Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ból głowy jest najgorszy :P

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Anabel Ekspertka

Wysłany: 9 lipca 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Ból głowy jest najgorszy :P

No taka mnie dzisiaj muli jak nigdy :/ Może ciśnienie coś nie sprzyja bo pogoda też dzisiaj taka średnia ...

Don't Give Up.. <3

eikt9jcgc6uk0mji.png
  • Mambella Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pati87 wrote:
    Wogóle musze jakoś do rossmanna pojechać bo mi mój antyperspirant i dezodorant zaczął smierdziec.
    Dobrze ze perfum mam 4 rodzaje bo akurat jedne mają zapach ok.
    wy też tak macie?

Ja tam mam z antypers. Mam i rexone i nivea. Wczesniej bylo wszystko ok a teraz sie psikam a po chwili pacha mi smierdzi.

• ilka85 Przyjaciółka

Wysłany: 9 lipca 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia02 wrote:
    hehehehehe, ale to chyba nie będzie tak przez całą ciążę :P??

ilka85 może pomyśl faktycznie o Warszawie, ew. może Piaseczno? w sumie to nie daleko..

Iriss zjadłam prawie 1/3 wiaderka kiszonej kapusty...a do tego był zaraz obiad..boje się, że jak się gwałtowniej ruszę to... leże teraz na łóżku, a brzuch mam wielki jak nie wiem co.. aaa

To była jednorazowa akcja w życiu nie zamierzałam tu rodzić, poród w św. Zofii od zawsze, jeszcze zanim plany jakiekolwiek mieliśmy, jak byłam na izbie przyjęć to atmosfera miła lekarz super, no i tam mój lekarz prywatny też pracuje, nigdy więcej lekarza na NFZ pierwsza próba i ostatnia :)

f2w3nafadrqkf4rw.png
  • ilka85 Przyjaciółka

Wysłany: 9 lipca 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z antyperspirantem też dziwnie bo mam w rolce vichy od lat, nigdy nie czułam a od 2 tygodni zaraz po posmarowania pach dziwnie i intensywnie mi pachnie :/

f2w3nafadrqkf4rw.png
  • Kasia02 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilka85 wrote:
    To była jednorazowa akcja w życiu nie zamierzałam tu rodzić, poród w św. Zofii od zawsze, jeszcze zanim plany jakiekolwiek mieliśmy, jak byłam na izbie przyjęć to atmosfera miła lekarz super, no i tam mój lekarz prywatny też pracuje, nigdy więcej lekarza na NFZ pierwsza próba i ostatnia :)

o i super! jak mi przemykały myśli o porodzie, to też myślałam o Św.Zofii :P, tylko nie wiem, bo ja mam problem z krzepliwościa i musze się dowiedziec czy mogę w każdym szpitalu rodzic, czy są jakieś specjalistyczne szpitale. Kto wie, może się nawet tam spotkamy, bo mamy chyba ten sam termin :) :) :) !

ilka85, justikf lubią tę wiadomość

relgj44jj7raepwj.png
    w5wq8ribfp4w977l.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W głowie mi się kręci a sama zostałam z dziećmi ratunku

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• Kasia02 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooł kada24, a długo będziesz sama? współczuje.. chyba coś z pogodą się znów dzieje, mi też jakoś dziwnie..

relgj44jj7raepwj.png
    w5wq8ribfp4w977l.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada24 wrote:
    W głowie mi się kręci a sama zostałam z dziećmi ratunku
    Też mi się dzisiaj kręciło, unikaj gwałtownych ruchów.

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • ilka85 Przyjaciółka

Wysłany: 9 lipca 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia02 to naprawdę super szpital, nawet jak nie ma się tam swojego lekarza, a wizyta na izbie przyjęć we wtorek tylko mnie w tym utwierdziła :) mam nadzieję, że uda Ci się tam rodzić, chociaż i inne szpitale w Wawie też mają coraz lepszą opinię :)

f2w3nafadrqkf4rw.png
  • Kasia02 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilka85 wrote:
    Kasia02 to naprawdę super szpital, nawet jak nie ma się tam swojego lekarza, a wizyta na izbie przyjęć we wtorek tylko mnie w tym utwierdziła :) mam nadzieję, że uda Ci się tam rodzić, chociaż i inne szpitale w Wawie też mają coraz lepszą opinię :)

ilka masz racje, ale jednak Zofia ma najlepsze opinie(i najwięcej opinii)jest jeszcze sporo czasu, ale chciałabym tam rodzic :).Później będę musiała zrobi wywiad ;):P. Oczywiście nie dopuszczam do siebie innej myśli, niż taka, że będzie dobrze i to u nas wszystkich!

justikf lubi tę wiadomość

relgj44jj7raepwj.png
    w5wq8ribfp4w977l.png
  • ilka85 Przyjaciółka

Wysłany: 9 lipca 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja znam kilka osób, które tam rodziły ostatnia w czerwcu i opinia nadal świetna, my dodatkowo z mężem chcemy pokój dla siebiemżeby mógł ze mną zostać na noc:)

f2w3nafadrqkf4rw.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati, mi zaczęły śmierdzieć perfumy których używałam baaardzo długo... No to pomyślałam ah, kupię nowe! Zawsze podobały mi się Lancome La Vie Est Belle.. no i w perfumerii chciałam je jeszcze raz powąchać i mi się prawie cofnęło!
    I co kupiłam? DKNY be delicious, coś co nigdy mi się wcześniej nie podobało a teraz jestem zakochana :d

Co do pracy, długo rozmawiałam z mężem... to nie pierwszy raz kiedy mam dość tej firmy, szefostwa... atmosfera jest naprawdę niezdrowa... Nie lubię tych ludzi, firmy... Jutro biorę wolne a w przyszłym tygodniu zaniosę wypowiedzenie...

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Kasia02 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz są super udogodnienia:), fajnie, że teraz mężowie mogą byc właściwie cały czas, to bardzo pomaga i podnosi na duchu, a już pomijając wszystko jest ktoś bliski, kto czuwa..choc pewnie emocje są tak wielkie, że w 100% się nie da wszystkiego ogarnąc, ale zawsze coś :)

relgj44jj7raepwj.png
    w5wq8ribfp4w977l.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kada wiem co czujesz :/ Ostatnio mi się tak przez dobę kręciło! Nie wstawaj gwałtownie i uważaj żebyś nie zasłabła... :(

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Kasia02 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka wrote:
    Pati, mi zaczęły śmierdzieć perfumy których używałam baaardzo długo... No to pomyślałam ah, kupię nowe! Zawsze podobały mi się Lancome La Vie Est Belle.. no i w perfumerii chciałam je jeszcze raz powąchać i mi się prawie cofnęło!
    I co kupiłam? DKNY be delicious, coś co nigdy mi się wcześniej nie podobało a teraz jestem zakochana :d

Co do pracy, długo rozmawiałam z mężem... to nie pierwszy raz kiedy mam dość tej firmy, szefostwa... atmosfera jest naprawdę niezdrowa... Nie lubię tych ludzi, firmy... Jutro biorę wolne a w przyszłym tygodniu zaniosę wypowiedzenie...

Pianistka no i bardzo dobrze, bez przesady wszystko rozumiem, ale nie takie akcje. Tobie teraz potrzebny jest spokój, a nie dodatkowe atrakcje. Pozatym pewnie już dawno chciałas to zrobi, tylko nie było odpowiedniego bodźca..

relgj44jj7raepwj.png
    w5wq8ribfp4w977l.png
  • ilka85 Przyjaciółka

Wysłany: 9 lipca 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kada dzisiaj ciśnienie masakryczne :/ Uważaj na siebie!

Oj tak mąż u boku i będę czuła się bezpiecznie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 19:05

Kasia02 lubi tę wiadomość

f2w3nafadrqkf4rw.png
  • madzia2526 Ekspertka

Wysłany: 9 lipca 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widziałam temat tsh, mi wyszło też podobno nieciekawie najpierw 3,4 później 2,5 więc lekarz włączył mi już leki. Miałam do zrobienia dodatkowo ft3 ft4 atg i atpo :P

Zastanawiam się czy nie powinnam zrobić usg aby sprawdzić czy wszystko jest ok jeszcze miesiąc czekać chyba nie wytrzymam...

7a4ap07wpy0eq58n.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia, a żebyś wiedziała! :D Wiele razy chciałam im rzucić wypowiedzenie ale brakowało mi odwagi... Teraz i tak mam za dużo pracy... w drugiej firmie będę pracowała 3-5 dni w tygodniu :) Do tej pory pracując w dwóch firmach pracowałam 6 dni w tygodniu, czasem po 12-13 godzin... Także bardzo chętnie będę miała więcej wolnego czasu... Finansowo też mogę sobie na to pozwolić bo mąż świetnie zarabia a mi się przyda spokój i odpoczynek...

Kasia02, justikf lubią tę wiadomość

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Kasia02 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka wrote:
    Kasia, a żebyś wiedziała! :D Wiele razy chciałam im rzucić wypowiedzenie ale brakowało mi odwagi... Teraz i tak mam za dużo pracy... w drugiej firmie będę pracowała 3-5 dni w tygodniu :) Do tej pory pracując w dwóch firmach pracowałam 6 dni w tygodniu, czasem po 12-13 godzin... Także bardzo chętnie będę miała więcej wolnego czasu... Finansowo też mogę sobie na to pozwolić bo mąż świetnie zarabia a mi się przyda spokój i odpoczynek...

to do dzieła:)!!! jeszcze jak możesz sobie na to pozwolic, to cudownie!:)
    widzisz jak wszystko się układa, troche nerwów, ale po coś.

relgj44jj7raepwj.png
    w5wq8ribfp4w977l.png
‹‹ 387 388 389 390 391 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ