Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Evans Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    I ile takie badanie kosztuje?
    Do 10 sierpnia szybko zleci :)
    Na lutowkach większość ma przeczucie na synka :D Ciekawe w ilu przypadkach się sprawdzi :)
    Ty tez ??????
    P.s. Jakby nie bylo ja zostaje z tym badaniem w moim szpitalu I tak nie zmieniam juz Lekarza ....,podobno ladniutka porodowke maja :)

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • zosiaaa Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bianka super wieści :D

U mojej gin na pacjentkę przewidziane jest 20 min, ale najczęściej się przedłuża, bo nie ma żadnego pośpiechu :)

Kto napisał o haribo??? Ale mam smaka... :D

ijpbtv7310m1ozqf.png
    yuuds65ggbkid9zq.png
  • Evans Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    O kurcze, to sporo.
    Wiem , ale chce wiedziec .... Czy wszystko ok , ja wczesniej poronilam 2 razy ze wzgledu na bledy chromosonow , pierwszym razem nie powiedzieli mi , ale za drugim byla dziewczynka ..... Zreszta ja tu na Lutowkach to chyba jestem najstarsza heh

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doti super fotunia :)

Agnesia na zakupy jedziesz dla sie siebie czy dla dzidzi? Ja akurat tych sklepów nie lubie dla siebie,ale w H&M ciuszki dla dzieci sa boskie :) pochwal sie pozniej co upolowalas :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evans wrote:
    Wiem , ale chce wiedziec .... Czy wszystko ok , ja wczesniej poronilam 2 razy ze wzgledu na bledy chromosonow , pierwszym razem nie powiedzieli mi , ale za drugim byla dziewczynka ..... Zreszta ja tu na Lutowkach to chyba jestem najstarsza heh
    Dwa razy? Ojej :( a w jakich tygodniach byłaś? Tym razem wszystko musi być dobrze :)
    Ja też mam przeczucie na facecika :D

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Evans Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Dwa razy? Ojej :( a w jakich tygodniach byłaś? Tym razem wszystko musi być dobrze :)
    Ja też mam przeczucie na facecika :D
    Pierwszy raz 10 tyg. Drugi raz 10 tyg.6 dni. ..... Zadnego wielkiego krawawienia , za pierwszym razem bez plamienia , za drugim z lekkiej kremowym , w obu przypadkach brak tetna plodu I D&C , to bedzie lyzeczkowanie po polsku ..... Zle wspomnienia wiec rozumiesz , ze ja robie wszystkie mozliwe badania ..... Teraz Czuje , ze wszystko ok , Bo ciagle mnie mam jakies objawy , chociaz juz 2 razy glupialam , no ale , ja juz stara heh I to moje pierwsze dziecko , wiec mam prawo :d

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    Doti super fotunia :)

Agnesia na zakupy jedziesz dla sie siebie czy dla dzidzi? Ja akurat tych sklepów nie lubie dla siebie,ale w H&M ciuszki dla dzieci sa boskie :) pochwal sie pozniej co upolowalas :)
    Jadę kupić sobie może jakieś spodnie ciążowe :D
    zosiaaa wrote:
    Bianka super wieści :D

U mojej gin na pacjentkę przewidziane jest 20 min, ale najczęściej się przedłuża, bo nie ma żadnego pośpiechu :)

Kto napisał o haribo??? Ale mam smaka... :D
    Ja miałam haribo ale już się zmyło :D

Jak ja lubie te promocje belly. Ostatnio jak przedłużałam abonament to dostałam w gratisie przepisy na koktajle. A teraz musiałam przedłużyć i dostałam miesiac gratis :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 14:10

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evans wrote:
    Pierwszy raz 10 tyg. Drugi raz 10 tyg.6 dni. ..... Zadnego wielkiego krawawienia , za pierwszym razem bez plamienia , za drugim z lekkiej kremowym , w obu przypadkach brak tetna plodu I D&C , to bedzie lyzeczkowanie po polsku ..... Zle wspomnienia wiec rozumiesz , ze ja robie wszystkie mozliwe badania ..... Teraz Czuje , ze wszystko ok , Bo ciagle mnie mam jakies objawy , chociaz juz 2 razy glupialam , no ale , ja juz stara heh I to moje pierwsze dziecko , wiec mam prawo :d
    Rozumiem cię doskonale. Jeśli masz możliwość, żeby zrobić takie badania to super, będziesz pewna, że dzidzia jest zdrowa :) za stara? weeeeź :P to ja niby za młoda haha :P

Evans lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Evans Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Rozumiem cię doskonale. Jeśli masz możliwość, żeby zrobić takie badania to super, będziesz pewna, że dzidzia jest zdrowa :) za stara? weeeeź :P to ja niby za młoda haha :P
    A te 93 od od roku urodzenia? Jak tak to duzo moldsza ode mnie jestes :))))))
    Jade do pracy , Dziekuje Ci za rozmowe pa

tysiaa93 lubi tę wiadomość

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evans wrote:
    A te 93 od od roku urodzenia? Jak tak to duzo moldsza ode mnie jestes :))))))
    Jade do pracy , Dziekuje Ci za rozmowe pa
    Zgadza się ;D
    Szybko skończonej pracy życzę, papa ;)

*

Czekolada <3

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja żałuję że jak miałam 22 lata to.mogłam też pomyśleć o bobasie, a tak już by maluch odchowany był.. A tak prawie 28 na karku ehhh dobrze ze przed 30 się chociaż ogarnęłam :-)

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • zosiaaa Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia ja ostatnio pochłonęłam pół paczki haribo w moment :D teraz też bym zjadła...

Evans teraz musi być dobrze u Ciebie :) miłej pracy :)

ijpbtv7310m1ozqf.png
    yuuds65ggbkid9zq.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doti87 wrote:
    Ja żałuję że jak miałam 22 lata to.mogłam też pomyśleć o bobasie, a tak już by maluch odchowany był.. A tak prawie 28 na karku ehhh dobrze ze przed 30 się chociaż ogarnęłam :-)
    Nie ma czego żałować ;) Jak miałam 20 lat to w życiu bym nie pomyślała, że w wieku 22 lat będę chciała mieć dziecko, dopiero potem spłynął na mnie "instynkt macierzyński" :D

Czy mamy lat 20, 30, 40 to i tak będziemy wspaniałymi mamuśkami :D

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadza się:-* wiek się nie liczy, ale bym wolała szybciej się ogarnąć ale i tak źle nie jest :-)

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • tysiaa93 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iriss wrote:
    E tam, jak ja miałam 22 lata to nie znałam jeszcze najcudowniejszego mężczyzny :D, a tak mam 32 lata ale będę miała bobo z mężczyzną na którego było warto czekać :D.
    Odpowiedni facet to podstawa ;)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tysiaa93 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doti87 wrote:
    Zgadza się:-* wiek się nie liczy, ale bym wolała szybciej się ogarnąć ale i tak źle nie jest :-)
    Przed 30 to ty już kolejne bobo będziesz miała ;D

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iriss wrote:
    I to bujda, że po 30 trudniej, jak same widzimy nawet po 20 są problemy :)
    Ja tam się czuję na 20 duchem więc wiecie hehe ;)
    Bo to nie od wieku zalezy tak naprawdę, różnie bywa :P
    A to, że po 30 trudniej to głupi mit i tyle :D

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potwierdzam... Ja mam 24 lata a kilka lat mi zajęło... :)
    Ale mam dobre żarełko :D

Makaron ze szpinakiem i sosem śmietanowym :D

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za pisanie o pysznym jedzeniu powinien być ban :D

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zjadłam naleśniki ze szpinakiem <3 pyszne i zdrowe :)

Ale niestety straaaaaaaaaaaasznie mnie ciagnie do niezdrowego jedzenia, czyt. chipsów, wczoraj zjadłam wielka pake cheetosow i dziś zrobiłabym to samo ale się powstrzymuje ;/;/

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
‹‹ 540 541 542 543 544 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ