Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Miszka śliczna pościel, przede wszystkim uniwersalna

Ja nie będę miała po kim "odziedziczyć" chociaż części wyprawki bo każdy trzyma dla kolejnego maluszka i to rozumiem
Wiem tylko, że nie będę szalała z ciuchami bo po narodzinach zazwyczaj właśnie ciuszki dostaje się w prezencie
-
Dzien dobry dziewczyny
My zaczelismy jezdzic ogladac wozki, bo blizniaczych nigdzie prawie nie ma. I z naszym tez jest tak, ze to okolo 12 tygodni sie czeka, choc myslalam o uzywanym. Zobaczymy. Ja mam w czwartek o 9 prenatalne, mam nadzieje, ze wszytsko bedzie ok z maluchami
milka1 lubi tę wiadomość
-
Witam się

Widzę, że macie już wszystko wybrane a ją nic.... Nadal nieswojo się czuję oglądając cokolwiek, wydaje mi się, że to jeszcze tyle czasu
Ja nic po nikim nie dziedziczę bo jestem pierwszą zarówno w mojej rodzinie jak i mojego R. I wśród znajomych też
I oczywiście trzymam kciuki za wizyty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 10:16
-
nick nieaktualny
-
O rany, wstrętne zakupoholiczki! Przez was i ja mam ochotę oglądać te wszystkie piękne rzeczy
A wcale mnie nie ciągnęło.
Jak tam samopoczucie? Mi się taaak nie chce iść do pracy, a mam cały grafik pacjentów na dziś zapisany... Niech idą na wakacje, no ;P Zamierzam w sierpniu powiedzieć szefowi o ciąży, ulży mi wtedy na pewno.
Proszę o raporty z dzisiejszych wizyt
-
Hej wszystkim.
Dziś już moge powiedzieć, ze wizyta jutro. W nocy się obudziłam i spać przez to nie mogłam. Chodziłam, aż w końcu w salonie się utłukłam na kanapie i pospałam do 8.
Moj ma tak samo, wstaje o 7 a do pracy wychodzi np. o 9, a potem jęczy że jest niewyspany. Nierozumieniem tego. Ja pracuję od 7:30 i wstawałam o 6:50.
I nastrój miałam dzis od rana dobry mimo stresu przed wizytą, ale mój mi go popsuł rzed samym wyjściem
Powodzenia na wizytach -
nick nieaktualnyA mnie dopadły mdłości po jogurcie:/ wrrrr... a tak dobrze sie dzis czułam:/ chyba zrobie sobie drzemkę a później wezmę sie za sprzątanie!

Ja wózek pojade ogladac we wrzesniu do hurtowni a kupie raczej w grudniu
Zobacze jaki jest czas oczekiwania:) chce też sobie mufkę dokupić ale nie wiem czy bedzie z kompletu:)
Za 2 dni moje dziecie będzie płodem a nie zarodkiem!
super!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 10:50
Kasia02, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Ooooo powoli powoli się zacznie kupowanie wszystkiego hihi ja narazie tylko oglądam sobie i nie nakrecam się. Chyba wystarczylo że kupiłam te 3rzeczy dla Bobo i więcej narazie nie potrzebuje.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!!!! Dajcie znać jak tam.
Ja już jutro wizytę mam ale dopiero po 21... -
nick nieaktualnymiałam właśnie pisaćJustaw wrote:Mija okres najwiekszego zagrozenia utraty ciązy, drugie, ze od dziś mozna wykonać badanie prenatalne, a trzecie, zeby podzielić się wiadomością o ciązy ze znajomymi

kolejno 10t6d, 11t0d i ostatnie 12t0d
tysiaa93 lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH