SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • pati87 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cholera jestem glodna, ale jak zwykle mnie troche mdli i odbija mi sie jedzenie coraz i nie wiem co mam jesc, na mysl o tym jedzeniu co mam w lodowce to mnie mdli.
    moj M za pol godziny wychodzi z pracy moglby cos mi kupic do jedzenia,ale nie wiem co

mnie zazwyczaj mdli jak mam pusty zoladek, najgorsze jest to ze nie mam apetytu,

chociaz i tak jestem w dobrej sytuacji bo z Julią w ciązy kilkanascie razy dziennie i w nocy wymiotowalam, teraz nie wymiotuje tylko mnie mdli co jakis czas i od prawie 3 tygodni wedliny i miesa nie jem

tylko co by tu zjesc?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 17:29

iv09df9hp0ju3od9.png
    28.09.2015 mój kochany aniołek Ksawierek 20tc [*]
    polimorfizm C.677C/T heterozygota MTHFR

• pati87 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka nie denerwuj sie, bedzie dobrze :)

iv09df9hp0ju3od9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za to dzisiaj poklocilam sie z mezem. Oczywiscie z mojej winy. Jechalismy przez miasto i maz nie mogl zmienic pasa bo taki byl ruch i mowi do mnie : te lusterka sa zle ustawione.
    A ja wybuchlam, zaczelam krzyczec ze to on wiecznie cos przestawia, ze to jemu sie nie podoba i ze jak nie potrafi jezdzic samochodem to mozemy sie zamienic.
    Ot wojna z niczego.
    maz zaczal sie smiac a ja wybuchlam jeszcze bardziej.
    teraz leze i nie wierze w to co wygadywalam

• zosiaaa Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po zakupach :) wydałam cały majątek, ale jestem bardzo zadowolona, bo obkupiłam siebie i Olę :D super promocje są teraz :) i kupiłam dużo takich rzeczy, co ponoszę i w ciąży i później też :)

Konwalijka, Miśka przytulam mocno i życzę wam, żeby szybko i szczęśliwie się udało!

Iris, Agnesia super ta wasza promocja na prenatalne :)

Do nas za chwilę przyjeżdża żona mojego kuzyna z 5-miesięcznym synkiem :)

ijpbtv7310m1ozqf.png
    yuuds65ggbkid9zq.png
  • ilka85 Przyjaciółka

Wysłany: 9 lipca 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaNieMama wrote:
    Ilka pierwszy raz sie spotkalam z tym zeby podpisywac oswiadczenie o tym ze bedzie sie rodzilo w tym szpitalu. A gdyby porod rozpoczal sie w innym miescie ? Mialabys zaciskac nogi i jechac tam ?

Nie ma prawa, a ja swoje znam ale z chamem się kopać nie będę bo szkoda moich nerwów, skończony dupek i tyle moja pierwsza i ostatnia wizyta na NFZ :/

f2w3nafadrqkf4rw.png
  • Kasia02 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a może oni chcąc właśnie zniechęcic, żeby chodzi prywatnie..? też bym się nie zdziwiła, to jest dziki kraj

relgj44jj7raepwj.png
    w5wq8ribfp4w977l.png
  • pati87 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wymyśliłam arbuza i bagietke z masłem czosnkowym. Mam nadzieję że nie przejdzie mi na to apetyt zanim mi mój M kupi

iv09df9hp0ju3od9.png

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaNieMama wrote:
    Pianistka to hormony. Nie przejmuj się. Hormony robią z nas takie ciepłe kluchy.
    co z natasha, monkey i innymi dziewczynami ? Na pierwszej stronie jest ich ok 60 !! A pisze zaledwie kilka
    Monkey wyjechała wiec się nie odzywa, o reszcie nie wiem. Jakby chciały to by do nas napisały :)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Kasia02 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia, w sumie racja :), będą chciały to się odezwą

relgj44jj7raepwj.png
    w5wq8ribfp4w977l.png
  • pati87 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wogóle musze jakoś do rossmanna pojechać bo mi mój antyperspirant i dezodorant zaczął smierdziec.
    Dobrze ze perfum mam 4 rodzaje bo akurat jedne mają zapach ok.
    wy też tak macie?

iv09df9hp0ju3od9.png

• pati87 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od 2 dni przez mdłości jem na lezaco bo jak leżę to mam mniejsze mdłości.

iv09df9hp0ju3od9.png

• Kasia02 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pati87 wrote:
    Wogóle musze jakoś do rossmanna pojechać bo mi mój antyperspirant i dezodorant zaczął smierdziec.
    Dobrze ze perfum mam 4 rodzaje bo akurat jedne mają zapach ok.
    wy też tak macie?

ja ostatnio w ogole nie używam perfum, nawet jak gdzieś wychodzę...nie mogę tego przewąchac.. ;)

relgj44jj7raepwj.png
    w5wq8ribfp4w977l.png
  • ilka85 Przyjaciółka

Wysłany: 9 lipca 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia02 wrote:
    a może oni chcąc właśnie zniechęcic, żeby chodzi prywatnie..? też bym się nie zdziwiła, to jest dziki kraj

W tym szpitalu podobno nie chcą kobitki rodzić i nie będąchciały na bank i taka postawa tylko opinie potwierdza, pierwszy raz w życiu lekarza palanta spotkała :/

f2w3nafadrqkf4rw.png
  • ilka85 Przyjaciółka

Wysłany: 9 lipca 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio tylko na włosy perfumy :p Mam momenty awersji :p

f2w3nafadrqkf4rw.png
  • Kasia02 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilka85 wrote:
    W tym szpitalu podobno nie chcą kobitki rodzić i nie będąchciały na bank i taka postawa tylko opinie potwierdza, pierwszy raz w życiu lekarza palanta spotkała :/

porażka.. i niby się człowiekowi należy, a z tego rezygnuje,bo więcej nerwów niż to warte.. , a jakim to mieście jak można wiedziec?

relgj44jj7raepwj.png
    w5wq8ribfp4w977l.png
  • ilka85 Przyjaciółka

Wysłany: 9 lipca 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grójec :/ jak nie lubiłam tak teraz nie cierpię, a mama pytała czy nie lepiej gdzieś w Warszawie, ale pomyślałam, że jest uprzedzona bardziej niż ja bezzasadnie :/

f2w3nafadrqkf4rw.png
  • ilka85 Przyjaciółka

Wysłany: 9 lipca 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi ostatnio płyn do spryskiwaczy tak śmierdział, że masakra, a nigdy nawet go nie czułam :p

f2w3nafadrqkf4rw.png
  • pati87 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi to właśnie dużo rzeczy śmierdzi i mnie drażni. Nawet śmierdzi mi grill jak się pali.

iv09df9hp0ju3od9.png

• Anabel Ekspertka

Wysłany: 9 lipca 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie dzisiaj cały dzień głowa boli :( nie mogę sobie miejsca znaleść, 3 h spałam .. ah i ten posmak w ustach fuuu :/

Don't Give Up.. <3

eikt9jcgc6uk0mji.png
  • Kasia02 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehehehe, ale to chyba nie będzie tak przez całą ciążę :P??

ilka85 może pomyśl faktycznie o Warszawie, ew. może Piaseczno? w sumie to nie daleko..

Iriss zjadłam prawie 1/3 wiaderka kiszonej kapusty...a do tego był zaraz obiad..boje się, że jak się gwałtowniej ruszę to... leże teraz na łóżku, a brzuch mam wielki jak nie wiem co.. aaa

relgj44jj7raepwj.png
    w5wq8ribfp4w977l.png
‹‹ 386 387 388 389 390 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ