Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyooo ten u mnie w Szczecinie dziewczyna za 80 chce sprzedać tyle że ja chce właśnie wyświetlacz:( w sumie znalazłam na allegro z wyświetlaczem za 240zł później zawsze też sprzedam po fajnej cenietysiaa93 wrote:https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/bazarek,1475,104.html
ten Angel Sound
na allegro nowy widziałam za jakieś 130 zł, są tez takie fajne z wyświetlaczem za około 200 zł 
-
Z wyświetlaczem są fajniejsze bo widać dokładne tętno, ale dla mnie ważne jest to, żeby w ogóle tego serducha posłuchaćAgnesia wrote:ooo ten u mnie w Szczecinie dziewczyna za 80 chce sprzedać tyle że ja chce właśnie wyświetlacz:( w sumie znalazłam na allegro z wyświetlaczem za 240zł później zawsze też sprzedam po fajnej cenie

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sprawdza się idealnie. Tętno znalazłam juz w 11 tygodniuAgnesia wrote:Czyli dobrze znalazłam

Sprawdza Ci się dobrze? Moja mama mówi że zbędny wydatek bo i tak co miesiac chodze na USG:)
Jak dla mnie świetny zakup bo wiele razy mnie już uspokoił
No ale jeśli ktoś nie ma chwil załamania i stresów i wystarczą mu co miesięczne wizyty to faktycznie, zakup niepotrzebny

ek + 09.05.2014 (9tc)

-
nick nieaktualnySzkoda że nie ma wypożyczalni w SzczecinieMonkey wrote:Sprawdza się idealnie. Tętno znalazłam juz w 11 tygodniu

Jak dla mnie świetny zakup bo wiele razy mnie już uspokoił
No ale jeśli ktoś nie ma chwil załamania i stresów i wystarczą mu co miesięczne wizyty to faktycznie, zakup niepotrzebny
no nic musze to wszystko przemyśleć bo mama mówi że te 260zł ona mi da oczywiscie ale wolałaby żebym to wydała na bardziej potrzebną rzecz dziecku
-
nick nieaktualny
-
Ja mam zły nawyk dot. snu
Bowiem śpię na lewym boku i lewą nogę mam na maksa wyciągniętą a prawą podkuloną... i ty samym śpię na boku ale na brzuchu... 
Próbuję tego nie robic ale przez sen nie kontroluję... i co ciekawego? Mój mąz twierdzi, że najczęściej tak własnie zasypiam i się budzę ale w nocy śpię na plecach z podkulonymi nogami i w rozkroku... Bardzo boli mnie kręgosłup i taka pozycja faktycznie pomaga... może przez sen podświadomie dlatego się tak układam...
Ja poduszkę też zakupię
Mąż dzwonił, siedzi u tatuażysty i mi się smutno zrobiło i zazdrość mnie łapie bo też bym chciała
Na dodatek mąż z tatuażystą wymyślili że ok września/października tatuażysta przyjedzie do nas do Norwegii to będzie mąz miał kilka dni żeby się obtatuować.. i się wściekłam... powiedziałam że albo w przyszłym roku w lecie albo wcale bo ja też chce i mi zazdrość dupę ścisnęła ^^
humorzasta jakaś jestem ^^
A, i znalazłam fajną restaurację sushi gdzie każdy rodzaj mogą przerobić odpowiednio. np dla ciężarnych
także zamierzam mieć fajną kolację
justikf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ,rzucam taki temat - czy macie na ten temat jakies info albo same to przeszlyscie?
Mianowicie pracowalam w firmie X rok na umowie zleceniu i od 1 lipca mam umowe o prace (1/16 etatu). W firmie Y pracuje tez prawie rok na caly etat. Czuje sie coraz gorzej, czy jakby mi gin dal zwolnienie to moge spodziewac sie kontroli? w firmie Y umowe mam do konca sierpnia i dostane wtedy kolejna na czas okreslony. Czyli w czasie ciazy bede miala dwie jakby nowe umowy choc w miejscach gdzie de facto pracuje od roku. A jesli przyjda na ta kontrole to jak ona wyglada jezeli ma sie zwolnienie "chodzace" ?