Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoj zapytał jak powiedziałam mu o ciążyDoti87 wrote:Mój już tata pytał się dwa tygodnie temu czy wiadomo co będzie.. Hihihihi Także wiesz

czeka na wnuczkę bo 2ch wnuków już ma
za to od mojego Artura strony czekają na wnuczka bo 2wie wnuczki już mają
komu dogodzimy?
-
justikf wrote:Ja mam dziś znów brzuch jak balon - i zupełnie nie wiem po czym

Upławy się też ze mnie leją.
Dobrze, że dziś akurat trafia się wizyta.
Justaw - bardzo fajny planowany przez Ciebie wózek. Również wrzucę na listę.
Mi się również podobają Mutsy.
Ja codziennie wieczorem mam brzuch jak balon, a że jestem raczej z tych bardzo szczupłych to jak zasypiam to mi przeszkadza
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySuper też pójdę!marissith wrote:Dziewczyny jest program badań na małopłytkowość, kobiety w ciąży mogą teraz zrobić te badania za darmo, poczytajcie, bo warto
http://www.konfliktplytkowy.ihit.waw.pl/
ja jutro jadę na to badanie
może jutro też się wybiorę bo widzę że u mnie też pobierają na to krew!
-
nick nieaktualnySuper!!!Iriss wrote:Witam, pozwólcie że nadrobię później

Szybciutko tylko napiszę co u nas:). Maluszek ma CRL 60,6mm, dzisiejsze badanie wyszło bardzo pomyślnie, jak to określił pan dr idealnie, super
. Dalej wychodzi 5 dni więcej, więc będę chyba już na tym opierała suwaczek, ale zobaczę, bo wg usg termin dalej 31.01.2016
, a obecnie mamy 12t2d 
Acha, na 95% będzie mały książe
Byłam tak nakręcona po badaniu, jakbym zgrzewkę redbulla wypiła
Jutro pokażę Wam zdjęcia, bo dziś nie mam jak
.
Dr się śmiał, że maluch współpracuje, bo co powiedział co teraz będzie chciał mierzyć, to się dzidziul ustawiał albo np rozkroczył raz haha
. Jak powiedział, że zwinął się za bardzo i chciałby go zmierzyć w innej pozycji, to ten sie wyciągnął jak długi, aż się lekarz śmiał 
Mam wyniki z usg, resztę za tydzień
. Dostałam 3 strony A4 wydruków + 3 zdjęcia osobno (3d i 2d) 
Ale emocje

Kurcze już sie doczekać nie mogę mojej wizyty!
-
nick nieaktualnymiszkaaa wrote:Czy ktos mi może łopatologicznie wytłumaczyć co to jest konflikt płytkowy? Mój mózg pracuje ostatnio na niskich obrotach i nie daje rady

Tutaj chyba lepiej tłumaczą
http://www.edziecko.pl/ciaza_i_porod/1,103306,16870234,Jestes_w_ciazy__Sprawdz__czy_nie_grozi_ci_konflikt.html
miszkaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iriss cudowne wiesci:)), właśnie wielkolud:)! Chyba goni Thorcia:), chlopaki jak dęby;). To Twoja mama miala racje poki co:) hihi. A jak mąż na ta wiadomosc,ze nie ksiezniczka?
.
No to świetnie zaczelas,teraz każda kolejna ma przynosic takie wiesci:)))))!!!