Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się z pracy, dziś do 13

Tulipanna wielkie gratulacje
ciekawe, że lekarz był taki pewny i to dziewczynki, musiał mieć bardzo dobry sprzęt
okaże się, czy miał rację 
Pianistka nie chcę Cię martwić, ale w ciąży często ósemki rosną ( nie wiem jak dziewiątki
). Ja tak miałam w poprzedniej ciąży i to w pierwszym trymestrze, bolało mocno przez kilka dni... Ale może akurat u Ciebie się nie ruszy 
Max oby wizyta u dentysty pomogła
Miłej soboty
-
Hej laski
rozwiewajac wasze wątpliwości można leczyć zęby w ciąży
jestem stomatologiem
nie bójcie się znieczulen, więcej szkody wyrządzi dziecku ból i wasz stres na wizycie niż odrobina środka podanego miejscowo. Jedynie usuwanie zębów należy odłożyć na drugi trymestr. No i najlepiej wszystko poleczyc przed ciążą 
Tysia powodzenie
nie zygaj na dentystke 
My mamy dzisiaj święto
mój Staś kończy 6 miesięcy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 11:05
justikf, milka1 lubią tę wiadomość
-
hejka
Mnie kręgosłup tak boli od rana, ze już nie wiem jak usiąść, zeby nie bolało. Tak w połowie pleców mnie boli.
Cieszę się czytając dobre wiadomości od rana. Do mojego usg genet, jeszcze 5 dni, bedzie to 11t5 (a wg. lekarza nawet 13 tydz.), nie moge sie doczekać, a w weekendy czas jeszcze wolniej mi płynie. Ale przynajmniej mozemy razem trochę czasu spędzić z moim
chociaz ostatnio jestem niedobra i się kłócę i czepiam dosłownie o wszystko
ale musi to znieść.
Mandragora wszystkiego najlepszego dla Stasia
Pianistka dziewiątki? nigdy o czymś takim nie słyszałam
ty to się masz. Mi na samamy poczatku ciąży odezwały się ósemki ale tylko na ok. 3 dni, pobolało, spuchło i szybko przeszło. A jako ciekawostkę wam powiem ze mojemu facetowi nie wyrosły nigdy dwójki
ma duze przerwy między zębami przez to
ciekawe czy to dziedziczne hehe
Tysia i Max powodzenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 11:10
-
Zosia,gin jakby od spodu zajrzal,powiedzial ze widac wyraznie dwie wargi sromowe i pokazal takie dwie kreseczkizosiaaa wrote:Witam się z pracy, dziś do 13

Tulipanna wielkie gratulacje
ciekawe, że lekarz był taki pewny i to dziewczynki, musiał mieć bardzo dobry sprzęt
okaże się, czy miał rację 
Pianistka nie chcę Cię martwić, ale w ciąży często ósemki rosną ( nie wiem jak dziewiątki
). Ja tak miałam w poprzedniej ciąży i to w pierwszym trymestrze, bolało mocno przez kilka dni... Ale może akurat u Ciebie się nie ruszy 
Max oby wizyta u dentysty pomogła
Miłej soboty
ktore jak dla mnie mogly by byc tez noskiem
pytalam czy to sie moze zmienic ,pow ze to akurat bylo widac baaardzo wyraznie:-) ja to w ogole zapytalam po prostu kiedy bedzie widac,a on ze plec to mamy tu i pokazal..pytam,a jaka to plec? A on ze widac ze dziewczynka. No zobaczymy:-)
-
o rany to dużomandragora wrote:Lelewel braki związków są dziedziczne wiec kontrolujcie dzieciaczka
Wczoraj była u mnie pacjentka nie miała zawiązków dwojek ale też 4 i 5 w sumie 8 zębów nie było.
ale jak nie ma zawiązków to i tak nic sie nie da zrobić, prawda? -
magdalenka_ka wrote:Max uważaj na siebie! Wiem co to bòl zęba

Dziewczyny jaki polecacie krem przeciw rozstępom? Googluje i szukam i sama nie wiem...
Ja kupiłam sobie Oillan do piersi, przeciw rozstępom i do ciała specjalnie dla kobiet w ciąży. Moja kumpela używała i ani jednego rozstępu nie ma -
Magdalenka u mnie to już trzecia ciąża pod rząd i póki co rozstępów brak. Używałam w dwóch poprzednich olejek clarinsa. Teraz też będę, ale na razie kupiłam eucerin.Doti87 wrote:Ja kupiłam sobie Oillan do piersi, przeciw rozstępom i do ciała specjalnie dla kobiet w ciąży. Moja kumpela używała i ani jednego rozstępu nie ma
-
tulipanna wrote:Zosia,gin jakby od spodu zajrzal,powiedzial ze widac wyraznie dwie wargi sromowe i pokazal takie dwie kreseczki
ktore jak dla mnie mogly by byc tez noskiem
pytalam czy to sie moze zmienic ,pow ze to akurat bylo widac baaardzo wyraznie:-) ja to w ogole zapytalam po prostu kiedy bedzie widac,a on ze plec to mamy tu i pokazal..pytam,a jaka to plec? A on ze widac ze dziewczynka. No zobaczymy:-)
Tulipanna u mnie było w sumie podobnie, bo też się dzidzia odwróciła pupą i rozkraczyła i widziałam dzyndzelek
i lekarka zasugerowała, że chłopak, ale uprzedziła, że mam się nie nastawiać
ja i tak patrzę z przymrużeniem oka na to. A u Ciebie może naprawdę lekarz zobaczył na dobrym sprzęcie i się sprawdzi, ale to podziwiam go za umiejętności i pewność
-
Ja właśnie wróciłam z zakupów
Jak ja nienawidzę zakupów z moim mężem! Wpada do sklepu, bierze co potrzebuje i wypada... oczywiście dla maluszka nic nie kupiłam, bo nie miałam jak
Chciałam kupić sobie jakąś tunikę, ale oczywiście "sama sobie przyjedziesz"... ehhh 
I dostałam list z kliniki ginekologicznej że ustalili mi termin wizyty u ginekologa na 29 lipca na 16:30
to będzie 12t+6d i tym samym ostatni dzień pierwszego trymestru!
-
nick nieaktualnyDziewczyny co do zmieniania sie na twarzy to kuzynka strasznie sie zmienila, wygladala bardzo niekorzystnie od poczatku ciazy, a wrecz z tygodnia na tydzien coraz gorzej a ze chciala opsesyjnie corke to kompletnie innej mysli do siebie nie dopuszczala właśnie ze wzgledu tez na to ze kazdy jej mowil ze gorzej wyglada a przeciez corka matce piekno odbiera... no ale koncem koncow urodzila syna...
-
mandragora wrote:Magdalenka u mnie to już trzecia ciąża pod rząd i póki co rozstępów brak. Używałam w dwóch poprzednich olejek clarinsa. Teraz też będę, ale na razie kupiłam eucerin.
Mandragora poczytałam opinie i ma bardzo dobre
tylko ta cena! Powiedz mi jak jest z wydajnością?
[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH