X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Evans Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    I ile takie badanie kosztuje?
    Do 10 sierpnia szybko zleci :)
    Na lutowkach większość ma przeczucie na synka :D Ciekawe w ilu przypadkach się sprawdzi :)
    Ty tez ??????
    P.s. Jakby nie bylo ja zostaje z tym badaniem w moim szpitalu I tak nie zmieniam juz Lekarza ....,podobno ladniutka porodowke maja :)

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • zosiaaa Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bianka super wieści :D

U mojej gin na pacjentkę przewidziane jest 20 min, ale najczęściej się przedłuża, bo nie ma żadnego pośpiechu :)

Kto napisał o haribo??? Ale mam smaka... :D

ijpbtv7310m1ozqf.png
    yuuds65ggbkid9zq.png
  • Evans Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    O kurcze, to sporo.
    Wiem , ale chce wiedziec .... Czy wszystko ok , ja wczesniej poronilam 2 razy ze wzgledu na bledy chromosonow , pierwszym razem nie powiedzieli mi , ale za drugim byla dziewczynka ..... Zreszta ja tu na Lutowkach to chyba jestem najstarsza heh

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doti super fotunia :)

Agnesia na zakupy jedziesz dla sie siebie czy dla dzidzi? Ja akurat tych sklepów nie lubie dla siebie,ale w H&M ciuszki dla dzieci sa boskie :) pochwal sie pozniej co upolowalas :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evans wrote:
    Wiem , ale chce wiedziec .... Czy wszystko ok , ja wczesniej poronilam 2 razy ze wzgledu na bledy chromosonow , pierwszym razem nie powiedzieli mi , ale za drugim byla dziewczynka ..... Zreszta ja tu na Lutowkach to chyba jestem najstarsza heh
    Dwa razy? Ojej :( a w jakich tygodniach byłaś? Tym razem wszystko musi być dobrze :)
    Ja też mam przeczucie na facecika :D

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Evans Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Dwa razy? Ojej :( a w jakich tygodniach byłaś? Tym razem wszystko musi być dobrze :)
    Ja też mam przeczucie na facecika :D
    Pierwszy raz 10 tyg. Drugi raz 10 tyg.6 dni. ..... Zadnego wielkiego krawawienia , za pierwszym razem bez plamienia , za drugim z lekkiej kremowym , w obu przypadkach brak tetna plodu I D&C , to bedzie lyzeczkowanie po polsku ..... Zle wspomnienia wiec rozumiesz , ze ja robie wszystkie mozliwe badania ..... Teraz Czuje , ze wszystko ok , Bo ciagle mnie mam jakies objawy , chociaz juz 2 razy glupialam , no ale , ja juz stara heh I to moje pierwsze dziecko , wiec mam prawo :d

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    Doti super fotunia :)

Agnesia na zakupy jedziesz dla sie siebie czy dla dzidzi? Ja akurat tych sklepów nie lubie dla siebie,ale w H&M ciuszki dla dzieci sa boskie :) pochwal sie pozniej co upolowalas :)
    Jadę kupić sobie może jakieś spodnie ciążowe :D
    zosiaaa wrote:
    Bianka super wieści :D

U mojej gin na pacjentkę przewidziane jest 20 min, ale najczęściej się przedłuża, bo nie ma żadnego pośpiechu :)

Kto napisał o haribo??? Ale mam smaka... :D
    Ja miałam haribo ale już się zmyło :D

Jak ja lubie te promocje belly. Ostatnio jak przedłużałam abonament to dostałam w gratisie przepisy na koktajle. A teraz musiałam przedłużyć i dostałam miesiac gratis :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 14:10

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evans wrote:
    Pierwszy raz 10 tyg. Drugi raz 10 tyg.6 dni. ..... Zadnego wielkiego krawawienia , za pierwszym razem bez plamienia , za drugim z lekkiej kremowym , w obu przypadkach brak tetna plodu I D&C , to bedzie lyzeczkowanie po polsku ..... Zle wspomnienia wiec rozumiesz , ze ja robie wszystkie mozliwe badania ..... Teraz Czuje , ze wszystko ok , Bo ciagle mnie mam jakies objawy , chociaz juz 2 razy glupialam , no ale , ja juz stara heh I to moje pierwsze dziecko , wiec mam prawo :d
    Rozumiem cię doskonale. Jeśli masz możliwość, żeby zrobić takie badania to super, będziesz pewna, że dzidzia jest zdrowa :) za stara? weeeeź :P to ja niby za młoda haha :P

Evans lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Evans Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Rozumiem cię doskonale. Jeśli masz możliwość, żeby zrobić takie badania to super, będziesz pewna, że dzidzia jest zdrowa :) za stara? weeeeź :P to ja niby za młoda haha :P
    A te 93 od od roku urodzenia? Jak tak to duzo moldsza ode mnie jestes :))))))
    Jade do pracy , Dziekuje Ci za rozmowe pa

tysiaa93 lubi tę wiadomość

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evans wrote:
    A te 93 od od roku urodzenia? Jak tak to duzo moldsza ode mnie jestes :))))))
    Jade do pracy , Dziekuje Ci za rozmowe pa
    Zgadza się ;D
    Szybko skończonej pracy życzę, papa ;)

*

Czekolada <3

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja żałuję że jak miałam 22 lata to.mogłam też pomyśleć o bobasie, a tak już by maluch odchowany był.. A tak prawie 28 na karku ehhh dobrze ze przed 30 się chociaż ogarnęłam :-)

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • zosiaaa Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia ja ostatnio pochłonęłam pół paczki haribo w moment :D teraz też bym zjadła...

Evans teraz musi być dobrze u Ciebie :) miłej pracy :)

ijpbtv7310m1ozqf.png
    yuuds65ggbkid9zq.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doti87 wrote:
    Ja żałuję że jak miałam 22 lata to.mogłam też pomyśleć o bobasie, a tak już by maluch odchowany był.. A tak prawie 28 na karku ehhh dobrze ze przed 30 się chociaż ogarnęłam :-)
    Nie ma czego żałować ;) Jak miałam 20 lat to w życiu bym nie pomyślała, że w wieku 22 lat będę chciała mieć dziecko, dopiero potem spłynął na mnie "instynkt macierzyński" :D

Czy mamy lat 20, 30, 40 to i tak będziemy wspaniałymi mamuśkami :D

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadza się:-* wiek się nie liczy, ale bym wolała szybciej się ogarnąć ale i tak źle nie jest :-)

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • tysiaa93 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iriss wrote:
    E tam, jak ja miałam 22 lata to nie znałam jeszcze najcudowniejszego mężczyzny :D, a tak mam 32 lata ale będę miała bobo z mężczyzną na którego było warto czekać :D.
    Odpowiedni facet to podstawa ;)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tysiaa93 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doti87 wrote:
    Zgadza się:-* wiek się nie liczy, ale bym wolała szybciej się ogarnąć ale i tak źle nie jest :-)
    Przed 30 to ty już kolejne bobo będziesz miała ;D

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iriss wrote:
    I to bujda, że po 30 trudniej, jak same widzimy nawet po 20 są problemy :)
    Ja tam się czuję na 20 duchem więc wiecie hehe ;)
    Bo to nie od wieku zalezy tak naprawdę, różnie bywa :P
    A to, że po 30 trudniej to głupi mit i tyle :D

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potwierdzam... Ja mam 24 lata a kilka lat mi zajęło... :)
    Ale mam dobre żarełko :D

Makaron ze szpinakiem i sosem śmietanowym :D

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za pisanie o pysznym jedzeniu powinien być ban :D

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zjadłam naleśniki ze szpinakiem <3 pyszne i zdrowe :)

Ale niestety straaaaaaaaaaaasznie mnie ciagnie do niezdrowego jedzenia, czyt. chipsów, wczoraj zjadłam wielka pake cheetosow i dziś zrobiłabym to samo ale się powstrzymuje ;/;/

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
‹‹ 540 541 542 543 544 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ