Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
pati87 wrote:Wogóle musze jakoś do rossmanna pojechać bo mi mój antyperspirant i dezodorant zaczął smierdziec.
Dobrze ze perfum mam 4 rodzaje bo akurat jedne mają zapach ok.
wy też tak macie?
Ja tam mam z antypers. Mam i rexone i nivea. Wczesniej bylo wszystko ok a teraz sie psikam a po chwili pacha mi smierdzi. -
Kasia02 wrote:hehehehehe, ale to chyba nie będzie tak przez całą ciążę
??
ilka85 może pomyśl faktycznie o Warszawie, ew. może Piaseczno? w sumie to nie daleko..
Iriss zjadłam prawie 1/3 wiaderka kiszonej kapusty...a do tego był zaraz obiad..boje się, że jak się gwałtowniej ruszę to... leże teraz na łóżku, a brzuch mam wielki jak nie wiem co.. aaa
To była jednorazowa akcja w życiu nie zamierzałam tu rodzić, poród w św. Zofii od zawsze, jeszcze zanim plany jakiekolwiek mieliśmy, jak byłam na izbie przyjęć to atmosfera miła lekarz super, no i tam mój lekarz prywatny też pracuje, nigdy więcej lekarza na NFZ pierwsza próba i ostatnia
-
ilka85 wrote:To była jednorazowa akcja w życiu nie zamierzałam tu rodzić, poród w św. Zofii od zawsze, jeszcze zanim plany jakiekolwiek mieliśmy, jak byłam na izbie przyjęć to atmosfera miła lekarz super, no i tam mój lekarz prywatny też pracuje, nigdy więcej lekarza na NFZ pierwsza próba i ostatnia

o i super! jak mi przemykały myśli o porodzie, to też myślałam o Św.Zofii
, tylko nie wiem, bo ja mam problem z krzepliwościa i musze się dowiedziec czy mogę w każdym szpitalu rodzic, czy są jakieś specjalistyczne szpitale. Kto wie, może się nawet tam spotkamy, bo mamy chyba ten sam termin
!
ilka85, justikf lubią tę wiadomość

-
ilka85 wrote:Kasia02 to naprawdę super szpital, nawet jak nie ma się tam swojego lekarza, a wizyta na izbie przyjęć we wtorek tylko mnie w tym utwierdziła
mam nadzieję, że uda Ci się tam rodzić, chociaż i inne szpitale w Wawie też mają coraz lepszą opinię 
ilka masz racje, ale jednak Zofia ma najlepsze opinie(i najwięcej opinii)jest jeszcze sporo czasu, ale chciałabym tam rodzic
.Później będę musiała zrobi wywiad 
. Oczywiście nie dopuszczam do siebie innej myśli, niż taka, że będzie dobrze i to u nas wszystkich!
justikf lubi tę wiadomość

-
Pati, mi zaczęły śmierdzieć perfumy których używałam baaardzo długo... No to pomyślałam ah, kupię nowe! Zawsze podobały mi się Lancome La Vie Est Belle.. no i w perfumerii chciałam je jeszcze raz powąchać i mi się prawie cofnęło!
I co kupiłam? DKNY be delicious, coś co nigdy mi się wcześniej nie podobało a teraz jestem zakochana :d
Co do pracy, długo rozmawiałam z mężem... to nie pierwszy raz kiedy mam dość tej firmy, szefostwa... atmosfera jest naprawdę niezdrowa... Nie lubię tych ludzi, firmy... Jutro biorę wolne a w przyszłym tygodniu zaniosę wypowiedzenie... -
teraz są super udogodnienia:), fajnie, że teraz mężowie mogą byc właściwie cały czas, to bardzo pomaga i podnosi na duchu, a już pomijając wszystko jest ktoś bliski, kto czuwa..choc pewnie emocje są tak wielkie, że w 100% się nie da wszystkiego ogarnąc, ale zawsze coś

-
Pianistka wrote:Pati, mi zaczęły śmierdzieć perfumy których używałam baaardzo długo... No to pomyślałam ah, kupię nowe! Zawsze podobały mi się Lancome La Vie Est Belle.. no i w perfumerii chciałam je jeszcze raz powąchać i mi się prawie cofnęło!
I co kupiłam? DKNY be delicious, coś co nigdy mi się wcześniej nie podobało a teraz jestem zakochana :d
Co do pracy, długo rozmawiałam z mężem... to nie pierwszy raz kiedy mam dość tej firmy, szefostwa... atmosfera jest naprawdę niezdrowa... Nie lubię tych ludzi, firmy... Jutro biorę wolne a w przyszłym tygodniu zaniosę wypowiedzenie...
Pianistka no i bardzo dobrze, bez przesady wszystko rozumiem, ale nie takie akcje. Tobie teraz potrzebny jest spokój, a nie dodatkowe atrakcje. Pozatym pewnie już dawno chciałas to zrobi, tylko nie było odpowiedniego bodźca..

-
Widziałam temat tsh, mi wyszło też podobno nieciekawie najpierw 3,4 później 2,5 więc lekarz włączył mi już leki. Miałam do zrobienia dodatkowo ft3 ft4 atg i atpo

Zastanawiam się czy nie powinnam zrobić usg aby sprawdzić czy wszystko jest ok jeszcze miesiąc czekać chyba nie wytrzymam...
-
Kasia, a żebyś wiedziała!
Wiele razy chciałam im rzucić wypowiedzenie ale brakowało mi odwagi... Teraz i tak mam za dużo pracy... w drugiej firmie będę pracowała 3-5 dni w tygodniu
Do tej pory pracując w dwóch firmach pracowałam 6 dni w tygodniu, czasem po 12-13 godzin... Także bardzo chętnie będę miała więcej wolnego czasu... Finansowo też mogę sobie na to pozwolić bo mąż świetnie zarabia a mi się przyda spokój i odpoczynek...
Kasia02, justikf lubią tę wiadomość
-
Pianistka wrote:Kasia, a żebyś wiedziała!
Wiele razy chciałam im rzucić wypowiedzenie ale brakowało mi odwagi... Teraz i tak mam za dużo pracy... w drugiej firmie będę pracowała 3-5 dni w tygodniu
Do tej pory pracując w dwóch firmach pracowałam 6 dni w tygodniu, czasem po 12-13 godzin... Także bardzo chętnie będę miała więcej wolnego czasu... Finansowo też mogę sobie na to pozwolić bo mąż świetnie zarabia a mi się przyda spokój i odpoczynek...
to do dzieła:)!!! jeszcze jak możesz sobie na to pozwolic, to cudownie!
widzisz jak wszystko się układa, troche nerwów, ale po coś.

Może ciśnienie coś nie sprzyja bo pogoda też dzisiaj taka średnia ...