Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bianka super!!!Bianka* wrote:Jestem, wszystko dobrze
Maluszek ma już 41 mm., według Usg to 11t0d, czyli wyprzedza termin z OM o 3dni, ostatnio o 1, czyli znowu czort przyspieszył
Krew, mocz, ciśnienie i waga, wszystko idealnie
Jestem meeeega szczęśliwa, pędzę na zakupy

Pędź pędź kupić jakieś portki 
i po raz kolejny widzę jak bardzo różni się lekarz od lekarza...
Ja w tym samym dniu co Bianka miałam USG czyli 10+4 i maluszek miał 42 mm i określili to jako 10+5 czyli że tylko jeden dzień do przodu... Wg lekarza Bianki było 4 dni do przodu
Dlatego nic nie gmeram przy suwaczku i niech leci od ostatniej @ bo zwariować z tym można
-
nick nieaktualnyJa mam dzis spagettiIriss wrote:Pianistka, no to współczuję Ci
mam nadzieję, że nie będzie tak bardzo i często dokuczać 
Bianka super wieści!!
O jedzeniu chcecie? Ok, ja mam makaron penne z duszonymi pomidorkami i cukinią ;P
a wczoraj miałam penne z pesto ;p
-
nick nieaktualny
-
ytysiaa93 wrote:Ja robię samo genetyczne, bez pappa

Ja sie decyduje na te co z krwi matki szuka DNA dziecka I nawet wiadomo czy syn czy corka....ale dopiero na 10 sierpnia mam , moj blad powinnam wczesniej zadzwonic, a ja dopiero wczoraj heh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 13:36
tysiaa93 lubi tę wiadomość

-
Ooo to super, będziesz od razu znała płećEvans wrote:y
Ja sie decyduje na te co z krwi matki szuka DNA dziecka I nawet wiadomo czy syn czy corka....ale dopiero na 10 sierpnia mam , moj blad powinnam wczesniej zadzwonic, a ja dopiero wczoraj heh -
nick nieaktualnyU mnie jak co miesiac 20dc ;p ale nie potwierdzone w tym cyklu.Justaw wrote:Ja mialam owulacje w 12 dniu cyklu i potwierdza to się w USG
Juz sie nie moge doczekać przyszłego piątku 
U mnie wizyta też ok 30min, ale nie jestem popędzana po prostu tak się wyrabiamy
-
Co do badań HIV to z tego co czytałam, to nie są obowiązkowe, tzn lekarz nie może Cię zmusić żeby je zrobić, ale powinien się zapytać czy chcesz. Ogólnie są zalecane, ją mam zamiar zrobić. Pytałam ginekolog o nie bo teraz mi nie dała, powiedziała że na następnej wizycie da skierowananie.
Ogólnie jutro idę upuścić trochę krwi i zrobić to co mam zalecone do tej pory. Szczęśliwie na NFZ więc nie martwię się przynajmniej rachunkami za to
Dziś wcześniej wyszłam z pracy i jadę do dentysty właśnie, na szczęście w autobusie jest klimatyzacja.
Evans lubi tę wiadomość
-
Tak !!! Takie badanie juz mozna wykonac od 9 tyg. ciazy , ale ja chcialam poczekac dluzej .... Ale nie do 10 sierpnia ehhhhhh , myslalam, ze natychmiast po tel moim zrobia, a tu czekac wrrr, ale wiesz co ja mysle, ze bedziemy miec syna ....tysiaa93 wrote:Ooo to super, będziesz od razu znała płeć

-
I ile takie badanie kosztuje?Evans wrote:Tak !!! Takie badanie juz mozna wykonac od 9 tyg. ciazy , ale ja chcialam poczekac dluzej .... Ale nie do 10 sierpnia ehhhhhh , myslalam, ze natychmiast po tel moim zrobia, a tu czekac wrrr, ale wiesz co ja mysle, ze bedziemy miec syna ....
Do 10 sierpnia szybko zleci
Na lutowkach większość ma przeczucie na synka
Ciekawe w ilu przypadkach się sprawdzi
-
Tego badania nie pokrywa ubezpieczenie .... Sprawdza tez wiadomo , genetyczne wady plodu .... One kosztuje u mnie 1500 dolarow , ale Kuzynka zrobila za 1000 wiec jeszcze sie dowiem gdzie Ona robila I ewentualnie czy cos okrajala ....tysiaa93 wrote:I ile takie badanie kosztuje?
Do 10 sierpnia szybko zleci
Na lutowkach większość ma przeczucie na synka
Ciekawe w ilu przypadkach się sprawdzi 

-
O kurcze, to sporo.Evans wrote:Tego badania nie pokrywa ubezpieczenie .... Sprawdza tez wiadomo , genetyczne wady plodu .... One kosztuje u mnie 1500 dolarow , ale Kuzynka zrobila za 1000 wiec jeszcze sie dowiem gdzie Ona robila I ewentualnie czy cos okrajala ....