Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo mój lekarz też zdroje, ale jest tak że częśto Twojego lekarza nie ma na służbie a nawet go nie widzisz. Też się łamie właśnie między Zdrojami do których mam kawałek, a dojedź tam w szczycie... a myślę jeszcze o tych pomorzanach mam malutki kawałeczek do nich.
Tzn przed porodem mozemy przenieść się na miesiąc do mamy żebym dojechała na zdroje ale nie wiem czy tak bym chciała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 10:39
-
Tez byłam w h&m i były super czarne rurki ciążowe z pasem za 30zl juz sie ucieszyłam bo troche ich wisiało, a tu patrzę rozmiary tylko 34-36
to dla wyjątkowych chudzielców 
Justaw- chyba leciny na tym samym "wózku" tez jeszcze niedawno 54kg przy wzroście 170 a teraz juz 60kg a u mnie to przez kompletna zmianę stylu życia na bierny, bo wcześniej lubiłam ćwiczyć
Evans lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Justaw, jeszcze różnice miedzy laboratoriami w różnych miastach można zrozumieć. Ale mam dwa różne laboratoria, na tej samej ulicy, odległość dwóch przystanków tramwajowych i jeden jest ponad dwa razy droższy niż drugi. To jest dopiero koszmar. Jak jakieś badanie sprawdzałam i w jednym kosztuje 25 zł a w drugim 60?
-
nick nieaktualnyDziewczyny załamałam się. W Szczecinie jest taka na fb strona pomagamy potrzebującym, prowadzi go wspaniała kobieta która wynajmuje za własne pieniądze garaż i zbiera tam rzeczy dla potrzebujących. Każdy może tam iść i wziąć coś dla siebie. Jako że mi sie nie chciało jechać do "skarbca" wystawiłam ubrania na fb na stronie. Odzew miałam od kilku dziewczyn więc weszłam na nie zeby zobaczyć która jest bardziej potrzebująca i co czytam: Praca: Nie pracuje to ludzie pracują na mnie , Praca: Szlachta nie pracuje, Nauka: dzi**, hajs koks. Nauka: wyższa szkoła robienia hałasu. Zdjęcia na imprezkach z alkoholem, papierosy w ręku, jak ktoś potrzebuje to nie pije i nie pali takie moje zdanie że jak stać Cię na używki to stać Cię na wszystko. No ludzie do roboty niech się wezmą ta co nie pracuje a ludzie pracują na nią była najbardziej bezczelna bo nie zdążyłam wpisać rozmiarów ubrań a ona już chciała je wszystkie a rozpiętość rozmiarów była od S do XL
Muszę znaleźć kogoś kto naprawdę potrzebuje bo tamte się połasiły na firmy, wszystko co mam do oddania to Zara, Mango H&M i nic nie jest zniszczone:/ pewno sprzedać chciały
Gdzie jest uczciwość ludzka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

wyskoczyłam w przyszłość? a tak mnie zaciekawiło hehe