Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Iriss wrote:Dziś tak się zastanawiałam, które z nas ma lepsza intuicję, jak wiecie ja obstawiam że będzie chłopak, chociaż ostatnio miałam powątpiewania

Mój mąż uparcie i cały czas twierdzi, że będzie dziewczyna, princessa w brzuchu siedzi haha, a to nie jest tak, że on tak mówi bo by bardzo chciał, zawsze gadał o chłopaku, a tu mnie tak zaskakuje
.
Iriss ja na samym poczatku bylam przelonana,ze dziewczynka,ale teraz sie to zmienilo i intuicja raczej podpowiada chlopaka. My serduszlowalismy w sam teoretyczny dzien owulacji ( ale czy ona byla tal jak powinna tego nie wiem..)a potem juz nie.. ;p

-
nick nieaktualnyA mnie wywaliło jak na 5 mc a to dopiero 12 tydzień, ech.. no cóż, kropek sobie miejsce robi, no skoro mu tak dobrze i potrzebuje więcej przestrzeni - to przetrwam to!
Teraz już podobno czuje dotyk jak się brzuszek gładzi i podobno reaguje (tyle, że tego nie czuję).
Rany z tym kapuśniakiem i ciastami mi takiej ochoty narobiłyście i pierogi z truskawkami! MNIAM MNIAM ! -
Milka, ja też mam duży brzuch, i wiele dziewczyn z tego forum również, więc się nie przejmuj

Ja, jak wiecie uparcie obstawiam na chłopaka, od samego początku...
Milka, wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek. przyjmij proszę, to wyślę ci link do naszej tabelki i dane do konta na fb
milka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia02 wrote:Haha milka, sam dzialal i jeszcze reklamacje sklada
a to lotr z tego Twojego meza;)
Mój cały czas ma nadzieje, ze drugi się schował i jeszcze gdzieś tam jest, bo póki co to miałam tylko jedno usg, dlatego tak czekam na następne z utęsknieniem, które już lada chwila. Ja mu wprost - nie ma, jest jeden kropek.
To stwierdził, że przy drugiej ciąży będą bliźniaki. A drugie trzeba będzie majstrować szybko, bo pesel mi się nie chce odmłodzić!
Kasia02 lubi tę wiadomość
-
Iriss dajesz czadu dziś kapuśniak i ciasto czekoladowe na zmianę

ja zjadłam swój barszczyk i brzuch mi wywaliło że masakra, jak bym nie wiem w jakimś 5 miesiącu była.
A co do księży jeszcze...ja jestem bardzo uprzedzona, bo mi kiedyś ksiądz w bardzo trudnym okresie życia tak dowalił, że pół dnia płakałam potem. I nie mogłam zrozumieć, jak ksiądz tak moze. Ale wierzę, że są i tacy normalni
A i zaczęłam mega sprzątanie w kuchni, ale po jedzeniu mi się odechciało i mega bałagan został
musze się zmobilizować i to ogarnąć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 14:58
-
nick nieaktualnyNie dziwię Ci się lelewela, bo ja przestałam do kościoła chodzić po tym jak się ksiądz na mnie wydarł na cąły kościół - podczas mszy ( a miałam 7 lat), że opuściłam pierwszy piątek miesiąca

Ale normalni też są na szczęście i byśmy tylko na takich trafiali! -
A moja siostra, która mieszka w UK poprosiła mnie zebym wysłała jej swoją fotkę... zwykłe selfie na już... i stwierdziła, że po oczach widzi że będzie dziewczynka...

Jestem obiektem wróżb xD
A co do wróżb to pamiętam jak w podstawówce na Andrzejki była wróżba gdzie się szpilką przekłuwało serce z papieru a na drugiej stronie były imiona "przyszłego męża / przyszłej żony"... Wtedy wyszło mi że mój przyszły mąż będzie miał na imię Dawid. i pamiętam że cała klasa się ze mnie śmiała bo u nas w klasie był Dawid, taki mały rudy z wystającymi zębami jak szczur... xD Jak się mój mąż nazywa to pewnie możecie się domyślić...
lelewela, milka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyfrytki domowe - ło matko, pragnę!!!
Heh, podobno przy dziewczynie się twarz się zmienia ! Kto wie!
A ja idę w końcu uszyć tą torbę na plażę bo inaczej koc pod pachą a jeszcze woda, e-book, telefon, podusia, woreczki (w razie czego jak mnie coś podejdzie) krzyżówki, karty, ręczniki - to jak ja to zabiorę? Ech... uciekam -
Iriss wrote:Dziś tak się zastanawiałam, które z nas ma lepsza intuicję, jak wiecie ja obstawiam że będzie chłopak, chociaż ostatnio miałam powątpiewania

Mój mąż uparcie i cały czas twierdzi, że będzie dziewczyna, princessa w brzuchu siedzi haha, a to nie jest tak, że on tak mówi bo by bardzo chciał, zawsze gadał o chłopaku, a tu mnie tak zaskakuje
.
U mnie też mąż cały czas mówił, że chce chłopaka. Więc mnie zaskakuje, bo już nie raz mu się zdarzyło powiedzieć do mnie: jak tak moje dziewczynki?
-
Widzę, że podobnie idziemy na L4
Ale wtedy będziemy produkować stron, o matko 
Nie wiem czy wam napisałam, ale dzisiaj lekarz zobaczył coś między nogami dzidzi - my też, więc go pytamy. Powiedział, że nie ma się co sugerować tym na razie, bo za wcześnie. Kurde, byłam pewna, że będzie dziewczynka - ale by był zonk
magdalenka_ka, ale ludzie mają fantazję... Olać to trzeba, widać że ich własne życie jest nudne. Moi znajomi też pewnie o nas gadają - jesteśmy pierwsi, którzy "zaciążyli" w naszym towarzystwie, wszyscy wolni i imprezowi (tak jak my parę miesięcy temu), a tu taki temat do plot nagle - jak to mi się życie skończy, jak zostanę uwiązana w domu, jak to będziemy tylko o dzieciach gadać. Trochę to smutne, ale co zrobić. -
Iriss wrote:lelewela, po prostu mdłości mijają apetyt wraca, najbardziej się cieszę że zjadłam dziś owsiankę
bo tez nie mogłam przełknąć od dłuższego czasu, a to bogactwo mikroelementów
.
Wiecie co, cerę na twarzy mam ok, zero syfków nic, ale ramiona i plecy na wysokości nerek po bokach, mam tak wysyfione że masakra, na ramionach już mam kilka blizn
ja wiem że to hormony, bo miałam tak wcześniej w fazie lutealnej właśnie, że pryszcz na pryszczu ale właśnie ramiona, kark, szyja i plecy na dole...dopiero zioła sroki mi to wyrównały. No cóż chyba muszę przetrwać
, a po ciąży się będę złuszczać jak mi się teraz nie uda zniwelować tego.
Ja mam wszędzie jakieś krostki, coś jakby potówki. I swędzą mnie okropnie
na udach, pod kolanami, na rękach i brzuchu
-
U nas ploty szły w inną stronę... 3 lata się staraliśmy i nikt nie wiedział, że bardzo pragniemy dziecka, że 4 razy straciłam ciąże a znajomi żartowali, że my mamy psa i z psem już zostaniemy... Myśleli że nie chcemy dzieci, nie lubimy itd...

Peggy, co do płci maluszka to w 10 tc nie ma szans żeby ją stwierdzić, i nawet jeśli zobaczyliście "coś" pomiędzy nóżkami to jeszcze nie oznacza że to "to" bo podobno dziewczynki wyglądają tak samo na tym etapie!
Podobno na tym etapie wargi sromowe dziewczynki są bardzo opuchnięte i na USG można łatwo "coś" zobaczyć
Ale za ok 4 tygodnie się dowiesz, tak jak i ja
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

13.08.2014