Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny dziekuje bardzo za wsparcie. Pierwszy szok minął, jutro spotaknie z rzeczywistoscią, uswiadomienie ze to nie koszmar, powiedzenie najblizszym:-( tak moja fasolka byla kilka dni mlodsza, serduszko 113, ale lekarz ocenil ze jest ok a teraz wiem ze raczej nie bylo ok od poczatku pewnie szlo nie tak jak powinno. Ehhh teraz najgorsze przede mna. Dostalam tabnletki na wywolanie mam madzieje ze obedzie sie bez zabiegu bo juz jeden mialam. Pamietajcie, wszyscy mowia kazda ciaza jest inna! Mnie to spotkalo ZNOWU co jest strszne, ale mam nadzieje ze jestem ostatnia ktora od was odchodzi i wszystkie bedziecie zamiueszczac cudne zdj dzieciątek. Mam tez nadzieje ze mimo wypadniecia z lutowek, trafe na majowki, czerwcówki, .... .
-
Mamabella jesteś wielka! Bądź dzielna i pamiętaj, że po każdej burzy wychodzi słońce. A na tym forum masz tyle życzliwych serc, że uda Ci się i już niedługo będziesz tuliła swojego Bąbla :* Obiecujemy
milka1 lubi tę wiadomość
-
Pianistka wrote:Mambella, każda ciąża jest inna, to prawda!
Ja nie utrzymałam 4... A ta jakimś dziwnym trafem się utrzymuje i rozwija!
będzie dobrze, wiem to!
Max, u mnie w 6t+1d było 118
a na kolejnej wizycie w 7t+3d już 166
ostatnio 172...
dzięki, podniosłaś mnie na duchu
Zbieram się, jutro mam gości, chociaż najchętniej bym przeleżała cały dzień.
Mdli mnie wciąż
I niby planuję iść do pracy w poniedziałek, ale nie wiem czy wysiedzę
-
A ja jestem zadziwiona
Byli u nas goście, ważni dla Nas więc zostali poinformowani o ciąży... I co? Znajoma powiedziała, że tak myślała! Ja się pytam czemu a ona mówi, że widziała, że się na twarzy zmieniłam, chodzę zmęczona, i tak właśnie myślała....
-
Ech nadrobiłam was, bo trochę dziś mnie nie było, usmiałam się z rudzelca i z czarnego męża

aż tu nagle taka wiadomość
Mambella, brak słów
to straszne, ale jestes bardzo dzielna i nie tracisz nadziei a to najważniejsze. Już niedługo zawitasz z radosną nowiną. Trzymaj się ciepło.
A wiecie co ja jadłam na kolację? czerwony barszcz
ale wolałam go zjeść, bo jutro pewnie bym go nie tknęła.
Aaaa Pianistka....ja tez widzę domek a nie ciasto
nieżły numer z tym, ciekawe o co chodzi.
I witam nową lutówkę
milka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMambella bedzie dobrze! Jestes dzielna i dasz rade i z calego serca ci zycze zebys szybko zaszla w ciaze tym razem ze szczesliwym zakonczeniem! Moze sie spotkamy w tych majowkach lub czerwcowkach jak u mnie wszystko dobrze pojdzie i na jednym zabiegu sie skonczy...
-
nick nieaktualnyDzień dobry !
Dobrego i nudnego dnia Lutówki. Czas leci
Niektóre już wielkimi krokami zbliżają się do II trymestru.
Mi jeszcze troszkę zostało, ale i tak się cieszę z każdego minionego dnia. Zakładam, że z bąblem wszystko dobrze. Inaczej nie wolno nam myśleć.
Czekam na wtorkowe podglądanie.
milka1 lubi tę wiadomość
-
Czesc Laseczki,dawno sie nie odzywalam (tesciowa po chemii-jest co robic),ale podczytuje Was i kazdej kibicuje :-* a dzis sie pochwale bo wczoraj mialam usg prenatalne i wszystko jest ok-przeciernosc karkowa 1,5, dzidzius 5,6 cm,nosek jest,paluszki policzylismy,serduszko 159 razy/min,przeplyw ok. Smial sie gon ze zagladamy jak przez dziurke od klucza bo chuda jestem i slabo widac,ale wyszlismy z pieknymi zdjeciaami 4D naszej CORECZKI!!(gin pow ze on nie ma watpliwosci,plec widac bylo wyraznie a to 11t2dz)
Pianistka, miszkaaa, zosiaaa, Sylka, tysiaa93, justikf, lelewela, Kasia02, milka1 lubią tę wiadomość
-
AAAA! Tulipanna! Moje gratulacje
Super że z dzidzią wszystko ok
to najważniejsze! I gratuluję, że poznaliście płeć! 
Bianka, też słyszałam że z dziewczynką kobieta się zmienia na twarzy... w pracy kilka razy pytali czy chora nie jestem bo "dziwnie na buzi wyglądam" ale myślałam że to ze zmęczenia... Ale ta kobieta wczoraj mnie zadziwiła... wcale się nie zdziwiła gdy jej powiedzieliśmy! Może naprawdę będzie córka....
Bianka, zasiałaś ziarnko niepewności bo jeszcze wczoraj obstawiałam na 100% chłopaka!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 07:46
tulipanna lubi tę wiadomość
-
Good morning Dziewczyny

Ja dzisiaj niestety też do pracy, co prawda do 13, ale tak mi się nie chce... Muszę się zebrać w końcu
Wiecie co? Dziś w nocy, pewnie przez sen zakasłałam i tak mnie zakuł brzuch, że się obudziłam... To pewnie normalne, ale wystraszyłam się dość mocno, bo żeby się obudzić...?
Tulipanna ale Ciebie to tutaj dawno nie było
Fajnie, że znasz już płeć
Ja mam wizytę w środę, będzie to 13 tydzień, więc może i u mnie dzidzia się odsłoni?
Życzę Wam spokojnego weekendu
-
Witam się w rozpoczętym 10 tygodniu

Mambella strasznie wspolczuję
My wczoraj się gościliśmy, w domu po północy byliśmy. Zawarłam pakt z Bąbelkiem, żeby dał mamie trochę luzu wieczorem i nawet się ulitował
Dziś ciąg dalszy goszczenia, znów późno wrocimy pewnie. Jutro za to goście u nas, ale szczęśliwie moi rodzice gotują 
Miłego dnia wszystkim
A.W. wrote:Asicka witaj
wg belly mój termin też 21 a wg gin 24 
Dziewczyny przymierzyła 2 sukienki w których myślałam że na panieński pójdę... Ale mi brzuch urusł ! Był taki płaściutki jeszcze chyba że 2 dni temu a teraz balon ! Szkoda że nie poczekał kilku dni, bym nowej sukienki nie musiała kupować
My mieliśmy ślub tydzień temu, zaczęłam przymierzać sukienki i 90% nie dopięła mi się w biuście, a jak już to placki powstały
Mój Narzeczony za to w niebo wzięty, że biust taki duży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 07:53
-
Ja idę do położnej ok 17-20 sierpnia więc wtedy się dowiemy, to będzie na przełomie 16 i 17 tc także musimy już się dowiedzieć
Chyba, że dostanę godzinę u ginekologa wcześniej to może on mi powie 
Jedziemy dzisiaj z mężem na zakupy... mam ochotę kupić coś dla maluszka...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 07:57
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH