Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo później miał siusiaka ale siostra się dowiedziała miesiąc poźniej więc w sumie nie wiem czy to na zdjęciu to siusiortysiaa93 wrote:Agnesia ale fajnie widać siusiaka

Jeśli to na co patrzę jest siusiakiem
ale możemy tak przyjąć
za 2tygodnie też wam pokaże moje 4D
-
To pewnie pomyliłam siusiaka z nogą hahaAgnesia wrote:No później miał siusiaka ale siostra się dowiedziała miesiąc poźniej więc w sumie nie wiem czy to na zdjęciu to siusior
ale możemy tak przyjąć
za 2tygodnie też wam pokaże moje 4D 

Robisz 4d? Super!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miszkaaa gratulacje

Sliczne te nasze bobasy
Wstawię Wam jutro tez w 4D
Agnesia na prenatalnych dostaniesz, ja dostałam
, cały czas wertuję kartki ze zdjęciami 
Ja obliczyłam, że mój maluch do dziś rósł 1,5 - 1,6mm dziennie
. Niech tak nie szaleje, bo go nie wycisnę haha
-
miszkaaa wrote:a i zapominałam dopisać, że wg usg mamy 9 t 3d

trochę nadrobiłam Wasze posty, gratuluję udanych wizyt!
mój groszek chyba smacznie sobie spał bo się nie ruszał. Iriss ale to musiałbyć fajny widok 
I to mnie własnie dziwi o czym pisałam wcześniej... że to zalezy od lekarza!
Twój maluszek ma 23 mm i lekarz okreslił jako 9+3... Ja byłam na USG w 8t+4d i CRL było 23 mm i lekarz powiedział że pokrywa się z terminem...
To mnie tak dziwi... ^^ Dlaczego są takie różnice u jednego a drugiego lekarza...
Agnesia xD dobre -
nick nieaktualnyNo wiem bo moja siostra też tam chodziła, ale przy 2gim synku nie dostała bo nie pokazał buźki i powiedziała że innym razemIriss wrote:Miszkaaa gratulacje

Sliczne te nasze bobasy
i ma późniejsze:D
-
haha, też sobie policzyłam i u mojego maluszka wychodzi 1,4 mm dziennie między ostatnimi 2 USGIriss wrote:Miszkaaa gratulacje

Sliczne te nasze bobasy

Ja lubię uzupełniać ten wykres na belly, zwłaszcza że mam konto premium i podane normy dla każdego dnia na wykresie
zawsze mieścimy się w górej granicy normy
-
nick nieaktualnyPianistka wrote:I to mnie własnie dziwi o czym pisałam wcześniej... że to zalezy od lekarza!
Twój maluszek ma 23 mm i lekarz okreslił jako 9+3... Ja byłam na USG w 8t+4d i CRL było 23 mm i lekarz powiedział że pokrywa się z terminem...
To mnie tak dziwi... ^^ Dlaczego są takie różnice u jednego a drugiego lekarza...
Agnesia xD dobre
dokładnie - a u mnie liczenie jest tylko według wielkości i ponad 27 mm - jest uznawane jako 9t4d - ale byłam u kilku lekarzy i moim przypadku wszyscy byli zgodni (z odchyleniami dzień w przód/tył). Z Waszymi normami jedynie mi się nie zgadza
-
znalazłam za Ciebietysiaa93 wrote:Serio? to idem szukać ;p
wybacz ciężarnej

https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/lutowki-2016,7649,468.html
TYSIA, sklerozo! Ja na Twoją prośbę te fotki wklejałam xD Ty pisałaś żeby sie pochwalić!
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
O kurczaki, rzeczywiście!Pianistka wrote:znalazłam za Ciebie

https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/lutowki-2016,7649,468.html
TYSIA, sklerozo! Ja na Twoją prośbę te fotki wklejałam xD Ty pisałaś żeby sie pochwalić!
Chyba pora zakupić jakieś tabletki na poprawę pamięci
-
kada24 wrote:To nie jest siusiak Pianistka na tym etapie to może być nawet dziewczynka bo są narządy plciowe bardzo podobne
Ale napisałam : "Nawet któraś dziewczyna mówiła że siusiaka widzi!
"
Nie powiedziałam, że JA uważam, że to chłopiec... mam łeb na karku i sama pisałam kilkukrotnie, że na tym etapie narządy wyglądają tak samo ze względu na opuchliznę warg sromowych u dziewczynek
Ale mam nadzieję że w polowie sierpnia się dowiem kto tam mieszka

13.08.2014