Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja udanych wizyt dziś ja sprzątam kuchnie i później jadę auta oglądać

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• Taru Ekspertka

Wysłany: 23 lipca 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Justikf :).

Taru

https://www.maluchy.pl/ci-71245.png
  • Monkey Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć

Ja mam Julkę chorą. Gorączkuje od wczoraj :/

2020.png
    ek + 09.05.2014 (9tc)
    d69cj44jvg72mq3b.png
    d69ct5od9nlrlrcq.png
  • Cynamonowa Ekspertka

Wysłany: 23 lipca 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie chwilę właśnie popadało, ale nic to nie pomogło. W pokoju na termometrze który ma jakąś skalę dziwną do 28 stopni, te 28 stopni jest przekroczone :/

qb3ckqi1kauxi3zl.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek, witam się w w 13 już tygodniu :)

Dziewczyny, trzymam kciuki za wizyty!!! :)

Mam pytanie do pań detektorowych :) Czy słuchając serca słyszycie inne dźwięki? Po kilku dniach przerwy słuchałam sobie dzisiaj maluszka i co kilka sekund był trzask i na wyświetlaczu pokazywał się skok tętna mimo że serce w tle biło nadal tak samo, a raz słyszałam dziwny dźwięk tak jakby chlupnięcie ??
    czy to możliwe że detektorem można wysłuchać jak maluszek się rusza? czy pierdoły opowiadam?

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • zosiaaa Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Ale dziś znów wizyt, trzymam kciuki za wszystkie! :)

Monkey zdrówka dla Julki!

Co do wagi to ja mam 162 cm i ostatnim razem na wadze u gin było 49 kg :P

Miłego dnia :)

ijpbtv7310m1ozqf.png
    yuuds65ggbkid9zq.png
  • Kasia02 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć:)),

Milego dnia,trzymam kciuki za udane wizyty:)

relgj44jj7raepwj.png
    w5wq8ribfp4w977l.png
  • Monkey Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistko ja też słyszę ruchy :)
    Od jakiegoś czasu co słucham serducha to co jakiś czas jest takie głośne "puk" :)
    I przyuważyłam, że te "puki" zdarzają się w czasie aktywności, gdzie tętno jest w granicach 170-180 :)

2020.png
    ek + 09.05.2014 (9tc)
    d69cj44jvg72mq3b.png
    d69ct5od9nlrlrcq.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli nasz maluch fika sobie nieźle bo tych puków teraz było bardzo dużo :)
    Wieczorem jeszcze posłucham i zacznę zwracać uwagę na występowanie ruchów a wysokość tętna bo teraz rano to tylko posłuchałam kilka sekund czy jest :)

Moniaa lubi tę wiadomość

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja podniosłam się z łóżka wywiesiłam pranie i wykąpałam psa. Śmierdziała mi jakoś mimo że dopiero była kąpana :D i teraz siedzi i jest na mnie obrażona :D dziś chce iść na Jarmark Jakubowy u mnie na bulwary Szczecińskie :) o 14 mój mężczyzna kończy i umówię się z nim to sobie połazimy. Może będzie pajda chleba ze smalcem! :D

• lelewela Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć wszystkim
    ech jak mi dobrze i jaka jestem szczęśliwa :) Źle spałam chyba z nadmiaru wrażeń ale i tak jestem szczęsliwa.
    U mnie ulewa na całego. Jak przestanie to wybieram się do pracy ze zwolnieniem. Odwiedzę koleżanki. Jedna jest w ciąży 31 sierpnia ma połówkowe. Opowiadała mi historię, ze szła w burzę i bardzo blisko niej walnął piorun i się martwi bo tak jakby mniej ruchów czuła.

A mi pani dr. powiedziała wczoraj...zobaczy pani jak będzie fajnie jak już ruchy będą i będzie pani na pewno spokojniejsza na tym etapie ciąży :) ja nie wiem czy będę kiedykolwiek :)

Miłego dnia wszystkim i powodzenia na wizytach.

Monkey zdrówka dla was <3

A usg miałam przez brzuch

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 09:38

iv09l6d8dhueo2ma.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja idę się wykąpać i uderzę na miasto po te spodnie ciążowe :)
    Ciekawe czy coś znajdę :)

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka wrote:
    A ja idę się wykąpać i uderzę na miasto po te spodnie ciążowe :)
    Ciekawe czy coś znajdę :)
    Ja już oglądałam w C&A, H&M tylko u mnie w Szczecinie tylko jeden H&M ma ubrania ciążowe... porażka, jest tak mały wybór spodnie są proste w nogawkach takie wiecie dzwonowate :/ kupiłam wczoraj leginsy ciążowe pod same cycki w netto była wyprzedaż za całe 10zł! :D

• miszkaaa Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iriss sory ale jak czytam ze kasa idzie na nowe budynki to mnie krew zalewa. Dla ludzi z zewnątrz moze tak to wygląda ale nikt nie pomyśli ze ludzie w tych budynkach zapieprzają za najniższą krajową, ciągle gonią ich statystyki i wyrabianie norm nie do wyrobienia, zostawanie za darmo po godzinach żeby się robic z nawałem pracy.... W takich warunkach nie trudno o pomyłkę. A problemem nie jest sam zus a ustawodawstwo. Ale to temat rzeka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 10:02

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 09:45

• lelewela Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja wam powiem, ze pracuję na państwowym i na prawdę się cieszę, że mogę od poczatku być na zwolnieniu, bo zapieprz jest niezły, wymaga się od nas coraz więcej, pracowników akurat my mamy mało. Zaczyna sie robić jak w korporacji wyścig szczurów i rozliczanie każdego ile zrobił w danym okresie a za kasę taką, ze się płakać chce. Nigdy bym się za to nie utrzymała jak byłabym sama :( porażka.
    Ja jak sie wogóle uda to chciałabym już tam nie wracać nigdy do pracy.

A co do pracy w ciąży Iriss to nie ma co się bać, nawet jak podejmujesz pracę będąc już w ciazy. jak będziesz tą pracę faktycznie wykonywała, to nawet jak zus się przyczepi to sie obronisz. Nie ma problemu. problemy mają ci co kombinują z fikcyjnymi umowami oby tylko macierzyński mieć. U nas sporo kobiet wygrywa sprawy jak udowodnią, ze naprawdę pracowały i zus wtedy musi płacić.

Ja też chyba ruszę na zakupy dziś :)

iv09l6d8dhueo2ma.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To racja, niestety "góra" ma swój prywatny folwark i robi co im się żywnie podoba, kosztem pracowników :/ a jeszcze nawiązując do tych pięknych budynków, które dają tak "dogodne" warunki pracy ze płakać sie chce. Pokoje 8-10 osobowe, ciasne bez klimatyzacji, latem można paść na pysk, do tego jedna, max dwie drukarki na tyle osób, a dzienna produkcja pism na pracownika liczona jest w setkach... A i zapomniałabym dodać, ze jeszcze rozliczana jest każda zużyta kartka lub długopis, jak skończy sir limit to przynies swój prywatny długopis:/ Tak to naprawde to wygląda.

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iriss wrote:
    Agnesia, a w tym H&M w Molo nie ma ciążowych? tylko w Galaxy?
    Właśnie jest tylko w Molo i to mały wybór:( Kiedyś były w Galaxy, a babka mnie odesłała z kwitkiem że ciążowe to tylko w molo. Ale w C&A są fajne widziałam:) Ja chyba wybiorę się do poznania z siostrą na zakupy ona do Ikei a ja po ubrania ciążowe bo Szczecin nic ciekawego nam nie oferuje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 10:25

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 09:45

• miszkaaa Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia chciałabym żartować ale niestety. O tym się głośno nie mowi, ale tak to właśnie wygląda.

ex2bmg7yxswzkwmo.png
‹‹ 536 537 538 539 540 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ