Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień doberek, witam się w w 13 już tygodniu

Dziewczyny, trzymam kciuki za wizyty!!!
Mam pytanie do pań detektorowych
Czy słuchając serca słyszycie inne dźwięki? Po kilku dniach przerwy słuchałam sobie dzisiaj maluszka i co kilka sekund był trzask i na wyświetlaczu pokazywał się skok tętna mimo że serce w tle biło nadal tak samo, a raz słyszałam dziwny dźwięk tak jakby chlupnięcie ??
czy to możliwe że detektorem można wysłuchać jak maluszek się rusza? czy pierdoły opowiadam? -
nick nieaktualnyA ja podniosłam się z łóżka wywiesiłam pranie i wykąpałam psa. Śmierdziała mi jakoś mimo że dopiero była kąpana
i teraz siedzi i jest na mnie obrażona
dziś chce iść na Jarmark Jakubowy u mnie na bulwary Szczecińskie
o 14 mój mężczyzna kończy i umówię się z nim to sobie połazimy. Może będzie pajda chleba ze smalcem!
-
cześć wszystkim
ech jak mi dobrze i jaka jestem szczęśliwa
Źle spałam chyba z nadmiaru wrażeń ale i tak jestem szczęsliwa.
U mnie ulewa na całego. Jak przestanie to wybieram się do pracy ze zwolnieniem. Odwiedzę koleżanki. Jedna jest w ciąży 31 sierpnia ma połówkowe. Opowiadała mi historię, ze szła w burzę i bardzo blisko niej walnął piorun i się martwi bo tak jakby mniej ruchów czuła.
A mi pani dr. powiedziała wczoraj...zobaczy pani jak będzie fajnie jak już ruchy będą i będzie pani na pewno spokojniejsza na tym etapie ciąży
ja nie wiem czy będę kiedykolwiek 
Miłego dnia wszystkim i powodzenia na wizytach.
Monkey zdrówka dla was
A usg miałam przez brzuch
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 09:38
-
nick nieaktualnyJa już oglądałam w C&A, H&M tylko u mnie w Szczecinie tylko jeden H&M ma ubrania ciążowe... porażka, jest tak mały wybór spodnie są proste w nogawkach takie wiecie dzwonowatePianistka wrote:A ja idę się wykąpać i uderzę na miasto po te spodnie ciążowe

Ciekawe czy coś znajdę
kupiłam wczoraj leginsy ciążowe pod same cycki w netto była wyprzedaż za całe 10zł!
-
Iriss sory ale jak czytam ze kasa idzie na nowe budynki to mnie krew zalewa. Dla ludzi z zewnątrz moze tak to wygląda ale nikt nie pomyśli ze ludzie w tych budynkach zapieprzają za najniższą krajową, ciągle gonią ich statystyki i wyrabianie norm nie do wyrobienia, zostawanie za darmo po godzinach żeby się robic z nawałem pracy.... W takich warunkach nie trudno o pomyłkę. A problemem nie jest sam zus a ustawodawstwo. Ale to temat rzeka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 10:02
-
No ja wam powiem, ze pracuję na państwowym i na prawdę się cieszę, że mogę od poczatku być na zwolnieniu, bo zapieprz jest niezły, wymaga się od nas coraz więcej, pracowników akurat my mamy mało. Zaczyna sie robić jak w korporacji wyścig szczurów i rozliczanie każdego ile zrobił w danym okresie a za kasę taką, ze się płakać chce. Nigdy bym się za to nie utrzymała jak byłabym sama
porażka.
Ja jak sie wogóle uda to chciałabym już tam nie wracać nigdy do pracy.
A co do pracy w ciąży Iriss to nie ma co się bać, nawet jak podejmujesz pracę będąc już w ciazy. jak będziesz tą pracę faktycznie wykonywała, to nawet jak zus się przyczepi to sie obronisz. Nie ma problemu. problemy mają ci co kombinują z fikcyjnymi umowami oby tylko macierzyński mieć. U nas sporo kobiet wygrywa sprawy jak udowodnią, ze naprawdę pracowały i zus wtedy musi płacić.
Ja też chyba ruszę na zakupy dziś
-
To racja, niestety "góra" ma swój prywatny folwark i robi co im się żywnie podoba, kosztem pracowników
a jeszcze nawiązując do tych pięknych budynków, które dają tak "dogodne" warunki pracy ze płakać sie chce. Pokoje 8-10 osobowe, ciasne bez klimatyzacji, latem można paść na pysk, do tego jedna, max dwie drukarki na tyle osób, a dzienna produkcja pism na pracownika liczona jest w setkach... A i zapomniałabym dodać, ze jeszcze rozliczana jest każda zużyta kartka lub długopis, jak skończy sir limit to przynies swój prywatny długopis:/ Tak to naprawde to wygląda.
-
nick nieaktualnyWłaśnie jest tylko w Molo i to mały wybór:( Kiedyś były w Galaxy, a babka mnie odesłała z kwitkiem że ciążowe to tylko w molo. Ale w C&A są fajne widziałam:) Ja chyba wybiorę się do poznania z siostrą na zakupy ona do Ikei a ja po ubrania ciążowe bo Szczecin nic ciekawego nam nie oferuje.Iriss wrote:Agnesia, a w tym H&M w Molo nie ma ciążowych? tylko w Galaxy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 10:25