Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • pati87 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cholera jestem glodna, ale jak zwykle mnie troche mdli i odbija mi sie jedzenie coraz i nie wiem co mam jesc, na mysl o tym jedzeniu co mam w lodowce to mnie mdli.
    moj M za pol godziny wychodzi z pracy moglby cos mi kupic do jedzenia,ale nie wiem co

mnie zazwyczaj mdli jak mam pusty zoladek, najgorsze jest to ze nie mam apetytu,

chociaz i tak jestem w dobrej sytuacji bo z Julią w ciązy kilkanascie razy dziennie i w nocy wymiotowalam, teraz nie wymiotuje tylko mnie mdli co jakis czas i od prawie 3 tygodni wedliny i miesa nie jem

tylko co by tu zjesc?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 17:29

iv09df9hp0ju3od9.png
    28.09.2015 mój kochany aniołek Ksawierek 20tc [*]
    polimorfizm C.677C/T heterozygota MTHFR

• pati87 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka nie denerwuj sie, bedzie dobrze :)

iv09df9hp0ju3od9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za to dzisiaj poklocilam sie z mezem. Oczywiscie z mojej winy. Jechalismy przez miasto i maz nie mogl zmienic pasa bo taki byl ruch i mowi do mnie : te lusterka sa zle ustawione.
    A ja wybuchlam, zaczelam krzyczec ze to on wiecznie cos przestawia, ze to jemu sie nie podoba i ze jak nie potrafi jezdzic samochodem to mozemy sie zamienic.
    Ot wojna z niczego.
    maz zaczal sie smiac a ja wybuchlam jeszcze bardziej.
    teraz leze i nie wierze w to co wygadywalam

• zosiaaa Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po zakupach :) wydałam cały majątek, ale jestem bardzo zadowolona, bo obkupiłam siebie i Olę :D super promocje są teraz :) i kupiłam dużo takich rzeczy, co ponoszę i w ciąży i później też :)

Konwalijka, Miśka przytulam mocno i życzę wam, żeby szybko i szczęśliwie się udało!

Iris, Agnesia super ta wasza promocja na prenatalne :)

Do nas za chwilę przyjeżdża żona mojego kuzyna z 5-miesięcznym synkiem :)

ijpbtv7310m1ozqf.png
    yuuds65ggbkid9zq.png
  • ilka85 Przyjaciółka

Wysłany: 9 lipca 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaNieMama wrote:
    Ilka pierwszy raz sie spotkalam z tym zeby podpisywac oswiadczenie o tym ze bedzie sie rodzilo w tym szpitalu. A gdyby porod rozpoczal sie w innym miescie ? Mialabys zaciskac nogi i jechac tam ?

Nie ma prawa, a ja swoje znam ale z chamem się kopać nie będę bo szkoda moich nerwów, skończony dupek i tyle moja pierwsza i ostatnia wizyta na NFZ :/

f2w3nafadrqkf4rw.png
  • Kasia02 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a może oni chcąc właśnie zniechęcic, żeby chodzi prywatnie..? też bym się nie zdziwiła, to jest dziki kraj

relgj44jj7raepwj.png
    w5wq8ribfp4w977l.png
  • pati87 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wymyśliłam arbuza i bagietke z masłem czosnkowym. Mam nadzieję że nie przejdzie mi na to apetyt zanim mi mój M kupi

iv09df9hp0ju3od9.png

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaNieMama wrote:
    Pianistka to hormony. Nie przejmuj się. Hormony robią z nas takie ciepłe kluchy.
    co z natasha, monkey i innymi dziewczynami ? Na pierwszej stronie jest ich ok 60 !! A pisze zaledwie kilka
    Monkey wyjechała wiec się nie odzywa, o reszcie nie wiem. Jakby chciały to by do nas napisały :)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Kasia02 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia, w sumie racja :), będą chciały to się odezwą

relgj44jj7raepwj.png
    w5wq8ribfp4w977l.png
  • pati87 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wogóle musze jakoś do rossmanna pojechać bo mi mój antyperspirant i dezodorant zaczął smierdziec.
    Dobrze ze perfum mam 4 rodzaje bo akurat jedne mają zapach ok.
    wy też tak macie?

iv09df9hp0ju3od9.png

• pati87 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od 2 dni przez mdłości jem na lezaco bo jak leżę to mam mniejsze mdłości.

iv09df9hp0ju3od9.png

• Kasia02 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pati87 wrote:
    Wogóle musze jakoś do rossmanna pojechać bo mi mój antyperspirant i dezodorant zaczął smierdziec.
    Dobrze ze perfum mam 4 rodzaje bo akurat jedne mają zapach ok.
    wy też tak macie?

ja ostatnio w ogole nie używam perfum, nawet jak gdzieś wychodzę...nie mogę tego przewąchac.. ;)

relgj44jj7raepwj.png
    w5wq8ribfp4w977l.png
  • ilka85 Przyjaciółka

Wysłany: 9 lipca 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia02 wrote:
    a może oni chcąc właśnie zniechęcic, żeby chodzi prywatnie..? też bym się nie zdziwiła, to jest dziki kraj

W tym szpitalu podobno nie chcą kobitki rodzić i nie będąchciały na bank i taka postawa tylko opinie potwierdza, pierwszy raz w życiu lekarza palanta spotkała :/

f2w3nafadrqkf4rw.png
  • ilka85 Przyjaciółka

Wysłany: 9 lipca 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio tylko na włosy perfumy :p Mam momenty awersji :p

f2w3nafadrqkf4rw.png
  • Kasia02 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilka85 wrote:
    W tym szpitalu podobno nie chcą kobitki rodzić i nie będąchciały na bank i taka postawa tylko opinie potwierdza, pierwszy raz w życiu lekarza palanta spotkała :/

porażka.. i niby się człowiekowi należy, a z tego rezygnuje,bo więcej nerwów niż to warte.. , a jakim to mieście jak można wiedziec?

relgj44jj7raepwj.png
    w5wq8ribfp4w977l.png
  • ilka85 Przyjaciółka

Wysłany: 9 lipca 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grójec :/ jak nie lubiłam tak teraz nie cierpię, a mama pytała czy nie lepiej gdzieś w Warszawie, ale pomyślałam, że jest uprzedzona bardziej niż ja bezzasadnie :/

f2w3nafadrqkf4rw.png
  • ilka85 Przyjaciółka

Wysłany: 9 lipca 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi ostatnio płyn do spryskiwaczy tak śmierdział, że masakra, a nigdy nawet go nie czułam :p

f2w3nafadrqkf4rw.png
  • pati87 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi to właśnie dużo rzeczy śmierdzi i mnie drażni. Nawet śmierdzi mi grill jak się pali.

iv09df9hp0ju3od9.png

• Anabel Ekspertka

Wysłany: 9 lipca 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie dzisiaj cały dzień głowa boli :( nie mogę sobie miejsca znaleść, 3 h spałam .. ah i ten posmak w ustach fuuu :/

Don't Give Up.. <3

eikt9jcgc6uk0mji.png
  • Kasia02 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehehehe, ale to chyba nie będzie tak przez całą ciążę :P??

ilka85 może pomyśl faktycznie o Warszawie, ew. może Piaseczno? w sumie to nie daleko..

Iriss zjadłam prawie 1/3 wiaderka kiszonej kapusty...a do tego był zaraz obiad..boje się, że jak się gwałtowniej ruszę to... leże teraz na łóżku, a brzuch mam wielki jak nie wiem co.. aaa

relgj44jj7raepwj.png
    w5wq8ribfp4w977l.png
‹‹ 386 387 388 389 390 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ