Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ooo to ja będę mistrzyni hehe (o ile wszystko pójdzie z planem i bez komplikacji) bo mam zamiar skończyć pracę w 37tc
ale zobaczymy jak to wyjdzie...
Ja nerwowa jestem i zła jak osa. Powiadomiliśmy wszystkich najbliższych o ciąży i pięknie to przyjeli. Jedna osoba doniosła mi, że panna z naszego otoczenia chodzi i pier..., że jesteśmy bezpłodni i nasze życie jest smutne i w ogóle jesteśmy tacy beznadziejni... ona zaliczyła wpadkę po 6 miesiącach znajomości. My czekaliśmy z dzieckiem, bo chcieliśmy się sobą nacieszyć, pojeździć po świecie, kupić dom. I się zastanawiam jak trzeba być tępym, żeby gadać takie rzeczy
mam ochotę jej wybić zęby
milka1 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link] -
nick nieaktualny
-
A najlepsze jest to, że ona jeszcze nie wie o ciąży hehe teraz czekam na prenatalne w środę i w przyszłym tygodniu zostanie poinformowana...ciekawe co teraz wymyśli...wiem, że szkoda nerwów na takich jak ona, ale nadzwyczajniej przykro mi, że powód czyjejś niepłodności daje komuś taką radość
i czuję się przez to lepszy...
[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link] -
nick nieaktualnyStaraj się nie brać takich rzeczy do siebie, bo ona leczy przez to swoje kompleksy, starajac się być "lepszą " od innych.
Należy jej raczej współczuć. Tacy ludzie są bardzo nieszcześliwi, stąd radość z cudzych nieszczęść i zazdrość z powodzeń innych.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBrawo!!!! I oby więcej takich księży i ogólnie takich ludzi wokół nas! Piękne!
Mnie kiedyś ksiądz po kolędzie pyta: a chłopaka masz. Ja, że nie mam. Jakoś się nie znalazł. Na co ksiądz - a gdzie masz w Biblii napisane, że się znajdzie?
Napisane jest - szukajcie a znajdziecie - więc szukaj bo sam się nie znajdzie
I zaczęłam szukać i po paru nieudanych związkach trafiłam na mojego
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Ooooo wzruszająca opowieść

No to trafiliście naprawdę na fajnego księdza. A takich niestety coraz mniej jest ehhh
A mnie właśnie rodzice odwiedzili i byli na zakupach i nakypowali mi też przy okazji pełno bluzek luzniejszych i getry i alladynki itp hihihihi
milka1 lubi tę wiadomość
-
Hej hejjj. Ja dzis zdycham. Bol glowy goni bol glowy i tak od rana boli pozniej mija na 30min i od nowa, a do tego mam tak ze jak mnie glowa boli to i wszystkie zeby zaczynaja grrrr.
Dzis mam wizyte aaaaaaa i sie strasznie boje ;-(((( chce uslyszec tylko dobre wiadomosci!!
A tak po za tym zbilam dzis miseczke, przykrywke cukierniczki a wczoraj upafl mi tablet o ekran pękł i juz maz zapowiedzial ze nastepnego nie dostane.
Aleeee objadlam pierogami z truskawkami i smietana pyyyyyycha
-
nick nieaktualny
-
Doti87 wrote:Hihihihi wiem wiem Kasia
ale jak Tu odmówić radości rodzicom hihihihi
Doti absolutnie!!!!! Nie wolno byc niegrzecznym dzieckiem i psuc rodzicom radosci
)))
. Jeden maluch, a ile osób w kolo jest szczesliwych :].
milka1 lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyIriss, u mnie to samo, najpierw był foch mojego, że nie bliźniaki, bo strasznie chciał, to mu mówie, że sam strzelał,to pretensje do siebie

I strasznie chciał chłopca, a ostatnio chyba jakiś tydzień temu nasłuchiwał brzuch czy coś słychać (owszem - burczenie jelit!) i stwierdził, wiesz, coś mi się wydaje, że będzie dziewczynka. Aż mnie zatkało.
Ja nie mam przeczuć żadnych - nie wiem. Z kalkulacji wynika, że dziewczyna, ale owulka mogła się przesunąć i może być też chłopak. Zanim zaszłam to śniły mi się różowe wdzianka.
Także nie mam pojęcia...
Pianistka lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH