Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTrzymaj sie! Trzymam kciuki zeby to nic złego!justikf wrote:Krew

Jade do szpitala
Dziewczyny bylam wlasnie w wc i po siku mialam krew na papierze... nie taka bardzo zywo czerwona bardziej taka bordowa czy zabrazowiona... Zobacze jak sie sytuacja teraz rozwinie i czy to cos sie zaczyna czy moze to po usg -
Jestem w domu
Ola je i ogląda bajkę, chyba zaraz coś sklecę w takim razie 
Justikf trzymam kciuki, żeby to okazało się niegroźne!
Roxa podziwiam Cię bardzo i czekam na wieści o pozytywnym teście
Pianistka Ola wie, powiedziałam jej nad morzem
wie, że jest dzidziuś w brzuszku i czasem pyta: co robi dzidziuś? A dzidziuś też je frytki?
pewnie zupełnie tego nie ogarnia, no ale wie
Pianistka lubi tę wiadomość
-
Roxa trzymam kciuki, żeby jak najszybciej znów się udało :*
Justikf pisz od razu jak się czegoś dowiesz.
Dziewczyny cały czas coś się dzieje nie dobrego
Byłam u lekarza z tym pęcherzem ale nic mi nie pomógł, powiedział że jak najszybciej muszę iść do gin. Powiedział, że nie można brać antybiotyku w 1 trym. Kazał duźo pić. I ogólnie powiedział, że infekcja nie jest duża, gdyż poza bakteriami wszystko jest w normie. -
Dziewczyny a co myślicie o przyprawach stosowanych do rożnych mięs, kurczaka , takie mieszanki ziołowe. Zaczynam sie gubić, piszą ze wiele ziół nie można ale takie zmielone dodawane do potraw tez??
Juz nie moge z tym wszystkim zaczynam sie bać cokolwiek jesc.
.
Taru
https://www.maluchy.pl/ci-71245.png -
Justikf, daj koniecznie znać. trzymam kciuki
Roxa, Wspieram Cię mocno, wierze, że szybko uda Wam się i szczęście do Was powróci!
A.W mi na pęcherz pomagała woda z cytryną. Brałam butelkę 1,5l i wciskałam do nie pół cytryny i wypijałam przez cały dzień. Do tego tak jak dziewczyny pisały żurawina i może uda się zaleczyć.
Doti a Ty jak sie czujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 19:50
-
No to wizyta:
Zacznę od średnich wiadomości, to moje TSH 0,125 jest za małe tak jak myślałam. Gin aż okulary ubrała, bo nie umiała uwierzyć, że takie niskie
muszę iść do endokrynologa, mam do niej jutro dzwonić, ona mnie umówi, bo terminy są dalekie. Endokrynolog ma mi zrobić usg tarczycy i ocenić czy leki czy tylko obserwować. Jeszcze muszę FT3 i FT4 zrobić.
Dzidzia jest już taka kochana
najpierw miałam usg przez brzuch, ale okazało się, że znów mam torbiel na jajniku i gin chciała pooglądać dokładnie, więc zrobiła dopochwowo. Torbiel jest niegroźna i związana podobno z ciążą. Dzidzia ma 47,8 mm
jest starsza o tydzień niż z om, termin porodu z usg w karcie ciąży mam wpisany na 28.01
i najlepsze: gin mówi: ale się nam dzidzia rozkraczyła...Pani ma już córkę tak? Haha i było widać coś między nogami, naprawdę nawet ja to widziałam
choć ona sama mówi, że to wcześnie i różnie może być, ale skoro mi o tym powiedziała, to chyba przewaga na chłopaka
okaże się 
Pytałam o przezierność i kość nosową, powiedziała, że ona widzi, że wszystko jest ok, na ile jej sprzęt pozwala, ale nie ma programu do obliczania. Zgodziła się ze mną, że nie muszę robić żadnych specjalistycznych prenatalnych, ona nie widzi podstaw, chyba, że chcę
za to poleciła zrobić dokładniejsze połówkowe i taki mam zamiar
kada24, tysiaa93, Monkey, Bianka*, Taru, miszkaaa, Pianistka, ilka85, pati87 lubią tę wiadomość
-
Nie no, nie popadajmy w paranojęTaru wrote:Dziewczyny a co myślicie o przyprawach stosowanych do rożnych mięs, kurczaka , takie mieszanki ziołowe. Zaczynam sie gubić, piszą ze wiele ziół nie można ale takie zmielone dodawane do potraw tez??
Juz nie moge z tym wszystkim zaczynam sie bać cokolwiek jesc.
.
justikf będzie dobrze, powodzenia

ek + 09.05.2014 (9tc)

-
Taru wiem ze chciałabyś bezpiecznie jeść żeby bobasowi nic nie było. Ale też nie ma co przesadzać. Kilka przypraw do mięsa nie zaszkodzi. Spokojnie kochana :-*
Miszkaa dzięki że pytasz. Już lepiej bo gorączka spadła dzięki paracetamolowi. Ale leżę cały czas w łóżku i odpoczywam żeby bobasowi tylko nic nie było. No i na gardło septolete biorę bo mogę. Także najważniejsze żebym gorączki nie miała bo to źle działa podobno no i co chwile zasypiam...Ale już lepiej jest
-
Justikf - trzymaj się. Jak jest teraz? Mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
Mnie dziś w lewym boku pobolewa. Wyniki glukozy i moczu w normie.
Zaczęłam dzisiaj 9 tydzień.
Mam pytanie: jecie słodycze? Mi pierwszy ginekolog powiedział, że słodycze są toksyczne (?) dla płodu. I długo starałam się nic słodkiego nie jeść, ale od kilku dni pozwalam sobie na jakąś niewielką ilość.
Znów mnie mdli
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH