Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka29 wrote:A ja po dzisiejszej wizycie cała wzruszona
dziś zobaczyłam główkę machające rączki i nóżki niespodziewalam sie takiego widoku
to był bezcenny widok 
gratuluję udanej wizyty
, cieszę się, że wszystko w jak najlepszym porządku:). Duży dzidziuś
?który tc?
Biedroneczka29 lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Ja po tym jak do Was napisałam to się położyłam i dopiero się obudziłam.
Mam wrażenie, że te nocne skurcze to jednak coś innego, bo bole na wzdęcia mam zupełnie inne. Ale postaram się nie martwic, skoro przeszło i nic więcej się nie zadzialo. Oby się nie powtórzyły.
Mój maz też ma taka manie, ze wstaje wcześniej niż musi, bo też na kompie musi sobie zawsze jakiś serial albo filmik obejrzeć. Ja za to wykorzystuje możliwość spania jak tylko się da. -
nick nieaktualnyJa mam zamiar dołączyćtysiaa93 wrote:O tulipannie pamiętam
Ciekawe czy któraś dołączy 

Jak porządny lekarz to nie trzeba wcale tak mrużyć tych oczy mojej koleżance lekarz za każdym razem(ma 3 dzieci) ok 13-14 tygodnia podawał płeć i był pewien i ani razu się nie pomylił
ja mam 7.08 usg i jak poda mi płeć pójdę potwierdzić jeszcze do innego lekarza płec jak poda tą sama to jak nic zaczynam szaleć na zakupach 
Edit.
Trochę źle napisałam, chodzi mi że porządny lekarz powie jak jest pewny na przynajmniej 95% płci. A nie zgaduj zgadula. A słyszłam też o takim
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 11:49
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Biedroneczko - super ze zobaczylas juz takie dzieciątko.
Ja też mam nadzieję, że moje się rozwinęło, chociaż nie wiem czy sprawdzać teraz. Miałam juz dwa usg, pierwsze jak był oechezyk, drugie 3 tygodnie temu a pewnie za kolejne 3 bedzie prenetalne i nie wiem czy to nie za czesto dla dzidzi. Moja mama gdzieś wyczytała, ze usg nie wiadomo jak wpływa na dziecko i mnie trochę zestresowala, zeby tak czesto nie robić.
Ona sama w ciąży ze mną nie miala chyba ani jednego. Nie wiem jak to wytrzymała. -
nick nieaktualny
-
tysiaa93 wrote:Ciekawe czy któraś na prenatalnych pozna prawdopodobną płeć

Mnie tata zapytał w sobotę czy wiadomo już czy będzie dziewczynka czy chłopiec
Faceci... 
Mój już tata pytał się dwa tygodnie temu czy wiadomo co będzie.. Hihihihi Także wiesz
-
Biedroneczka29 wrote:Dzięki dziewczyny
jestem w 9t2d maleństwo ma 23.5mm a dwa tyg temu miało 12.1mm zdjęcie zrobiła mi do dupy jak dzidzia juz sie skulila 
Mamy ten sam dzień ciąży
ją byłam na USG w środę i fasolek miał 17 mm - czyli jak rośnie prawidłowo to powinien już mieć ok 23 mm
Biedroneczka29 lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH