Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
cholera jestem glodna, ale jak zwykle mnie troche mdli i odbija mi sie jedzenie coraz i nie wiem co mam jesc, na mysl o tym jedzeniu co mam w lodowce to mnie mdli.
moj M za pol godziny wychodzi z pracy moglby cos mi kupic do jedzenia,ale nie wiem co
mnie zazwyczaj mdli jak mam pusty zoladek, najgorsze jest to ze nie mam apetytu,
chociaz i tak jestem w dobrej sytuacji bo z Julią w ciązy kilkanascie razy dziennie i w nocy wymiotowalam, teraz nie wymiotuje tylko mnie mdli co jakis czas i od prawie 3 tygodni wedliny i miesa nie jem
tylko co by tu zjesc?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 17:29
-
nick nieaktualnyJa za to dzisiaj poklocilam sie z mezem. Oczywiscie z mojej winy. Jechalismy przez miasto i maz nie mogl zmienic pasa bo taki byl ruch i mowi do mnie : te lusterka sa zle ustawione.
A ja wybuchlam, zaczelam krzyczec ze to on wiecznie cos przestawia, ze to jemu sie nie podoba i ze jak nie potrafi jezdzic samochodem to mozemy sie zamienic.
Ot wojna z niczego.
maz zaczal sie smiac a ja wybuchlam jeszcze bardziej.
teraz leze i nie wierze w to co wygadywalam -
Jestem po zakupach
wydałam cały majątek, ale jestem bardzo zadowolona, bo obkupiłam siebie i Olę
super promocje są teraz
i kupiłam dużo takich rzeczy, co ponoszę i w ciąży i później też 
Konwalijka, Miśka przytulam mocno i życzę wam, żeby szybko i szczęśliwie się udało!
Iris, Agnesia super ta wasza promocja na prenatalne
Do nas za chwilę przyjeżdża żona mojego kuzyna z 5-miesięcznym synkiem
-
MamaNieMama wrote:Ilka pierwszy raz sie spotkalam z tym zeby podpisywac oswiadczenie o tym ze bedzie sie rodzilo w tym szpitalu. A gdyby porod rozpoczal sie w innym miescie ? Mialabys zaciskac nogi i jechac tam ?
Nie ma prawa, a ja swoje znam ale z chamem się kopać nie będę bo szkoda moich nerwów, skończony dupek i tyle moja pierwsza i ostatnia wizyta na NFZ
-
Monkey wyjechała wiec się nie odzywa, o reszcie nie wiem. Jakby chciały to by do nas napisałyMamaNieMama wrote:Pianistka to hormony. Nie przejmuj się. Hormony robią z nas takie ciepłe kluchy.
co z natasha, monkey i innymi dziewczynami ? Na pierwszej stronie jest ich ok 60 !! A pisze zaledwie kilka
-
Wogóle musze jakoś do rossmanna pojechać bo mi mój antyperspirant i dezodorant zaczął smierdziec.
Dobrze ze perfum mam 4 rodzaje bo akurat jedne mają zapach ok.
wy też tak macie? -
pati87 wrote:Wogóle musze jakoś do rossmanna pojechać bo mi mój antyperspirant i dezodorant zaczął smierdziec.
Dobrze ze perfum mam 4 rodzaje bo akurat jedne mają zapach ok.
wy też tak macie?
ja ostatnio w ogole nie używam perfum, nawet jak gdzieś wychodzę...nie mogę tego przewąchac..

-
Kasia02 wrote:a może oni chcąc właśnie zniechęcic, żeby chodzi prywatnie..? też bym się nie zdziwiła, to jest dziki kraj
W tym szpitalu podobno nie chcą kobitki rodzić i nie będąchciały na bank i taka postawa tylko opinie potwierdza, pierwszy raz w życiu lekarza palanta spotkała
-
ilka85 wrote:W tym szpitalu podobno nie chcą kobitki rodzić i nie będąchciały na bank i taka postawa tylko opinie potwierdza, pierwszy raz w życiu lekarza palanta spotkała

porażka.. i niby się człowiekowi należy, a z tego rezygnuje,bo więcej nerwów niż to warte.. , a jakim to mieście jak można wiedziec?

-
hehehehehe, ale to chyba nie będzie tak przez całą ciążę
??
ilka85 może pomyśl faktycznie o Warszawie, ew. może Piaseczno? w sumie to nie daleko..
Iriss zjadłam prawie 1/3 wiaderka kiszonej kapusty...a do tego był zaraz obiad..boje się, że jak się gwałtowniej ruszę to... leże teraz na łóżku, a brzuch mam wielki jak nie wiem co.. aaa

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

nie mogę sobie miejsca znaleść, 3 h spałam .. ah i ten posmak w ustach fuuu