Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamma coffe waniliowa wymiata. Tylko cena wysoka. W tamtym roku była promocja i zamawialam ja przez neta po 10 pln za dużo opakowanie. Wprowadzał i na rynek. Teraz niestety wszędzie podobna cena ale smak moim zdaniem bardzo zbliżony do naturalnej kawy. Mniam. Az mi smak na robiłam idę robi kawę
-
Ja 4 dni z rzędy Mc Donald - fakt, było zbieranie Minionków z córą mojego facetalelewela wrote:a wiecie co ja ostatnio jadam? kanapki z koncentratem pomidorowym, ale musi go być tak min. centymetr grubości.
Ja na razie wymiarów dziecka nie wprowadzam, wprowadzę po wizycie
A wczoraj zapiekanka...Nie ma jak zdrowe odżywianie
lelewela lubi tę wiadomość
-
Tulipanna i Tysia gratulację!!!
Kupiłam ten olejek Clarins no i zapach mi trochę nie podchodzi
ziołami mi śmierdzi...ale za to faktycznie super się wchłania
i obym nie wyhodowała sobie żadnych rozstępów 
Poza tym chciałam się obkupić w body shopie, bo wyprzedaże o 50% ale przez zapachy nie dałam rady hehe.
tysiaa93, milka1 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link] -
Tysia, Tulipanna - jak super!! Gratuluję pięknych zdrowych maluszków
!
Od początku sierpnia widzę będzie u nas gorąco - Tysia prenatalne 5.08., ja 3.08. A wy kiedy macie te badania 12-14 tc?? Chyba dostanę zawału jak się dowiem o płci, strasznie mnie to stresuje nie wiadomo czemu
Nasi najlepsi znajomi mnie wczoraj rozczulili - wpadliśmy do nich na wieczór i kumpel powiedział, że od tygodnia kombinuje, gdzie my będziemy mogli pojechać we 4+nasz maluch na wakacje
Trochę się boję, że nas znajomi oleją jako trochę niewygodnych w spotykaniu się, ale jest nadzieja, że nie 
Co do jedzenia, to u mnie może nie rosół, ale za to schabowy, ryż i domowe ogóry mojej mamy
Chyba od początku ciąży nie zjadłam niczego "śmieciowego", a mam do tego tendencje - też tak macie, że się pilnujecie bardzo?
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny, widzę, że sporo się dzieje.
Ja prawie spakowana jestem, w nocy ruszamy na wakacje i mam nadzieję, że kropek da mi przeżyć podróż bezproblemowo.
Z olejków to ja też bio oil, jest fantastyczny.
Do usłyszenia za 1,5 tygodnia. Rośnijcie zdrowo
lelewela lubi tę wiadomość
-
Iriss, to gdzie ty znalazłaś taką tanią aptekę
Ja patrzyłam na "dbam o zdrowie'...
Powiem szwagierce żeby kupiła mi ten elancyl i mąż mi przywiezie...
A tak poza ciążą to bardzo lubię kosmetyki biotherm
nie są drogie ale jedne z nielicznych, które mnie nie uczulają
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH