Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie to samo! Ciuchy też sama mu kupuję... nawet buty... .Bianka* wrote:Pianistka, dlatego jedyne zakupy, na które czasem jeżdżę z mężem to spożywka
A tak zawsze sama
Ja uwielbiam zakupy i mogłabym łazić cały dzień, mój m nienawidzi 
Ja mu nawet ubrania sama kupuję
Z reguły trafiam rozmiarem, a jak nie, to zawsze można oddać 
Dzisiaj pojechaliśmy do tej ikei po sok żurawinowy i oczywiście wpadł, wziął sok i tyle... pojechaliśmy do centrum kupić jedną rzecz dla mojego dziadka bo prosił... no i oczywiście nie było łażenia po sklepach...
Wiesz co, ja nawet spożywki z nim nie kupuję, bo on łazi i wrzuca mi do koszyka takie pierdoły, które mu się spodobają a potem tego nikt nie je... ostatnio kupił 3 rodzaje sera pleśniowego mimo że ja w ciąży ich nie jem, a sam nie podoła... No masakra jakaś... ^^ Nie wyobrażam sobie z nim zakupów dla dziecka... chyba ogarnę to sama... -
Magdalenka wydajny ale na prawdę nie wiem ile opakowań zużyłam może ze trzy przez całą ciążę. Na końcówce ciazy schodzi najwięcej. Fakt cena powala ale ja zawsze kupowałam w seforze w promocji. Plusem jest to ze szybko się wchłania i mimo to ze olejek to nie było śladów na ubraniu. Kiedyś posepilam i kupiłam ten z rossmana bo ma bardzo dobry skład, ale pozalowalam po trzy bluzki poszły do kosza.magdalenka_ka wrote:Mandragora poczytałam opinie i ma bardzo dobre
tylko ta cena! Powiedz mi jak jest z wydajnością?
-
Bianka, akurat mój ulubiony ser to blue castello
zaraz sprawdzę czy jest z pasteryzowanego
Dzięki
Co do wyborów to akurat mój mąż lubi rządzić i podejmować decyzje (albo przynajmniej niech myśli że je podejmuje)... Wybierając meble, musiał "zatwierdzić"... A wiesz co mi zrobił? Sprzedał samochód, pojechał do salonu, kupił nowy, przyjechał do domu i dopiero wtedy ja się dowiedziałam... Nawet nie zapytał jaki kolor bym chciała itp...
Wkurzyłam się wtedy... -
bio oil jest naprawdę dobry... ja go stosowałam na buzię na przebarwienia i pomógł bardzo!Bianka* wrote:Ja się smaruję Bio-oil, mi on pasuje

Mam nadzieję, że u mnie obejdzie się bez rozstępów, bo mama i babcia nie mają ani jednego, a to podobno dziedziczne
Ale u mnie genetyka mnie załatwi mimo olejków... -
Dzięki za wszystkie propozycje olejków. W rankingach anglojęzycznych clarins wszędzie wygrywa, Elancyl też jest bardzo dobry i ciut tańszy a Bio Oil ewentualnie będzie po ciążowo bo przez retinol niektórzy lekarze nie polecają go w okresie całej ciąży. Powiem Wam, że idzie zwariować co można a co nie
niedługo lecę do miasta to może znajdę coś w fajnej cenie 
Mandragora ten olejek clarinsa jest w pomarańczowym słoiczku?[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link] -
Bianka bio oil to chyba numer jeden w uk, dużo ciężarnych go używa i jest ok. Ja jednak po przeczytaniu opinii doszłam do wniosku, że najlepszy jest na istniejące rozstępy bo pięknie je wybiela. I czytając o tych rozstępach przeczytałam, że najwažniejsze są geny, potem picie baaardzo dużych ilości wody no i na końcu olejki i kremy. Ale bynajmniej jak wyjdą, to nie będę miała do siebie pretensji, bo jednak coś robiłam

Mandragora googlowałam ich produkty i faktycznie jest tylko jeden olejek a w tubce jest krem.
Bianka* lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link] -
Bianka, ja jak byłam w aptece kupić coś na skórę dla ciężarnych to babka poleciła mi właśnie bio oil i powiedziała że większość ciężarnych go stosuje (w No)... także raczej nie zawiera niebezpiecznego stężenia

Co do kolorów aut to ja lubię biały i brązowy
No i nienawidzę nisko zawieszonych samochodów ale na szczęście mój mąż również więc nie zajechał mi passatem cc do którego trzeba wchodzić na czworaka
Bianka* lubi tę wiadomość
-
Też bym zjadła rosół...
A co do olejku dla ciezarnych to jest to Clarins Tonic. Ja sobie zrobiłam zapas 2 opakowań przed ciążą i w sumie zapomniałam o nim
zaraz wyciągnę go z szafy i zaczynam używać. Teraz na razie smarowałam się balsamem Palmers'a na rozstępy.
-
Cześć ciocie
Mam 41 mm i ładnie bije mi serduszko, moi rodzice podsłuchiwali
Doktorek powiedział, że widać moje kończyny, mam zachowaną ciągłość jamy brzusznej i pokrywy czaszki
Ale jestem jeszcze zbyt malutki na badanie genetyczne, więc następne podglądanie 5 sierpnia 
Bianka*, zosiaaa, Kasia02, Max, domiii, pati87, Taru, Doti87, miszkaaa, tulipanna lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH