Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jeśli chodzi o żurawine to położna w szkole rodzenia polecala nam zuravital. To naturalny sok z żurawiny. Piłam przez całą ciążę wcześniejszą i ani razu nic mi się nie przyplatalo. Jeśli chodzi o suszona dostępną w sklepach to w Polsce nie ma raczej dostępnej takiej naturalnie suszonej. Ta która jest u nas na półkach to cukier i chemia sama. Taka naturalna to zza granicy wschodniej moi znajomi przywozili.
-
Mandrgora wiem, że u nas ta żurawina nie taka idealna. Jutro pogadam z gin o tym soku
i okazało się, że nie nerka mnie boli tylko plecy i pośladek co jak wyczytałam jest normalne w 9 tygodniu ze względu na rozciąganie macicy
-
Pianistka wrote:A.W. mnie strasznie dół pleców boli od 2 tygodni...

i głowa co wieczór...
Justikf, co u Was?
Zauważyłam, że głowa boli mnie jak już jestem zmęczona i organizm domaga się snu, czyli codziennie ok 21 zaczyna mnie boleć. Wtedy kładę się do łóżeczka i do rana przechodzi
-
Mnie dzisiaj rano bolało ale przeszło jak zaczęłam sprzątać hege ja mam takie bóle głowy ze mogą. Mnie w nocy obudzić i płacze i z łóżka nie umie wstać ostatnio tak miałam przed ciążą ze na czworaka do kuchni po tabletki szłam i przeszło dopiero po 4 tabletkach
-
kada24 wrote:Mnie dzisiaj rano bolało ale przeszło jak zaczęłam sprzątać hege ja mam takie bóle głowy ze mogą. Mnie w nocy obudzić i płacze i z łóżka nie umie wstać ostatnio tak miałam przed ciążą ze na czworaka do kuchni po tabletki szłam i przeszło dopiero po 4 tabletkach
Ja przed ciążą (szczególnie jak brałam tabletki anty) miałam takie migreny, że tylko leki na bazie kodeiny mi pomagały. Miałam tabletki w każdym pokoju, w każdej torebce, w pracy, u rodziców, żeby w razie bólu nie trzeba było ich szukać. To była masakra.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Ogromny fasol, świetnie że wszystko ok