Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Wole siedzieć w domu w te upały przynajmniej wiem ze żaden udar dziecku nie grozi mnie boli głowa od słońca aż wymiotywalam i do teraz siedzę nie idę na dwór a co do ciast moja mama jest wielkim magikiem w tym robi tak zajebiste ciasta torty ze te z cukierni mają na noc wszystko robi po swojsku jajka swojskie krem na maśle na oselce no niebo w gębie s na roczek będzie nam robić tort to wam zdjęcia podeślę
-
Iriss xD dobre :d
Co do rudzielców... moja mama mi opowiadała jak kiedyś na mieście spotkała koleżankę z liceum, no i gadają... ta koleżanka mówi (o mnie i siostrze)... ale masz śliczne córeczki! Jedna czarna, druga blond, piękne! A moja mama na to "no grunt, że nie rude!"... patrzy, a zza jej koleżanki wychylają się dwie rude główki jak marchewki
lelewela lubi tę wiadomość
-
Cześć, jestem tu po raz pierwszy... mój termin porodu przewidywany na 21 luty.Jak każda z Was mam pełno obaw czy z moim maleństwem wszystko dobrze.mam nadzieje że jak będe tu wchodzic to moje samopoczucie będzie lepsze.Pozdrawiam wszystkie lutówki
milka1, lelewela lubią tę wiadomość
Asiula -
Asicka witaj
wg belly mój termin też 21 a wg gin 24 
Dziewczyny przymierzyła 2 sukienki w których myślałam że na panieński pójdę... Ale mi brzuch urusł ! Był taki płaściutki jeszcze chyba że 2 dni temu a teraz balon ! Szkoda że nie poczekał kilku dni, bym nowej sukienki nie musiała kupować
-
Iriss xD ale się uśmiałam!

Ja podobno jak się urodziłam miałam meszek na plecach, twarzy, brzuchu, i rodzice się trochę przestraszyli ale lekarz uspokoił że zniknie
No i fakt, mam grube kruczoczarne włosy 
Asicka witamy, u Nas wesoło jak widać
lelewela lubi tę wiadomość
-
Kasia02 wrote:A.W. , bo Ty dziś idziesz? kurde siły i wytrwałości, żeby tam wysiedzieć Ci życzę. Ja jak pomyśle, że miałabym iść na jakąs impreze..to.. NIE NIE NIE :p
no i dobrze, że urósł
, jakby był mały to byś narzekała, że nie widać
hihihihih
Na szczęście jutro idę, może lepszy humor będę miała
ale idę tylko na pierwszą część wieczoru w mieszkaniu a do klubu nie idę... Nie jestem w stanie
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

13.08.2014