało, wczoraj usg 8tc zarodek 13mm bez echa serduszka ;( ciąża do usunięcia we wtorek pod narkozą, także można mnie już całkiem wykreślić z listy. Wszystkim Wam tutaj życzę zdrowych, spokojnych ciąż. Raczej nie zostanę już na tym portalu, bo bardzo mnie to dotknęło. Pozdrawiam i trzymajcie się zdrowo! :*
-
Miska905 przykro mi z powodu Twojej straty, ale nie poddawaj sie, badz silna i jak tylko bedzie to mozliwe to probujcie dalej, ja zalamalam sie po pierwszej stracie i mialam praktycznie rok wyjety z zycia..a teraz zaluje ze tyle czasu stracilam, trzymaj sie

-
nick nieaktualny
-
Iriss wrote:Dziewczyny, ale jestem szczęśliwa!!!!!!!! wchodzę na stronę kliniki, gdzie mam badania prenatalne, a tam info o programie BEZPŁATNYCH badań dla kobiet, które nie spełniają warunków NFZ i mają mneij niż 35 lat
. Od razu zadzwoniłam!! no i pani odnotowała, że będę uczestniczką programu. Jedyny warunek, to zgodzić się na udostępnieni danych do statystyk prowadzonych, ale to tylko wiek, ewentualne wyniki z badań bez żadnych z imienia i nazwiska, będą robić badania i statystyki, ale się cieszę!!!!! 
Super:)!! fajnie, że Ci się tak udało, zaoszczędzoną kasę napewno dobrze zagospodarujesz

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

13.08.2014