Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie Iriss, mój maluch też na USG większy ale wg mnie to bez sensu... Któraś z dziewczyn miała CRL 15mm i powiedzieli że to 8+3, ja miałam CRL 15 mm i powiedzieli że 8+5... zależy chyba od lekarza...
U mnie na każdym USG wychodzi inaczej, najpierw fasol był starszy o 3 dni, potem o 8, potem tylko o 2 a teraz znów rośnie jak na drożdżach... Także nie wiem czy sugerować się wiekiem z USG, terminem wg OM czy jak
zgłupiałam
-
Monkey z tego co ja wiem to najbardziej prawdopodobny termin z usg jest z ok 12 tc

Jestem już po
pielęgniarki zrobiły jakiś przekręt i weszłam dużo przed końcem 
Wszystko ok z moją tarczycą
zrobiła mi usg, zbadała serce, powiedziała, że to TSH niskie jest z powodu hormonów ciążowych
mam skontrolować TSH, FT3 i FT4 za 2 miesiące i tyle, żadnych leków nie brać
więc super
Pianistka, tysiaa93, justikf lubią tę wiadomość
-
Zosia to świetnie! Kamień z serca, co?

Monkey, ja też słyszałam tak jak mówi Zosia, że na prenatalnych czy na USG ok 12 tc lekarz określi termin porodu i tym nalezy się sugerować...
Ale ja chyba nie będę nic zmieniała w suwaczku, chyba że wyjdzie duuuża różnica.
-
No tak ^^ trochę za wolno myślę dzisiaj...Iriss wrote:Pianistka, pewnie że widziałam
, tak jak pisałam wcześniej, raz się rozkraczył
, raz przeciągał, hehe taki tyci człowieczek
. Najbardziej mi się podobało jak się przeciągnął i jak coś gmerał rączką koło głowki 
Mąż mnie wkurzył
szkoda gadać
aż mi sie ryczeć chce
-
Myślałam, że jeszcze coś przeskrobałIriss wrote:Tysia, no tatuować się chciał bez Pianistki

Mój chłop rozwalił dzisiaj gaźnik od skuterka, tak mnie wkurzył, że rzuciłam biednym kaskiem o ziemię
Pianistka to ładnie się bawią. Niech nie wpadają na pomysł, żeby się po pijaku tatuować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 15:45
-
Ja słyszałam o akcji jak koleś się dziabał po pijaku...Iriss wrote:No.. bo jeszcze sobie fote z usg machnie

Poszedł do studia wytatuować imię dziewczyny, ale że był pijany to podał " KASIA"... Rano panna go wywaliła z domu, bo ona była BASIA a Kasia to była... ^^Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 15:54
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Na dodatek teraz mi napisał, że zrobi tylko do łokcia i tyle bo nie wytrzyma xD No mięczak!
Ja zrobiłam całe plecy i pół ręki na raz... mimo że już majaczyłam z bólu ^^
Faceci to mięczaki! I oni myślą że mogliby rodzić dzieci?! Kpina!
Moniaa lubi tę wiadomość

ciąża to niesamowity stan