Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ty tez ??????tysiaa93 wrote:I ile takie badanie kosztuje?
Do 10 sierpnia szybko zleci
Na lutowkach większość ma przeczucie na synka
Ciekawe w ilu przypadkach się sprawdzi 
P.s. Jakby nie bylo ja zostaje z tym badaniem w moim szpitalu I tak nie zmieniam juz Lekarza ....,podobno ladniutka porodowke maja

-
Wiem , ale chce wiedziec .... Czy wszystko ok , ja wczesniej poronilam 2 razy ze wzgledu na bledy chromosonow , pierwszym razem nie powiedzieli mi , ale za drugim byla dziewczynka ..... Zreszta ja tu na Lutowkach to chyba jestem najstarsza hehtysiaa93 wrote:O kurcze, to sporo.

-
Dwa razy? OjejEvans wrote:Wiem , ale chce wiedziec .... Czy wszystko ok , ja wczesniej poronilam 2 razy ze wzgledu na bledy chromosonow , pierwszym razem nie powiedzieli mi , ale za drugim byla dziewczynka ..... Zreszta ja tu na Lutowkach to chyba jestem najstarsza heh
a w jakich tygodniach byłaś? Tym razem wszystko musi być dobrze 
Ja też mam przeczucie na facecika
-
Pierwszy raz 10 tyg. Drugi raz 10 tyg.6 dni. ..... Zadnego wielkiego krawawienia , za pierwszym razem bez plamienia , za drugim z lekkiej kremowym , w obu przypadkach brak tetna plodu I D&C , to bedzie lyzeczkowanie po polsku ..... Zle wspomnienia wiec rozumiesz , ze ja robie wszystkie mozliwe badania ..... Teraz Czuje , ze wszystko ok , Bo ciagle mnie mam jakies objawy , chociaz juz 2 razy glupialam , no ale , ja juz stara heh I to moje pierwsze dziecko , wiec mam prawo :dtysiaa93 wrote:Dwa razy? Ojej
a w jakich tygodniach byłaś? Tym razem wszystko musi być dobrze 
Ja też mam przeczucie na facecika

-
nick nieaktualnyJadę kupić sobie może jakieś spodnie ciążoweBiedroneczka29 wrote:Doti super fotunia

Agnesia na zakupy jedziesz dla sie siebie czy dla dzidzi? Ja akurat tych sklepów nie lubie dla siebie,ale w H&M ciuszki dla dzieci sa boskie
pochwal sie pozniej co upolowalas 

Ja miałam haribo ale już się zmyłozosiaaa wrote:Bianka super wieści
U mojej gin na pacjentkę przewidziane jest 20 min, ale najczęściej się przedłuża, bo nie ma żadnego pośpiechu
Kto napisał o haribo??? Ale mam smaka...

Jak ja lubie te promocje belly. Ostatnio jak przedłużałam abonament to dostałam w gratisie przepisy na koktajle. A teraz musiałam przedłużyć i dostałam miesiac gratis
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 14:10
-
Rozumiem cię doskonale. Jeśli masz możliwość, żeby zrobić takie badania to super, będziesz pewna, że dzidzia jest zdrowaEvans wrote:Pierwszy raz 10 tyg. Drugi raz 10 tyg.6 dni. ..... Zadnego wielkiego krawawienia , za pierwszym razem bez plamienia , za drugim z lekkiej kremowym , w obu przypadkach brak tetna plodu I D&C , to bedzie lyzeczkowanie po polsku ..... Zle wspomnienia wiec rozumiesz , ze ja robie wszystkie mozliwe badania ..... Teraz Czuje , ze wszystko ok , Bo ciagle mnie mam jakies objawy , chociaz juz 2 razy glupialam , no ale , ja juz stara heh I to moje pierwsze dziecko , wiec mam prawo :d
za stara? weeeeź
to ja niby za młoda haha
Evans lubi tę wiadomość
-
A te 93 od od roku urodzenia? Jak tak to duzo moldsza ode mnie jestestysiaa93 wrote:Rozumiem cię doskonale. Jeśli masz możliwość, żeby zrobić takie badania to super, będziesz pewna, że dzidzia jest zdrowa
za stara? weeeeź
to ja niby za młoda haha 
)))))
Jade do pracy , Dziekuje Ci za rozmowe pa
tysiaa93 lubi tę wiadomość

-
Nie ma czego żałowaćDoti87 wrote:Ja żałuję że jak miałam 22 lata to.mogłam też pomyśleć o bobasie, a tak już by maluch odchowany był.. A tak prawie 28 na karku ehhh dobrze ze przed 30 się chociaż ogarnęłam

Jak miałam 20 lat to w życiu bym nie pomyślała, że w wieku 22 lat będę chciała mieć dziecko, dopiero potem spłynął na mnie "instynkt macierzyński" 
Czy mamy lat 20, 30, 40 to i tak będziemy wspaniałymi mamuśkami
-
Ja zjadłam naleśniki ze szpinakiem
pyszne i zdrowe 
Ale niestety straaaaaaaaaaaasznie mnie ciagnie do niezdrowego jedzenia, czyt. chipsów, wczoraj zjadłam wielka pake cheetosow i dziś zrobiłabym to samo ale się powstrzymuje ;/;/