Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Podobnie jął u nas hihi córka 5 lat ma syn w sierpniu rok i stała się mała wpadka o 21 luty termin porodu hihiAsicka 81 wrote:Coś Wam napiszę muszę się pochwalić ...z mężem o pierwsze dzieciątko staraliśmy się prawie sześc lat na szczęście trafiłam w końcu na dobrego lekarza i urodziła się Julka, ale chcieliśmy więcej i lekarz doradził żeby w takim razie nie czekać tylko zaraz działać żeby znów się coś nie poblokowało i po 22 m-cach urodził sie Wikuś to było 5 lat temu. Ioczywiscie zapomniałam dodac że jestem 12 lat po ślubie i nigdy żadnego zabezpieczenia nie trzeba było aż tu nagle taka niespodzianka - olśnienie w 3 tyg po prostu wiedziałam że to ciąża. Jestem szczęśliwa zawsze chciałam mieć dużą rodzinę
milka1 lubi tę wiadomość
-
Tysia, na pewno będzie wszystko ok

A u mnie dzisiaj tyle energii, posprzątałam w domu, upiekłam ciasto.. ale jak usiadłam i popatrzyłam na datę to mi się smutno zrobiło
Dzisiaj mija 3 lata od straty pierwszej ciąży...
Swoją drogą pamiętam jak 3 lata temu zaczęłam plamić i znalazłam pierwszego lepszego lekarza, który by mnie przyjął od ręki... nie był zły tylko że miał "asystentkę" która sterczała obok niego cały czas! Nawet przy badaniu... to bylo dziwne ^^
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny
Ale tu się działo wczoraj, olaboga
Mam nadzieję, że był to jednorazowy wybryk i konkretna dawka hormonów... 
Ja ostatnio jakaś taka zdołowana chodzę. Męża praktycznie nie ma, dzwonie i mówię, że wizytę mam przełożoną na środę, więc może uda mu się załatwić wolne... Niestety, od środy do piątku będzie gdzieś na Mazurach na spotkaniu kierowników. Towarzystwo mieszane, bez osób towarzyszących, plus alkohol... Jestem taka zła i bezradna. Wydaje mi się, że od kilku tygodni stałam się taka nijaka, nic mi się nie chce, leże i narzekam... A libido spadło chyba już do ujemnego poziomu. Ah, ryczeć mi się chce, w ogóle nie mogę na męża liczyć ostatnio, a nie tak miało być...
Lecę z pieskiem na spacer... Jutro będzie lepiej, no nie?
-
Ja obstawiam ze w urodziny szwagra się urodzi tak jak Mateusz urodził się w urodziny teściowej mojej hehwh czyli 17 luty hehe w sumie usg pokazało na 18 luty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 18:58
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

13.08.2014