Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny mam nadzieję że wszystko u was w porządku !!
U mnie podróż minęła spoko i od wczoraj rozkoszuję się piękną Chorwacją...dzisiaj mieliśmy włamanie do naszych apartamentów ale szczęśliwie NIC nie ukradli bo właściciel ich wypłoszył, ale stres zanim policja pozwoliła nam wejść i wkurzenie że nam wszystko wynieśli masakryczny...na szczęście możemy nadal rozkoszować się urlopem i o zdarzeniu z dzisiaj zapomnieć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 20:19
justikf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ilka85 wrote:Hej dziewczyny mam nadzieję że wszystko u was w porządku !!
U mnie podróż minęła spoko i od wczoraj rozkoszuję się piękną Chorwacją...dzisiaj mieliśmy włamanie do naszych apartamentów ale szczęśliwie NIC nie ukradli bo właściciel ich wypłoszył, ale stres zanim policja pozwoliła nam wejść i wkurzenie że nam wszystko wynieśli masakryczny...na szczęście możemy nadal rozkoszować się urlopem i o zdarzeniu z dzisiaj zapomnieć

Cześć ilka
myślałam o Tobie dziś
, super, że odpoczywacie. Incydent nieprzyjemny, ale najważniejsze, że nic wam nie zginęło. Odpoczywaj i ładuj akumulatory na zimę
:D:D!

-
Miszkaa śliczna dzidzia
ja też nie robię prenatalnych.
Ilka odpoczywaj i oby więcej żadnych nieprzyjemnych zdarzeń
Agnesia śliczne zdjęcia siostrzeńca
Ja ostatnie USG miałam przez brzuch, bo lekarka powiedziała, że jestem taka szczupła, że wszystko będzie widać
no ale okazało się, że mam torbiel na jajniku i chciała ją dokładnie pooglądać dopochwowo. Więc miałam podwójne USG
-
nick nieaktualny
-
Ja też dziś myślałam co u Skierki i faktycznie chyba pisała ze wyniki pod koniec tygodnia dopiero.
Ja chodze jak chmura gradowa dziś i co chwilę się kłoce ze swoim ale moze to przez stres przed wizytą. Jutro cięzki dzień będzie.
Głowa odpuściła mi na chwilę i tez dalej boli

13.08.2014