Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A mnie przez całe życie bolały zatoki i to dość często, ciągle mam z nimi problemy, ale odkąd zaczęłam chodzić w ciąży czyli od stycznia 2013 z małymi przerwami to ani razu nie bolała mnie głowa z tego powodu
zastanawiam się czy to hormony czy brak szkodliwego wpływu papierosów
-
Dziewczyny ja nie w najlepszym humorze dziś, przez ta moja ginekolog pokłóciłam sie ze swoim, przypuszczam, ze każdy facet myśli ze my, kobiety w ciazy przesadzamy. A ja sie po prostu czuje odpowiedzialna za dziecko które poczelismy.. Dziś przyszła do nas znajoma, ja ja dopiero poznałam. Jak zaczęła opowiadać ze w żadnej z ciąż sie nie oszczędzała, podczas pierwszy prowadziła bogate zycie towarzyskie (mowie tu o alkoholu, sama przyznała), dźwigała, No wszystko co tylko można robić, juz nie wspominając ze codziennie litr coli musiał byc. W sumie poczułam sie głupio, bo my tu chuchamy, dmuchany, stresujemy sie, płaczemy zeby było wszystko dobrze, a sa kobiety które sie z tego śmieją...Taru
https://www.maluchy.pl/ci-71245.png -
Taru głowa do góry
uważam, że lepiej chuchać i dmuchać niż potem czegoś żałować i nie móc sobie darować.
A mężczyźni może nie rozumieją do końca... bo nie czują. Jak ja poczuję jakieś ukłucie, ból to zaraz się denerwuje. A oni tego nie czują. Denerwują się takimi widocznymi objawami, co nie znaczy, że mniej im zależy oczywiście.
Wyśpij się i jutro będzie lepiej :* -
Kasia02 wrote:a ja dziś mam kolejny termin miesiączki, i nic
?! hihi cudownie!
teraz wieczorem trochę zaczął mnie pobolewać brzuch, ale nie przejmuje się tym, bo pewnie miejsce się robi:)
U mnie za 2 dni
-
Hello Zosia piękny Fasol w takim razie chyba :p
U mnie też wszystko super Fasola rośnie jak na drożdżach
A ten widok...nosek było widać, rączką machała coś niesamowitego
i mamy zielone światło więc Fasola jedzie na swoje pierwsze wakacje w niedzielę 
Justiw wierzę, że będzie dobrze !!!
Lelewela na moje pytanie co na infekcję jakby było to powiedział niestety, żeby dzwonić do niego i będziemy działać wtedy, więc nic mi nie polecił
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 21:36
zosiaaa, Kasia02 lubią tę wiadomość
-
Taru, mnie też wkurza coś takiego... Nasz kolega począł dziecko żeby nie powiedzieć wpadł z laską, którą zna 2 miesiące... dziewczyna lat 18, w głowie pusto, typowa blondi... Z resztą to jego 3 dziecko z kolejnym pustakiem..
I jak ona się dowiedziała o mojej ciąży to mnie wyśmiała że chcę wziąć zwolnienie z pracy a ona na dyskoteki chodzi i zamierza aż do porodu... szlag mnie jasny trafia... Potem zaczęła że może pojedziemy na kjerag (4 h wspinaczki w jedną stronę - nie spacerku po górach, wspinaczki). Ja powiedziałam od razu że odpadam a ona w śmiech że ciąża to nie choroba. No normalnie jakby mi ktoś w pysk dał! I nawrzeszczałam na nią, że nie każda kobieta zachodzi w ciążę po jednorazowym wystawieniu dupy komukolwiek i niektóre kobiety chcą świadomie i odpowiedzialnie do tego podchodzić... no ale co zrobisz ^^ -
ilka85 wrote:Hello Zosia piękny Fasol w takim razie chyba :p
U mnie też wszystko super Fasola rośnie jak na drożdżach
A ten widok...nosek było widać, rączką machała coś niesamowitego
i mamy zielone światło więc Fasola jedzie na swoje pierwsze wakacje w niedzielę 
Justiw wierzę, że będzie dobrze !!!
Lelewela na moje pytanie co na infekcję jakby było to powiedział niestety, żeby dzwonić do niego i będziemy działać wtedy, więc nic mi nie polecił
Cudowne wieści

!!!

-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH