Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
pati87 wrote:Wogóle musze jakoś do rossmanna pojechać bo mi mój antyperspirant i dezodorant zaczął smierdziec.
Dobrze ze perfum mam 4 rodzaje bo akurat jedne mają zapach ok.
wy też tak macie?
Ja tam mam z antypers. Mam i rexone i nivea. Wczesniej bylo wszystko ok a teraz sie psikam a po chwili pacha mi smierdzi. -
Kasia02 wrote:hehehehehe, ale to chyba nie będzie tak przez całą ciążę
??
ilka85 może pomyśl faktycznie o Warszawie, ew. może Piaseczno? w sumie to nie daleko..
Iriss zjadłam prawie 1/3 wiaderka kiszonej kapusty...a do tego był zaraz obiad..boje się, że jak się gwałtowniej ruszę to... leże teraz na łóżku, a brzuch mam wielki jak nie wiem co.. aaa
To była jednorazowa akcja w życiu nie zamierzałam tu rodzić, poród w św. Zofii od zawsze, jeszcze zanim plany jakiekolwiek mieliśmy, jak byłam na izbie przyjęć to atmosfera miła lekarz super, no i tam mój lekarz prywatny też pracuje, nigdy więcej lekarza na NFZ pierwsza próba i ostatnia
-
ilka85 wrote:To była jednorazowa akcja w życiu nie zamierzałam tu rodzić, poród w św. Zofii od zawsze, jeszcze zanim plany jakiekolwiek mieliśmy, jak byłam na izbie przyjęć to atmosfera miła lekarz super, no i tam mój lekarz prywatny też pracuje, nigdy więcej lekarza na NFZ pierwsza próba i ostatnia

o i super! jak mi przemykały myśli o porodzie, to też myślałam o Św.Zofii
, tylko nie wiem, bo ja mam problem z krzepliwościa i musze się dowiedziec czy mogę w każdym szpitalu rodzic, czy są jakieś specjalistyczne szpitale. Kto wie, może się nawet tam spotkamy, bo mamy chyba ten sam termin
!
ilka85, justikf lubią tę wiadomość

-
ilka85 wrote:Kasia02 to naprawdę super szpital, nawet jak nie ma się tam swojego lekarza, a wizyta na izbie przyjęć we wtorek tylko mnie w tym utwierdziła
mam nadzieję, że uda Ci się tam rodzić, chociaż i inne szpitale w Wawie też mają coraz lepszą opinię 
ilka masz racje, ale jednak Zofia ma najlepsze opinie(i najwięcej opinii)jest jeszcze sporo czasu, ale chciałabym tam rodzic
.Później będę musiała zrobi wywiad 
. Oczywiście nie dopuszczam do siebie innej myśli, niż taka, że będzie dobrze i to u nas wszystkich!
justikf lubi tę wiadomość

-
Pati, mi zaczęły śmierdzieć perfumy których używałam baaardzo długo... No to pomyślałam ah, kupię nowe! Zawsze podobały mi się Lancome La Vie Est Belle.. no i w perfumerii chciałam je jeszcze raz powąchać i mi się prawie cofnęło!
I co kupiłam? DKNY be delicious, coś co nigdy mi się wcześniej nie podobało a teraz jestem zakochana :d
Co do pracy, długo rozmawiałam z mężem... to nie pierwszy raz kiedy mam dość tej firmy, szefostwa... atmosfera jest naprawdę niezdrowa... Nie lubię tych ludzi, firmy... Jutro biorę wolne a w przyszłym tygodniu zaniosę wypowiedzenie... -
teraz są super udogodnienia:), fajnie, że teraz mężowie mogą byc właściwie cały czas, to bardzo pomaga i podnosi na duchu, a już pomijając wszystko jest ktoś bliski, kto czuwa..choc pewnie emocje są tak wielkie, że w 100% się nie da wszystkiego ogarnąc, ale zawsze coś

-
Pianistka wrote:Pati, mi zaczęły śmierdzieć perfumy których używałam baaardzo długo... No to pomyślałam ah, kupię nowe! Zawsze podobały mi się Lancome La Vie Est Belle.. no i w perfumerii chciałam je jeszcze raz powąchać i mi się prawie cofnęło!
I co kupiłam? DKNY be delicious, coś co nigdy mi się wcześniej nie podobało a teraz jestem zakochana :d
Co do pracy, długo rozmawiałam z mężem... to nie pierwszy raz kiedy mam dość tej firmy, szefostwa... atmosfera jest naprawdę niezdrowa... Nie lubię tych ludzi, firmy... Jutro biorę wolne a w przyszłym tygodniu zaniosę wypowiedzenie...
Pianistka no i bardzo dobrze, bez przesady wszystko rozumiem, ale nie takie akcje. Tobie teraz potrzebny jest spokój, a nie dodatkowe atrakcje. Pozatym pewnie już dawno chciałas to zrobi, tylko nie było odpowiedniego bodźca..

-
Widziałam temat tsh, mi wyszło też podobno nieciekawie najpierw 3,4 później 2,5 więc lekarz włączył mi już leki. Miałam do zrobienia dodatkowo ft3 ft4 atg i atpo

Zastanawiam się czy nie powinnam zrobić usg aby sprawdzić czy wszystko jest ok jeszcze miesiąc czekać chyba nie wytrzymam...
-
Kasia, a żebyś wiedziała!
Wiele razy chciałam im rzucić wypowiedzenie ale brakowało mi odwagi... Teraz i tak mam za dużo pracy... w drugiej firmie będę pracowała 3-5 dni w tygodniu
Do tej pory pracując w dwóch firmach pracowałam 6 dni w tygodniu, czasem po 12-13 godzin... Także bardzo chętnie będę miała więcej wolnego czasu... Finansowo też mogę sobie na to pozwolić bo mąż świetnie zarabia a mi się przyda spokój i odpoczynek...
Kasia02, justikf lubią tę wiadomość
-
Pianistka wrote:Kasia, a żebyś wiedziała!
Wiele razy chciałam im rzucić wypowiedzenie ale brakowało mi odwagi... Teraz i tak mam za dużo pracy... w drugiej firmie będę pracowała 3-5 dni w tygodniu
Do tej pory pracując w dwóch firmach pracowałam 6 dni w tygodniu, czasem po 12-13 godzin... Także bardzo chętnie będę miała więcej wolnego czasu... Finansowo też mogę sobie na to pozwolić bo mąż świetnie zarabia a mi się przyda spokój i odpoczynek...
to do dzieła:)!!! jeszcze jak możesz sobie na to pozwolic, to cudownie!
widzisz jak wszystko się układa, troche nerwów, ale po coś.

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Może ciśnienie coś nie sprzyja bo pogoda też dzisiaj taka średnia ...